slutet på 2010

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER

Nyårslistan - mitt år

Egentligen hade jag faktiskt tänkt skriva lite om mitt år, men sen insåg jag att det skulle bli ganska så jobbigt att läsa för den berättelsen hade nog blivit alldeles för lång. Och även så tog latheten över lite, så vi kör på en sån här jätte rolig lista istället ;-) ENJOY!

1.Nämn en positiv sak från 2010?
- Måste nog ändå varit det bästa året på länge, även om det varit en tuff sådan. Men det positiva är väl att jag verligen förstått hur mycket jag uppskattar personerna kring mig och jag har verkligen haft ett roligt år. Det måste jag väl ändå säga är positivt.

2.Finns det någonting du ångrar med 2010?
- Ja, helt klart! Men det håller jag gärna för mig själv.

3.Lärde du dig något nytt under 2010?
-
Ohja, det gjorde jag verkligen. Vet inte om det är meningen att jag ska berätta om någon sak, så det skiter jag i. Frågan löd ju bara om jag lärt mig något nytt och svaret på det fick ni ju :-)

4.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-
Jaharu! Har bland annat flyttat till västkusten! Det har jag inte gjort förut i mitt liv ;-)

5.Höll du några av dina nyårslöften?
- Hmm, jag tror inte jag hade några.

6.Dog någon som stod dig nära?
-
Nej, ingen nära mig dog.

7.Vilka länder besökte du?
- Thailand, Japan (mellanlandade i Japan i 5h och sov alla dem , såå det räknas nog inte, haha), Danmark & Finlandia såklart!

8.Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
-
Ja, det är det väl ändå. Det finns väl alltid nått man vill ha som inte får, eller hur man nu ska uttrycka det. Men det finns inget speciellt som jag inte fick 2010 som jag vill ha 2011. Jag hade ett bra år och jag är nöjd med allt jag fick vara med om :-) helt klart!

9.Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- Ska jag välja ett datum?! Då tar vi 30/7-2010 - flyttade från Kalix.
- Och alla dem datum som innefattade månaden i Thailand - helt klart dem bästa månaderna i mitt liv!!!!!

10.Vad var din största framgång 2010?
-
Framgång? Ööööh, va. Men jag är jätte glad över att jag fått ett extra jobb här i min "nya" hemstad. Det trodde jag inte och det är nått som verkligen gjort att jag trivs. Det saknade jag i Kalix, att ha ett litet extra jobb så det är verkligen något jag är tacksam över :-) Men framgång vet jag väl inte om jag ska kalla det.

11.Bästa köpet?
-
Mina skoooor. Jag älskar skor, Converse, Gummistövlar, Kängor m.m ;-)

12.Vad spenderade du mest pengar på?
-
Jag har nog slösat det mesta på min garderob. Det är lite svårt att undvika att shoppa lite då och då, då man bor i götet ;-)

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mina vänner har definitivt gjort mitt år väldigt härligt. Jag har haft jätte kul och jag har trivts så bra med dem, samtidigt som jag förstått på allvar vilken tur jag haft att få så fina vänner. Och jag är även glad över att ha träffat några nya fina filurer här nere. Så absolut, mitt svar är - Mina vänner.

14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
-
Oj shit, eh,  Oskar Linnros låtar är nog för mig så 2010. Blev ganska fast i hans låtar efter att Jeppe börjat sjunga på dem! :D Haha, och efter att jag var och såg han i sommar på göteborgskulturkalas så är nog hans låter verkligen ett minne från 2010.

15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Både och tror jag! Som jag kanske sagt tidigare så tycker jag att det har varit det bästa året på länge då jag varit glad och haft riktigt kul. Men det har också varit väldigt svårt för min del sen vi flyttade och det har väl fört med sig lite tårar här och där. Så det har varit lite upp och ned måste jag säga :-)

16.Vad önskar du att du gjort mer?
-
Gjort? Jag önskar iaf att jag hade haft ett bättre beteende speciellt mot mina familjemedlemmar. Det händer rätt ofta att jag är en gnällspik eller vad man ska säga och det påverkar väl alla, och kanske inte på det bästa möjliga sättet. Men jag lär mig och det känns som att den perioden nog får vara över nu. Så ska väl slippa det 2011, eller jag ska iaf se till att det inte blir av det kommande året. Got my point?

17.Tror du 2011 kommer bli lika bra?
-
Jag hoppas verkligen att 2010 blir minst lika bra om inte bättre. För iår fyller jag 18, det är ju rätt efterlängtat ;-)

18.Blev du kär i år?
-
Helt ärligt? Faktiskt så blev jag kanske lite kär, även om jag kanske försökte förneka det själv :-) Haha!

19.Favoritprogram på TV?
-
Kanal 5 in my heart! One Tree Hill, Desperate Houswives, Grey's Anatomy osvosv. Går inte att bara välja ett program som den serienörden som jag är ;-)

20.Största musikaliska upptäckten?
-
Oskar Linnros! Han var den nya artisten för detta år, eller iaf denna sommar. Och Jay från idol, omg omg vilken kille. rösten in my heart.

21.Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
-
Startade födelsedagen med skönsång klockan 00.00 av mina kära vänner. Vaknade upp på födelsedagsmorgon på Idas stuga där mina närmsta vänner var och sen åkte jag till finland och blev bjuden på middag ute på restaurang av mormor.

22.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-
Ja, det finns det väl alltid?

23.Har året 2010 varit bra?
-
Den här frågan har jag ju iprincip svarat på i mina tidigare frågor och svar. 2010 har varit ett riktigt bra år och jag har upplevt en massa nytt som jag även kommer ha nytta av i framtiden. Jag har haft jätte kul och jag är så glad över att jag fått tillbringa året med så fina människor som jag haft omkring mig. Varenda en är något litet extra och dem har alla gjort en del i att jag nu såhär i slutet på året kan säga att jag haft ett bra år.

24.Vad fick dig att må bra?
-
Min omgivning.

