Dag 10 - det här hade jag på mig idag

haha, töntigt - dagens outfit ;-)

Typ såna här kläder skulle jag lätt alltid vela gå runt i! Tränings/löparskor är det skönaste som finns också. Bäst!

Nu ska jag snart dra & träna! Bröst/Axlar idag.

Superskönt och vara ledig å!

Mobilblogg = ingen stycke indelning = rörigt glatt inlägg! ;-)

Åh fy vad benpass är sköna! Eller dö jobbiga kanske man skulle säga. Benen darrar lika mycket varenda jäkla gång. Lovely! Nåja, sportlife är ett himla bra ställe. Lika gla blir man varje gång man är där :-) "sportlife - makes you feel good", stämmer rätt bra in på känslan måste jag säga. Nu ska jag njuta av ett avsnitt grey's! Och imorgon är jag ledig också. Och 19 dagar kvar äre till Kalix. NÖJD.

Stekigt väder!

Suttit ute & pluggat till idrottsprovet med Pappa! riktigt skönt :-)
jag ska ha MVG på det här idrottsprovet också - tur jag har pappa som verkligen kan de där!


jag & lillasyster ute ganska nyss.

Dag 12 - i min handväska

Men tråkig?

Lite små less denna lista nu va. I min handväska finns de allt möjligt.
Från dator --> smink
Men varför ska ni veta vad jag har i min handväska för? Ingen idé va.

Ni får två bra låtar istället - som ni säkert inte hört ;-)



20 dagar, 20 dagar, 20 dagar!!!!!!!!!!
- det é ju ingenting



♥ lillasyster!

Min lillasyster är så himla bra! Aldrig att jag skulle kunna klara mig utan henne. Så mycket som hon ställer upp för mig och alltid finns där. Jag älskar dig mest ändå, även fast du kan vara en riktig pain in the ass ibland.. ;-)



Österberg gånger två.
Bäst ♥


21 dagar

Äntligen har jag fått min Iphone 4:a! Känns så kul, så kul!




Idag har jag tränat, eftersom att jag fortfarande är rätt förkyld så kändes kroppen rätt trött. Men det gick an ändå och var skönt att köra lite. 
Annars så har jag idag varit i skolan & lekt med telefon (som jag egentligen redan kan allt på, förutom den där jäkla iTunes)

Idag började en riktigt "slö" vecka på skolan. hur skönt!? Fast ändå, mycket plugg hemma.

Nåja, det här var ett rörigt inlägg, annat har jag varken tid eller ork med.
Back tomorrow :-)

TAKE CARE!


Zara ♥

Jag älskar affären Zara. Typ favoriten!



här är ett nytt lite större linne som jag köpt. den var ju lite rolig.


Sportlife - jag saknarej

Det här tar bort febern....



....men vad tar bort resten av förkylningen då?

Dag 10 - det här hade jag på mig idag & Dag 11 - ett sommarminne

Igår var jag ju typ sjuk, fick lite feber efter lunch, var förkyld och hade ont i kroppen. Men under natten så har febern iaf gått över och jag mår mycket bättre så orkade åka och jobba idag vilket betyder att min outfit hittills inte varit så avancerad. En vit pösig tröja & svarta tights och foppa dojjor inne på jobbet ;-) Snyyyyggt!

Så tänkte att jag tar morgondagens kategori idag och så kör vi på dagens kategori sen typ nån annan dag då jag har lite finare kläder.

Dag 11 - ett sommarminne

Det finns ju inte lite bilder från alla somrar. Sommaren är ju den bästa årstiden och man har ju samlat på sig en hel del roliga minnen från massa tillfällen. Lätt och välja 1 minne från 1 tillfälle under mina 17,5 år på denna jord.
Men något enkelt som jag gillade och har bilder på, på den här datorn, var faktiskt dom kvällar vi bara åkte ner till campingen och bara var där. Satt på bryggan och pratade. Eller spelade kubb (och "vann"), eller spontan badade osvosv. Jag gillar campingen. Det var ett bra ställe. Och nu har dom ju renoverat och sånt där, så det är faktiskt rätt fint :-)






Faktiskt ganska mysigt!

Dag 9 - min framtid

Oj, vilken stor & svår kategori. Jag kan ju inte veta hur framtiden kommer bli. Det vet nog ingen. Men jag tycker att man kan ha mål, drömmar & förhoppningar om vad framtiden kommer att visa.

Jag själv önskar att jag och mina närmsta ska vara lyckliga. Jag vill vara nöjd över det jag åstadkommit/åstadkommer och inte ångra något. I dagsläget har jag drömmar om att öppna ett eget ställe, sjukgymnastik i huvudsak. Jag vill utbilda mig till personlig tränare också, men sjukgymnastik ligger överst på listan. Eftersom jag älskar att träna & gillar all teori osv som vi tex. går igenom på idrotten, så tror jag att det passar mig utmärkt. Men vad vet jag om hur det kommer att se ut i framtiden? Men det är i allafall något jag siktar på i nu läget.

Sen vill jag ju ut och resa också. Vore så jäkla häftigt att åka runt i USA och sen i Asien, åka till ställen som Malaysia typ. Jorden runt. Vara ute på resande fot i några månder. Åh, det vill jag verkligen ha chansen till.