25.Vem saknade du?
-
Första halvåret: Moa som inte bodde i Kalix.
- Sista halvåret: Moa som fortfarande inte bor på samma ort och nu alla mina vänner i norrbotten som jag inte bor på samma ställe med och självklart min släkt som nu bor ganska långt bort, framför allt mormor, farmor & farfar. ♥

ibland skulle det behövas några som er


109 dagar kvar..... ;-)

oth season 7

nu ska jag bege mig till tree hill ;-) sweeeet

nytt rååå

Osch, mycket, mycket, mycket folk! Jag klarade av det ganska bra samtidigt som Ronja fick typ panik ;-) Haha, kul! Jag gillar ju och shoppa. MEN, jag hittade inte så mycket. Ett par chinos med hög midja från zara, nå baströja med nå krimskrams från H&M, tränings t-shirt från Stadium och det jag var mest ute efter...


min bild


intersports bild

...nya gymskor från Intersport.

Så jag e ändå nöjd :-)

intressant,
HEJDÅRÅ


shopping now!

Jag & Systeryster

tjugosjunde

Hejhopp!
Jaa, vad har hänt sen igår morse dårå? Igår så såg vi på den klassiska annandags matchen - kunde slutat bättre, men det var iaf en rolig match, trots att resultatet inte var som vi hade hoppats på. Men nu laddar vi om för torsdag! Eller ja, killarna får väl ladda om ;-) Haha! Efter bandyn tog jag det bara hur lugnt som helst, det var jätte skönt faktiskt.

Idag vaknade jag vid sju och gjorde mig klar och åkte för lite jobbelijobbjobb. Det var kul och jobba ändå, fast det helt klart märktes att det inte var min dag idag. ojvoi.
Efter jobbet så har jag umgåtts med Markus och vi har fikat och pratat. Det var ju mys det, thaaaanks for today dyyd ;-) Haha

Imorgon ska jag SHOPPA. Ska åka in till stan och gå speciellt i nordstan lääänge och jag ska komma hem med påsar. Det kan jag lova er ;-) Riina ♥ Presentkort = Sant

och en bild som inte alls hör till - men som ändå är lite glad















hihi

HA DET FINT.
ADJÖ, PUNKT :-)

nyvaken..



...och PIGG & GLAD!
För idag är det annandags bandyyyyy!

mina älskade flygbiljetter

Då var julafton över och jag är nöjd måste jag säga :-) Blev så glad över en av mina fina julklappar så jag började stor böla ;-) fick det jag önskade mig mest och det kändes som en himla stor lättnad faktiskt! Kommer bli så himla kul och nu har jag något litet att se framemot och även om det är ett tag kvar så slipper jag iaf vänta ett halvår till - äntligen får jag träffa mina bästa tjejer. YESYESYES ♥

Är super glad över mina julklappar och framför allt hade jag en mysig julafton, som alltid annars - även om julmaten lika gärna skulle kunna skippas. Men det är nå speciellt med den dagen och efter 17 jular känns det fortfarande exakt lite spännande ;-)



Imorgon är det annandag och alla bandytittare vet vad det betyder! Wiiiihooo vad kul det ska bli ;-)


Julafton

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig julafton! :-)

dan före dopparedan

asso seriöst, kan inte fatta att det är julafton, IMORGON! helt sjukt faktiskt, men gud så mys det ska bli :-)
Vi ska även till Fars Hatt imorgon och bada bastu och badtunna och sånt där! Kommer säkert bli skit mysigt och göra det innan man åker hem och "ser" Kalle Anka och fixar inför middagen! Tack och lov att vi fick en bastu för vi har inte firat en jul på jätte länge utan att man badat bastu vid nån tidpunkt på dagen och nu när vi inte har någon här hemma så hann det bli lite små pirrigt, men som tur var så ordnade det sig på bästa möjliga vis! Tack för det :-)

Det här året (och som alla andra år) ser jag framemot morgondagen och julklapparna som ett litet barn, haha! Är alltid lika pirrig känns de som ;-) Men aja, tar det inte som någon nackdel! Hö-hö


Shake it up
Shake up the happiness
Wake it up
Wake up the happiness
Come on you all
It's Christmas time

Jag hoppas alla får en riktigt mysig morgondag och en fin jul! GOD JUL PÅ ER ♥


jaaaaaaaaaaaaay

Wiiiie, det finns massa Jay Smith på spotify! Bad Romance är fasiken kanoners ;-) LYSSNA!!

och Like a Prayer
och Wherever you will go
och Here Without you

Aah men lyssna på alla bara - shiiiiit vad bra han e




















Ullareds nagellack är lätt värt 10:-

Trodde man inte, men den är bäst.

Ulrik



Har sett det här klippet på både Linas & Sandras (ni hittar länkarna nere till vänster här på min blogg) bloggar och eeeeeeh jaaaa - nästa Justin Bieber!

Julkalender 2010

Dag 22 - Det här saknar jag

Haha, även här som i dem flesta dagarna ligger problemet i vad jag ska välja. För kan ju garantera att det finns mer än en grej på den här kategorin :-) Eftersom att det här är sista luckan på min julkalender så kan jag berätta om den händelse som var årets absolut bästa och det passar ju såhär mitt i vintern att tala om hur jag saknar solen, värmen, att vara brun och umgås med min familj i lite varmare breddgrader :-) Med andra ord skulle man väl kunna säga att jag saknar våran senaste Thailandsresa, om man nu kan sakna något sånt ;-)

I mars 2010 så åkte vi för tredje gången till Thailand. Vi hade aldrig rest utomlands med bara våran familj, så det skulle bli den första. Resan skulle även bli väldigt lång och vi skulle befinna oss i underbara Thailand i en månad.


haha, i princip såhär glad var jag hela resan ;-)

Och nu i efterhand är jag så glad att vi åkte bara vi fyra för det var den absolut bästa resan vi varit på. Självklart har våra andra resor varit mycket bra då vi varit i mycket gott sällskap alla gånger, men den här resan gjorde nog gott för våran familj. Jag trodde aldrig att man efter så många år tillsammans kunde bli ännu närmare varandra, men jag måste nog säga att det var just det vi blev. Det gick inte en enda dag utan att vi skrattade så att vi nästan grinade. Vi hade så sjukt kul och vi fick se många olika ställen då vi var i Bangkok, Koh Samui och i Phuket. Så denna resa saknar jag verkligen och den tiden vi hade! Jag hoppas verkligen att det blir en ny liknande tripp snart :-) I love u - tack för att ni gjorde den här resan till den bästa någonsin, min fina familj.


Syster & Jag på Karon Beach


Julkalender 2010

Dag 21 - Betydelsefulla låtar:

Den här kategorin är ganska svår, för jag vet egentligen inte vilka låtar som är sådär extra betydelsefulla.
Men jag antar att för mig är dem låtar lite mer värda som har ett speciellt minne bakom, som har en fin text eller såklart favvosarna. Men det är svårt att peka ut låtar såhär på direkten.


Hanna Hedlund - Anropar Försvunnen
Låten som jag, emelie och ronja hade som favorit när vi var liten! denna har vi sjungit och dansat till ett x antal gånger. Låten som för med sig många roliga minnen.
























Gyllene Tider - Sommartider
Jag vet egentligen inte om jag skulle kalla den här låten för speciellt betydelsefull. Men jag kan definitivt säga att den här låten för med sig många skratt från våran avslutning i 9an med bruttorna. Självklart en klassiker som skall spelas varje sommar!


Yö-Tia-Maria
Det här är självklart en betydelsefull låt och en gammal goding ;-) Denna låt hörde jag första gången då jag var ungefär 4år gammal. Bandet som sjunger denna, Yö, är bland mina föräldrars favoriter vilket gjorde att dem spelades mycket.  Låten heter Tia-Maria och sen jag var liten så har jag alltid sjungit med i låten och sagt "Riina-Maria" istället för "Tia-Maria" (Kan även säga att jag i början verkligen trodde att dem sjöng Riina-Maria). Så denna är låt är på nått sätt menad för mig tycker jag, eller aa, nästan iaf... ;-)




















Swingfly-Touch And Go
Behöver inte säga så mycket, det här är min och Moas låt, helt klart! ;-)








Dans på sävstaås
Under dem 6 åren jag bodde i Bollnäs, så var denna låt favoriten! Väcker en massa härliga stunder från hemmamatcherna! HJÄRTA ju :-)

Vi avslutar nog här, innan listan har en risk för att fyllas med alla favoritlåtar - vilket kan resultera i en vääääldigt lång lista.

liseberg

Lite bilder från när vi var på liseberg i torsdags! Det är så fint där nu :-)





Julkalender 2010

Dag 20 - Min skola:



Det här är min nuvarande skola!

Av alla dem skolor jag gått på under mitt liv så är nog det här den absolut finaste & största!
Tiden har bara sprungit förbi och jag har redan spenderat en termin här. Tur att jag trivs måste jag säga, för annars så vore det inte så kul nej.
Från denna skola planerar jag även att ta studenten så 3 terminer till, sen springer jag ifrån denna byggnad med en stor glädje! Inget illa menat mot skolan ;-)

END OF (a short) STORY!

me ♥ shoes

skorna jag köpte här om dagen:


Från Euro Sko! Ord. pris 599:- - jag fick dem för 179:-! FYYYYND :-)

Julkalender 2010

Dag 19 - det här får mig att må bättre:

Okej, förutom sömn (som kan vara det skönaste), träning & mat (och givetvis min familj) så måste jag nog ändå säga att det är mina vänner som får mig att må bättre, i alla lägen. och då menar jag verkligen alla.
Dem stöttar och dem finns verkligen alltid där, det är dem jag kan berätta precis allt för och jag vet att det alltid kommer goda råd. Jag får alltid skratta med dem och det går aldrig en sekund utan att vi har tråkigt. Spelar ingen roll vad vi gör utan det är alltid lika bra och dem gör mig glad.

Det är väl nu när man bor såhär långt ifrån sina allra närmsta vänner som man inser hur mycket dem egentligen betyder för en och hur kul man faktiskt har när man är med varandra. Och jag har faktiskt insett nu, att jag mår som allra bäst då jag får ha tillsammans med min familj, mina vänner nära mig. Och det är ganska självklart att dem flesta känner så, men man inser det kanske inte förrän då man inte har dem allt för nära, på kartan iaf ;-)









ni vet vilka ni är! det är ju faktiskt ni som alltid får mig att må bättre :-) PUSSIS!

heaven


Jag & "Håkan" ;-)




åh, vill utomlands nuuu...

Julkalender 2010

Dag 18 - Mitt favorit minne:

Efter 17,5 år på denna planet vill man nu att jag ska välja ETT minne från alla dessa år. Det var ju lätt...
...eller så kanske inte. Jag har så fruktansvärt många minnen med så många olika personer att jag omöjligtvis bara kan välja ett minne.
Men jag läste Ronjas blogg och hittade ett minne som hon skrivit om. Och jag måste säga att speciellt dem där första åren i bollnäs, då jag nästan ALLTID umgicks med Emelie & Ronja innehåller en massa goa minnen:

När vi körde vattenkrig och Ronja ramlade ner i dammen. Alla gånger vi har klättrat i granbuskarna. När jag gick i sömnen. Alla nyår vi har firat ihop. MORGONROCKEN (ha-ha). När vi alltid hoppade i sängarna. När Ronja ramlade ner mellan väggen och bänken inne på toaletten. När vi råkade få källaren att typ svämma över när vi skulle bada badkar. När vi alltid åkte rutchkana i badkaret. När vi lekte i lekstugan hos emelies grannar. När vi satt i trappen och åt rabarber doppat i socker.
(texten är från Ronjas blogg)

Vi hade verkligen så otroligt kul ihop när vi var små och jag brukar ibland tänka på det och jag skrattar alltid. Vi var så jyra tillsammans. Och syrrans ovanstående ord innefattar nog bara hälften av allt vi gjort. Men det är ju galet hur kul det kan vara när man är 6-10 år ungefär ;-) Jag saknar verkligen att vara i den åldern och jag saknar oss tre.





jag & emelie kör "jag vill vara din margareta" ;-)

Vad glad man blir ♥ 


Sen har jag ju självklart en massa fina minnen med min älskade moa, med mina bästa vänner i Kalix, med Roosa, innebandyn och då syftar jag mest på flicklaget, alla resor och speciellt senaste Thailandresan som var den bästa någonsin.


hata hårfärger






Måste på riktigt bli lite halvblond nu- jag blir galen

hatar och vara tjej


Julkalender 2010

Dag 17 - vad hade jag på mig idag:

ORKA! Orka ta samma kategori idag som för fyra dagar sen. Booooring!
Idag blire inge bild bevis utan ni får helt enkelt nöja er med en klassisk punktlista på vad jag haft på mig idag:
◊Svarta leggings
◊Vitt linne
◊Grå pösig trekvartsärmad tröja
◊Grå stickad kofta
◊Khakigrön halsduk
◊Svarta kängor

rooooooooligt
(en vecka kvar till julafton, 4 dagar kvar till jullov och tills världens bästa farmor & farfar nr. 2 anländer. wiie)



feels like saving the world

Igår så åkte jag med mamma & mormor till stan och vi gick omkring inne på nordstan först innan vi gick och käkade kinesmat! Sen fortsatte vi och gick inne lite på Zara innan jag åkte tillbaka till Kungälv! Inte nog med att jag åkte hem just den tiden då ALLA åker hem så var E45:an avstängd så det var liiiiite trafik på E6:an! Så det tog mig 45minuter hem. Yeeey.
Väl hemma så böt jag snabbt om och sen var Maria så gullig så hon hämtade mig och syster. Så slapp vi gå till Skarpe :-) Matchen resulterade i vinst vilket var skönt! YES, det är så kul när dom vinner ;-)

Nu är det redan torsdag och det innebär att Mormor åker hem imorgon...
Tiden har gått allldeles för fort och det är nästan lite hemskt att veta att vi inte kommer ses förrän om 7 månader....
Har förövrigt blivit påmind om hur lik mamma och mormor är! Chansen att jag är sån om 40 år är rätt stor ;-)

Sitter på skolan nu, har ÖF hela dagen, och vi har absolut ingenting och göra.. SKIT TRÅKIGT - hade varit lika bra och vara hemma idag och umgås med dem andra som är ledig..

Aja, idag har vi pissig väder! Det har regnat..
..så bjuder därför på en sommarbild ;-)



ADJÖ


Julkalender 2010

Hade fullt upp hela dagen igår så hade inte tid för bloggen.

Så vi vi tar dag 15 & 16 idag då!

Dag 15 - Mina rädslor:

Egentligen är jag nog rädd för ganska mycket, men idag orkar jag inte gå in på dem där djupa sakerna, så vi kör på lite sånt här:

För det första så är jag skit rädd för ormar och framförallt hajar. Det är jag liiiiiiivrädd för och nästan alltid när jag är i vattnet i utlandet så kollar jag mig omkring. Jag vågar nästan aldrig gå djupt och snorkla för jag är rädd att nån ska äta upp mig - eller nått. Till skillnad från pappa min som alltid är på jakt efter att se en haj.
Sen bokstavligen hatar jag djupa vatten. Det hänger nog ihop lite med hajskräcken. Jag simmar helst inte ut där jag inte kan nå botten. Känns bara äckligt. Ett undantag är ju i simhallen, där finns ju inga hajar eller konstiga fiskar ;-)


Jag är rädd för mörker och konstig ljud. Tex. om jag är ute sent på kvällen och det är mörkt ute så slår jag alltid pappas nummer och går med telefon i handen, beredd att ringa om nån anfaller mig eller mina vänner ;-) Där kan man ju undra om jag är dum som slår pappas nummer istället för polisens, men pappsen känns bättre!
Sen får jag alltid nästan hjärtklappningar om jag är själv hemma på kvällen och hör typ golven knacka eller nått sånt. Usch, läskigt.

Höjder. Som många av mina vänner nog redan vet så är jag himla rädd för höga höjder. Jag hatar att vara på typ svajiga ställen högt upp. Jag mår illa. Typ parishjulet, usch, dem gungar och håller på sådär högt upp i luften. Det är värrre med såna ställen än typ frittfall, för där sitter man ju iallafall fast ganska stadigt - även om man befinner sig alldeles för högt upp...


 

Dag 16 - Något jag älskar:

Är det meningen att jag bara ska välja EN sak?!? okeeeej, svårt....
Men here we go;




TADAAAAAAAA


bild by: google



KLADDKAKSBALLERINA MED MJÖLK!

Alltså seriöst, kan vara dem godaste kakorna som finns! Och med mjölk är dem ju svinigt god! Jag hoppas att varje kotte i landet har smakat dessa, och om ni inte har gjort det! SÅ GÖR DET dåååå!
Behövs inte mer än 3 ord - Jag älskar dem!
Tacka göteborgskex vettja!



Hihihiih,

Seriös tjej!

HEJDÅRÅ!
(8 dagar kvar till julafton)


tisdag rå

Idag har jag ju varit ledig, eller åkte till skolan imorse och gjorde ett prov, men resten av dagen har jag varit borta från skolan. Mycket mycket mycket skönt måste jag säga. Less skolan nu och att jullovet är här om 1 vecka känns ju fasiken helt underbart. Oj, vad lägligt det kommer :-)

Ännu ett tecken på att tiden gått fort, har redan gått en termin på mimers! Och nu har jag hälften kvar tills jag tar stundenter. Jisses vad jag längtar!!!!!! Men förhoppningsvis fortsätter tiden att gå fort och snart står jag där och firar. Kommer bli goda tider ;-) men som sagt, hälften kvar - så vi ska inte jubla än!

Iaf, idag har jag varit på Ullared - hittade två par leggings, två mössor och så sånt där litet som hårspray och hårnålar osvosv. Men det var iaf rätt lugnt där idag och jag tror även att Moa hade sluppit att få psykbryt! JAG LOVAR ;-) Så det var skönt och få gå runt lite ifred eller vad man ska säga, och slippa alla älskade köer!

Efter Ullared så drog jag till sportlife direkt och körde ett benpass med systeryster! Känns att man var sjuk hela veckan för kan lova er att det var tungt! Men skönt att efter gårdagens och dagens pass vara igång igen :-) Det är nog det värsta med att vara förkyld - man missar träningar.


Det var väl det, en sista sak också: ÄR LEDIG IMORGON MED! då blire häng med mommo och mamma på stan

Men sov så gott ni, och ha en bra dag på skolan/jobbet ;-)

Julkalender 2010

Dag 14 - en bild på dig förra året och en från idag:

Jag orkar verkligen inte börja ta någon bild just nu, då jag sitter i en bil påväg hem från Ullared så jag hoppas det är acceptabelt med en bild som är knäppt 24h sen


13/12-2010

And last year


22/12-2009

Ha-ha :-)

bara lite snygg

Ronja sa just; "Zac Efron och Vanessa Hudgens har just gjort slut"
Min första reaktion; "Åh neeej, dem som var så söt"


..fast sen slog det mig - då betyder det ju att han är ledig. hihihihihi, perfekt! dags och satsa ;-)

I'm still standing here and your miles away







bara för att jag gillar dem här bilderna

 

 


Julkalender 2010

Dag 13 - Det här hade jag på mig idag:

Alright, här kommer dagens outfit, yeeee






hö-hö-hö-hö

rihanna

Vill väldigt gärna boka biljetter till Rihanna i Malmö Arena 31/11-11. Vore ju galet kul..

Måste fundera, och fundera snabbt för biljetterna går åt med en ganska god fart.





Hennes nya skiva är ju mer än bra

Julkalender 2010

Dag 12 - Mina Syskon:

Jag har en syster. En lillasyster, född 18/10 1995, 2 år och 3 månader efter mig.

Om jag bott under samma tak som denna flicka under 15 år och nästan två månader så är det väl kanske inget konstigt att hon är den som tillsammans med mina föräldrar betyder allra mest.
Hon är världens sötaste och vi har nog haft en heldel kul ihop




Så glad, så glad jag är att jag fick en lillasyster som hon. Så tööööt :-)

Jag vet faktiskt inte ens vad jag ska skriva. Hon är en så stor del i mitt liv och jag vet ärligt inte vad jag skulle göra om jag förlorade henne, jag vill aldrig förlora henne på något vis. Och ibland tänker jag på hur det kommer bli sen, när jag flyttar hemifrån, när hon flyttar hemifrån. Hur i allsindar ska jag klara av och bo ifrån henne? Men det är väl något man antagligen vänjer sig vid, men det är ju en himla konstig grej. Under 15 av mina år har hon funnits där och vi har alltid haft varandra. Jag skulle aldrig klarat av att flytta såhär mycket om inte jag haft Ronja.



Folk har ofta frågat om vi nånsin bråkar. Och det är väl självklart att vi gör. Vi är syskon och vi bråkar och fajtas som många andra syskon också gör. Men vi löser det alltid väldigt fort på vårat vis och det blir aldrig några långa tystnader. Tack och lov för det.

Hon är verkligen världens bästa syster. Jag gillar och vara storasyster och jag skulle aldrig vara den jag är idag om inte hon fanns. Det går egentligen inte att med ord förklara hur mycket hon egentligen betyder för mig. Men jag hoppas och tror att hon vet det.







JAG ÄLSKAR DIG! MINÄ RAKASTAN SINUA! I LOVE YOU!


dreaming people

Always keepin the faith
That's the only way we get through day by day

Keep on keepin the faith
That's the only way I get through day by day

It's just the way it goes
We're the dreaming people
The way we put our hopes

Jay Smith - Dreaming People

"Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem"

♥        ♥        ♥

Julkalender 2010

Dag 11 - I min handväska:

Vilken konstig kategori, jag mena, det beror ju helt på vart jag ska och vad jag ska göra!

Men nått som alltid finns med vad jag än gör är;

◊ Smink (ögonfransböjare, nå täckstift, solpuder/rouge och rougeborste)
◊ Plånboken
◊ Mina rosa hörlurar

Nåja, den här blev ju mindre rolig, men har varken ork eller lust till att börja fota mina väskor eller mina prylar så det får bli litte tråkigt idag. Tomorrown får ni höra om min systeryster.

Bjuder på en charmerande webbcam bild från nyss ist.


TODILOO!

Värdig vinnare!



Julkalender 2010

♥Dag 10 - en ny bild på dig själv och 10 faktan:

Okej, here we go.
Eftersom det skulle vara en NY BILD, så får ni denna knäppt för 1h sen.
 

Och 10 faktan, antagligen så är ni medveten om några ;-)

♥ Föddes 6 veckor för tidigt och var 42cm lång och vägde 2,2kg - anledningen till att jag idag är bara 154-155cm lång ;-)
♥ Är finsk och bosatt i Sverige sedan sommaren 1999 - kan förövrigt vara det bästa beslutet min familj tagit.
♥ Tyvärr så är jag en ganska blyg tjej i början bland folk jag inte känner men bland mina vänner är jag en ganska pratglad tös.
♥ Jag har en liten röst i mitt huvud som säger att jag måste träna och jag får lätt ångest om jag inte gör det. MEN, jag älskar verkligen och träna så ser ingen nackdel i det. Jag kan ju faktiskt ta det lugnt också. Jag mår så jädrans bra av det :-)
♥ Jag har ett rätt kort tålamod
♥ Jag är ganska dålig på att diskutera saker som för mig är svåra ämnen. Orkar aldrig och vill hellre alltid bara smita undan även om det är saker som ibland måste diskuteras. Detta är en sak som mina föräldrar alltid bråkar om. Men jag försöker att lära mig, eller jag vill iaf. För då skulle man slippa alla dessa onödiga bråk.
♥ Tycker det är jätte skönt och grina när jag är en känslig person som lätt fäller en tår.
Älskar att resa och att vara i utlandet är det absolut bästa jag vet! Och inte för att tala om att vara brun, jag älskar och vara brun!
♥ Jag skrattar ofta och ibland får jag skrattanfall då jag inte bör få det. Har ibland svårt för att sluta skratta när jag väl börjat :D
♥ Jag måste nog säga att jag är en rätt omtänksam person som håller familj och vänner väldigt nära hjärtat. Är väldigt brydd om hur andra människor mår och jag är nog även en god lyssnare.

Det var väl det, nu kanske ni känner mig lite bättre, vad vet jag ;-)  

Imorgon får ni veta vad jag har i min handväska! Håll utkik

Julkalender 2010

Dag 9 - Min Dag:

Fy tusan vilken tråkig kategori ;P Helt ärligt, min dag. Haha, nå men vi kör väl den i allafall, känns ju som ett måste!

Vaknade på morgon 07.58 efter att ha sovit sjukt bra första natten på hela veckan. Förkylningen la sig lite och jag kunde verkligen sova. Sen sov jag även brevid mamma, haha kommer aldrig bli för gammal för det ;-) Det är liksom det positiva med att pappa är bortrest lite då och då ;-) Men iallafall, så ett tecken på att jag sov gott var att jag inte ens vaknade till mammas väckarklocka som skulle kunna förväxlas ihop med ett brandlarm - eller nått liknande....

Efter att ha snört på mig kläder och ett ansikte (hah) samt ätit en lingonsmörgås, lite yogurt och druckit ett glas juice så tog jag den blåa fina bussen till Mimers Hus och en dag fram till 14.20 väntade. ÖF hela dagen vilket bestod av lite jobb och även lite facebook-spel. Tog mig an utmaningen att slå fina rekord i Bouncing Balls och Data Worm, jag failade. Men kul hade vi iaf ;-) Inte att förglömma blev vi även bjuden på lite julfika av våra lärare, lussebullar och pepparkakor. och för min del coca cola eftersom att julmust för mig inte är någon större hit. uuusch.

Efter skolan åkte jag ännu en gång hem med den blåa fina bussen och hemma hann jag inte vara länge innan jag åkte först ner till Bettans och åt kycklig/feta paj i sällskap av Markus och sen efter lite små ärenden på stan så promenerade vi upp för den där jäkla fontin backen och så hängde vi hos han ett tag. Trevligt, trevligt :-)

Mamma plockade upp mig för ca. en timme sen och vi åkte via Maxi hem och har just (eller just och just) sett färdigt dagens PH avsnitt. VIKTIGT!

Och nu sitter jag här i soffan med min familj och bara är. Sånt som vi är ganska bra på :-) Nog gillar jag ju som min familj. Dem är lite små jyra, men det är nog det som gör dem sådär bra ♥

Aja, det var väl allt för idag - intressant läsning va. Och till er som läst igenom Min Dag - Grymt jobbat ;-)



TAKE CARE MINA VÄNNER!
Imorgon väntar en ny bild och 10 faktan - hmm, spännande.

love


Standing soldier



Jisses, vad längesen det var jag lyssnade på denna låt :-) Det här kan man kalla en gammal goding

Julkalender 2010

Dag 8 - Min bästa vän

Trots att vi inte bott på samma ställe på 5,5 år så har vi bara blivit bättre vänner under dem åren och jag kan nu ganska övertygande säga att hon är min bästa vän. Sara Moa Linn Olsson, Jag är så glad att jag har dig och du är den jag kan berätta verkligen allt för och ja, vad vore jag utan dig min vän?



Samtidigt som vi har våra olikheter så är vi ändå så lika och det är så skönt att berätta och prata om allt mellan himmel och jord med henne, för hon förstår verkligen. 

Jag är lyckligt lottad som får ha en såhär fin vän, för det vill man inte gå miste om.

Man uppskattar att ha en vän som bor på så långt avstånd men som alltid finns där för en. Det positiva med att inte bo på samma ort är väl att man varenda gång har så jäkla kul när man ses, det finns så mycket att ta igen och jag har med Moa förlängt mitt liv med massa år, här kommer några gamla godingar ;-)






Det bästa av allt, vi har samma humor ;-)

Massvis med minnen har vi och massa mer ska det bli
JAG ♥ DIG

blahablaha

om jag kunde trolla så skulle jag göra det nu! trolla bort den här jäkla förkylningen som bestämde sig för att börja bråka med mig. Jag vill träna!!!!!!!!!

Ajaa, tisdag iaf och jag mår väl annars bra. har varit rätt flitig idag och gjort bort lite läxa och så, så att jag har möjlighet och vara borta från skolan några dagar nästa vecka då mormor min kommer :-)

Jag har faktiskt inget och berätta så vet egentligen inte varför jag ens började skriva, men bjuder på denna inte-så-nya-cover-som-jag-hörde-för-första-gången-idag ;-)

Malin Sandberg, antar du gillar denna? ;-)

ENJOY!

Julkalender 2010

Dag 7 - Vad är kärlek:

Oj, vilken kategori. Man kan ju nästan skriva en hel uppsats om det här. Men jag ska göra mig kort :-)
För mig kan kärlek innebära så mycket. Det behövs inte sägas så mycket mer än att det är kärlek som gör att man är lycklig :-)



MASSA KÄRLEK TILL MIN FAMILJ, MINA VÄNNER ♥
och givetvis till träning, musik & mat ;-)


Håll utkik, imorgon får ni höra om min bästa vän


javisstja, svart hår har jag också haft

Hittade en hyffsat gamla bilder på mig när jag tittade igenom min bilddagbok (ha-ha-ha)
black hair


YES!

MVG på idrottsprovet = NÖJD TJEJ!

Julkalender 2010

Eftersom att mamma glömt att köpa en chokladkalender så kör vi till med årets blogg-julkalender ;-) Eftersom jag nu ligger några dagar efter så kör vi dag 1-dag 6 idag!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Mina drömmar.
♥ Dag 5 – Dig och dina vänner i bilder.
♥ Dag 6 – Det här åt jag idag.

♥ Dag 7 – Vad är kärlek.
♥ Dag 8 – Min bästa vän.
♥ Dag 9 – Min dag.
♥ Dag 10 – En ny bild på dig själv och 10 faktan.
♥ Dag 11 – I min handväska.
♥ Dag 12–  Mina syskon.
♥ Dag 13 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 14 – En bild på dig förra året och en från idag.
♥ Dag 15 – Mina rädslor.
♥ Dag 16 – Något du älskar.
♥ Dag 17 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 18 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 19 – Det här får mig att må bättre.

♥ Dag 20 – Min skola.
♥ Dag 21 – Betydelsefulla låtar.
♥ Dag 22 – Det här saknar jag.

Dag 1 - Presentera mig själv:

Ja hörrni, presentera mig själv. Som ni antagligen vet så heter jag Riina. Jag är 17 somrar gammal och jag lever ett rätt vanligt liv tillsammans med min familj numera på västkusten. Har flyttat omkring mycket i mitt liv och är nu inne på min femte bostadsort. Det har väl egentligen gjort mig till den jag är idag. Har bott i Sverige sen 11 år tillbaka och jag trivs som fisken i vattnet. Vad konstigt det hade känts och bo i Finland och bara prata finska, höhö. Har numera en rödnyans i mitt hår även fast jag egentligen vill bara blond. Har ett väldans intresse för det där med hårfärger. Jag tränar mycket eftersom att jag älskar känslan av och vara helt slut och så gillar jag samtidigt som jag hatar träningsvärk. Och jag har dem bästa vännerna man nånsin kan önska sig. Om man skulle beskriva mig med tre ord så skulle det vara: Liten & Glad

Dag 2 - Min första kärlek:

Rickard, vi gick i samma klass från 6års och uppåt en bit. och jag blev nog lite kär i han, eller jag kanske inte var kär (kan man veta om man är kär då man är 6år gammal?) men jag vart iallafall tillsammans med han genom en lapp som han skrev "Får jag chans på dig?" Och så skulle jag kryssa i ja eller nej. Jag kryssade i ja och vi var tillsammans i en vecka? Gjorde slut för att jag insåg att han var ihop med alla tjejer i klassen..

Dag 3 - Mina föräldrar:

Oj, mina föräldrar, Pappa Tommy & Mamma Marika är bokstavligen talat världens bästa föräldrar. Dom är det, jag lovar. Jag behöver egentligen inte säga så mycket. Dem finns alltid där och jag kan faktiskt prata med dem om nästan allt! Skulle aldrig klara mig utan dom. Jag älskar dom mer än allt annat ♥

Dag 4 - Mina drömmar:

Nu beror det väl på hur man uppfattar frågan, är det meningen att jag ska berätta om min senaste dröm eller mina framtidsdrömmar typ? Jag tolkar det som att det är mina framtidsdrömmar.

Egentligen så skulle jag vilja bli stenrik så att jag kunde göra vad jag ville, resa, shoppa och bara njuta av livet. Men nu kan jag ju inte garantera att det blir så, så någon yrkesdröm måste jag ju ha. I nuläget så vill jag bli typ sjukgymnast eller liknande, eftersom att jag gillar att hålla på med idrott och intresserar mig i sådant som skulle passa i det yrket. Sen skulle det vara roligt att kombinera detta med att vara någon sort av hälsopedagog eller vad man nu ska kalla det (jag som är så nyttig ;-)) Men som sagt, detta är ju bara en "dröm", så vi får väl se hur det ser ut om 10 år.

Dag 5 - Dig och dina vänner i bilder:

Har massor av underbara vänner men här kommer bilder på mig och mina närmsta







Jag har världens underbaraste vänner även om ni allihopa är alldeles för långt bort på kartan! massa hjärtan

Dag 6 - det här åt jag idag:

Crap, glömde fota middagen så kör på en google bild istället.
DAGENS MÅLTID: Rödspätta & potatismos med rödbettssallad, lovely


Aja, det är ju iaf rödspätta & potatis på bilden.

ENJOY!
Och håll utkik, för imorgon ska jag då tala om vad kärlek är för nått! Hah ;-)

P.S på den här julkalendern som jag hitta så fanns det bara till dag 22, så dem två sista dagarna får helt enkelt skippas,


Sunday

Söndag idag. Måndag imorgon. Skola imorgon. Skit.

Har iallafall haft en trevlig söndag och ett bra avslut på den här veckan :-) Sov ut tills jag var pigg och glad. Åkte till Backaplan med mamma och hämtade ett par kängor från DinSko. Var så less mina så köpte nya :-)
Efter det åkte jag direkt till Anton och spenderade några timmar med han. Trevligt värre :-)

Nu måste jag ta och spendera resten av denna kväll med pluggning till idrottsprovet imorn! SKA ha bra betyg på det, PUNKT.

Vi har förövrigt fått ganska så mycket snö nu! Det är hur mys som helst :-) Och det är perfekt väder! Idag hade vi -0.5 och så snöar det en massa! Jätte härligt!

Förresten, idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min älskade mormor 58 år! STORT grattis till henne. Om 1 vecka får jag krama henne för då kommer hon äntligen hit. Som jag längtat/längtar ♥

Näe hörrni, nu får bloggvärlden klara sig utan mig ett tag, för nu ska jag förbereda mig inför ett MVG på idrottsprovet!  Hoppas ni haft en bra helg!

ADJÖ :-)

something old

Hittade nyss bilder på mig iklädd min bollnäs tröja för typ 1,5 år sedan! Vill bara påpeka att jag fick denna tröja Julen -99, haha. Första Julen i bollnäs :-) Och jag hade den på alla bandymatcher efter det. Som man säkert kan förstå, så gick ju tröjan ända ner till fötterna då ;-) Kul att man 11 år senare fortfarande kan ha den!


i need you


I've been a walking heartache
I've made a mess of me
The person that I've been lately
Ain't who I wanna be
But you stay here right beside me
Watch as the storm blows through
And I need you

God gave me you for the ups and downs
God gave me you for the days of doubt
For when I think I've lost my way
There are no words here left to say, it's true
God gave me you





Dave Barnes - God Gave Me You
Dave Barnes - Until you
Dave Barnes - Little Lies


bloggisar

Igår såg jag Kenza i Nordstan. Hon stod utanför guldfynd eftersom att hon gjort en kollektion för dom! Och kön för att träffa Kenza var miiiiiiil lång! ALDRIG att jag skulle orka stå och köa för att få ta en bild med henne osv ;P
Men, måste ändå säga att det var rätt roligt och se henne irl. Hon redigerar då inte sina bilder, lika fin i verkligheten också :-) Jag är dock lite less hennes blogg, den är typ tråkig. (Ska jag säga med min otrolig givande blogg ;-))



Och här för ett tag sen så såg jag Isabelle på Zara också. Hennes blogg tycker jag ändå är lite rolig, även fast det egentligen inte är nå speciellt och hon uppdaterar rätt sällan.



Min fråga är ju, varför är vissa bloggar större än andra? Jag mena, ta typ Isabelle. Hon lever ju ett normalt liv som tonåring och helt plötsligt så började hon få skit många läsare och nu tjänar hon pengar på den. Hur kommer det sig att vissa bloggar blir större än andras?
Några av mina kompisars bloggar är mycket roligare och mer givande än typ Dessies, men inte tjänar dom pengar på den, vad jag vet iallafall ;-)
Kenza förstår jag ändå, hon har ju egen  kollektion och sånt, så hon ska ju tjäna på det. Men dem andra lever ju nästan ett lika vanligt liv som vem som helst, bara att dem förstorar upp saker (Dessie). Kanske det är det dem tjänar på då?

Jag är en bloggnörd, jag vet.

Förra årets idol 2:a

Calle Kristiansson ♥


friday night

Vilken lååång dag det känns som att det vart då. Har ändå hunnit med rätt mycket måste jag säga.
♣ Lunchade som sagt med Maria efter skolan
♣ Åkte in till stan och gick runt på nordstan med systeryster - julklapp check!
♣ Var hos Maria & Erica och såg idol med dem två och Cicci :-)
♣ Och nu sitter jag här hemma i soffan (♥) med ett stelfruset ansikte känns det som. Att -9 grader kan kännas så jäkla kallt. brrrrrrr

Så det var en skön fredag det här, om man alltid kunde sluta halv 11 så skulle skolgången vara så mycket lättare ;-)

Förövrigt, måste ju påpekas. Minnah i final = Olle utslagen ?!?!?!?! vad hände liksom. Seriöst... :(:(:(  sad face
Nu är det ju ganska självklart vem som vinner, Jay är så himla grym. Mäktig kille, och nu skiter jag faktiskt i allt som har med att han har (?) knarkat att göra. För han är en värdig vinnare!






Imorgon blir det iallafall lite jobb :-)

Hoppas ni haft en trevlig dag!
Sovgott :-)

Until you

Mätt & belåten efter en sallad från Bettans och tackar Maria för ett mycket trevligt sällskap :-) ♥

Nu sitter jag hemma och försöker få tag på lillsyrran, så vi kanske kan åka in till göteborg en sväng och titta efter en julklapp till våra kära föräldrar. Julen närmar sig och eftersom att det väntar jobb dom kommande lördagarna, så kan det ju vara lika bra och åka nu när jag slutat såhär tidigt. Frågan är ju bara vad man ska köpa till dom eftersom att dom int säger nått!? Hjälp? Någon?







washed by the water

Vem klagar när en lärare är borta från skolan och det resulterar i att man börjar 09.40 och slutar 50 minuter senare? Inte jag i alla fall ;-)


charmerande bild från last night ;-)


Promenerade till pappas jobb (iförd klackiskor, det känns i fötterna kan jag meddela er). Så här sitter jag just nu och inväntar Maria, så ska vi till stan i Kungälv och äta lite lunch :-) Trevligt, och framförallt gott, är skit hungrig!!!!

är väl meningen att det ska vara en rubrik här

Blev inge gym idag, jag & mamma var så länge på Backaplan så fick stryka gymmet.
Ska istället dra på mig löpardojjerna nu och bege mitt på en springtur, ute (!). Ska bli riktigt skönt faktiskt för har inte sprungit ute på jätte länge.

Förövrigt så höll jag hårt i börsen på stan idag och kom hem tomhänt. Lika bra var väl det när det närmar sig jul och allt. Men snart måste det nog bli lite shopping iaf, är väldigt väldigt shoppingsugen. Inte så konstigt ändå, förr bodde man i ett väldigt litet samhälle och nu i Göteborgs trakterna, det är en liten skillnad och jag har ännu inte riktigt vant mig ;-)

Vill förövrigt gå på Jul på liseberg här nån dag, det verkar så himla fint och mysigt där nu, med alla julbelysningar och nu när det ändå är snö här på marken! :-) Så det är nästan ett måste för denna månad.

Aja, nu ska jag byta om och bege mig ut!

CIAO CIAO!

andra december tjugohundratio

efter ett nej och ett ja senare så kom pappa trots allt och plockade upp mig från skolan, och han bjöd till och med på fika i Kungälv efter det ♥ och inte att förglömma att han körde hem mig sen för att själv åka till träningen. Han är allt bra min älskade, lite jyra pappa ;-)


Bjuder på denna smått roliga bild. märk väl att vi övernattat på en flygplats, därav anledningen till att vi kanske ser lite småslitna ut ;-)







Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik! Vad vore livet utan musik? Ett fett stort hjärta till musik alltså.

Ja, förövrigt då. Sitter även och väntar på att mamsen ska sluta så ska vi åka till Backaplan en sväng och sen blir det väl att träna :-) Skönis!


enda bilden jag hittade på mig och min fina mamma här! även den lite små rolig ;-)









Det var väl allt för tillfället,
Ha en fortsatt bra dag ♥

glad låt


en dag som denna

nu sitter jag här igen, efter..:
• ..ett avklarat muntligt näthandels prov
• ..ett avklarat matteprov
• ..pyttipanna käk
♥ ..ett Body Attack pass på sportlife
♥ ..ett litet benpass på sportlife
♥ ..kvällsfika käk inklusive pepparkakor. höhö ;-) mmmm

och nu..:
• INVÄNTAR JAG GREY'S - tror förövrigt att det kan bli ett riktigt bra avsnitt ikväll, med tanke på reklamen. tummen upp!



hoppas ni haft en bra dag :-) det har iaf jag haft i våra KALLA, och då menar jag KALLA -10 grader.
Ha en bra kväll, missa inte grey's hörrni. viktigt!

ADJÖ!

school update

Då satt vi här igen,håltimme till 11.25.... Segt, det hade ju nästan varit lika bra och läsa Samhälls A igen, typ iaf. Det är väl lika bra och plugga lite..... Ja, så får det bli!



älskade engelskabok, vad jag tkr om dig....................


1:a december idag också, och inte har jag nån chokladkalender heller :( höhö



RSS 2.0