Målet är ingenting. Vägen är allt.
Och det är faktiskt sant.

You-tube stjärnan Ebba


Bild från aftonbladet.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/bandy/article12775110.ab


Gå läs artikeln ovan. Ett äkta bandyfan, 4 år ;-)



Is it not good enough?

Förkylningar kan dra nånstans. Usch, aj,





Tack Lina Bergeskans Tano för denna grymma låt.

Nåja, det är ju iaf fredag. Skönt!

Dag 8 - ett pinsamt ögonblick

Under en period då jag var mindre gick jag väldigt mycket i sömnen och hemma brukade jag gå i trapporna, ställa mig i duschen osvosv. Så skulle jag sova hos min bästa kompis under den tiden och vi sov i hennes föräldrars säng den natten och hennes bror sov i hennes rum. Under natten så har jag promenerat iväg till hennes rum och lagt mig i fotändan av hennes säng där hennes bror sov. Hennes mamma kom in på natten och frågade om jag skulle gå tillbaka, men jag svarade att de var så skönt där, men sen vaknade jag och märkte att jag låg i helt fel säng bredvid helt fel person. På morgon vid frukostbordet var det rätt pinsamt för riina, ca. 9år gammal. Då kändes det väldigt generande ;-)

-

"Mod är att göra det du inte vågar. Där det inte finns rädsla, finns heller inget mod"

Godmorgon Världen!

För en gångs skull så vaknade jag före väckarklockan. Kan bero på att jag fått lite små ont i halsen under natten. Nåja, har sovit skit bra ändå, så steg upp istället för att fortsätta i dem 20 minutrarna som annar brukar vara guldvärda.

Min bästa vän på morgonen är:


BRAVO APELSINJUICE. Har alltid varit och kommer alltid vara en höjdare.

Tänkte göra mig färdig nu och sen så småningom börja cykla mot skolan. AS fint väder idag också, runt +10 tror jag de var & strålande sol. Det ser ut att blåsa lite, men äh. Våren börjar nog komma på riktigt nu va. Sommardäcken är ju på, på bil, så de kanske är ett gott tecken?

Hoppas ni får en bra dag :-)

Dag 7 - Min bästa vän


SÅ GAMMAL SUDDIG BILD, som jag hitta. hahahahha, söta ;-)

Men du Moani (Som mormor så vackert kallar henne), du é bäst!


fina du.


Dag 6 - detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Självklart finns det en jäkla massa man vill göra, platser man vill åka till och saker man önskar att uppnå.
En sak jag definitivt vill göra är att resa till USA. Jag vill åka till New York & sen till andra sidan till Los Angeles och se Hollywood skylten och de där klassiska.
Vore så jäkla häftigt.


New York sägs ju vara exakt som på film, tänk å få uppleva allt det där själv som man bara ser på film & i olika serier. Och shoppa i New York. Shit. Inte illa kan jag allt tänka mig.
Sen Los Angeles. Innan jag dör ska jag se hollywood skylten och det ska finnas en bild där på mig där man ser skylten i bakgrunden. Hur tufft!? Sen vill jag även åka Orange County (OC ni vet).



Här ska jag stå nån gång

USA ska upplevas

Dag 5 - vad är kärlek?



Så enkelt äre ;-)

Here I go again


Klänning från New Yorker


Ni ser väl på världens bästa hotell på 3an nu!? hahah, så jäkla bra program

Hoppas ni alla haft en bra dag! Själv är jag riktigt trött efter dagen som gått. Tog en powernap innan jag drog och tränade men är helt slut nu, så ska alldeles snart bege mig i säng ♥

GODNATT!


Ludde bloggar

Hali Hallå

Här sitter jag i skolan breve den enormt stora Riina-Maria. Hon kom från Kalix och bad mig blogga lite. Jag tänkte egentligen bara ge er ett litet tipps om en ännu bättre blogg än den här tråkiga!! Här hittar ni den! Men lova mig att vara snälla mot Riina-Maria och hennes blogg även fast min är mycket bättre, och dessutom är jag en extremt mycket trevligare och härligare människa än denna Riina-Maria. Men men nu ska jag och Riina-Maria sätta oss och vänta på att engelskan ska börja, mycket möjligt att vi dunkar på en Timoteij klassiker också. UNDERBART!!

Puss och Kram eran favorit bloggare Ludde ♥♥

bandy weekend

Jag har haft en super bra helg! Sett Kareby ta SM-guld. Träffat min Jenfi, Sussu & Jenny, hur trevligt som helst och välbehövligt att få träffa Jenfi. Träffade även på några andra Kalixbor.




Och såklart en närbild på Jenfan. Hihi

Ätit supergod hotellfrukost, sovit hur gott som helst (hotellsängar & täcken), sett en jäkligt grym SM-final som tyvärr fick ett ur tråkigt slut.


Syrran till vänster - jag till höger.
Vi var ordentligt redo för finalen mellan SAIK-BGIF där Bollnäs var klara favoriter - HELT KLART! Och vi stod på sektion D2, perfekt eftersom att alla bollnäs fans befann sig på samma plats. Vi hade perfekta platser och såg hur bra som helst matchen igenom. Snacka om att man började sakna bollnäs när hejaramsor sjöngs. Stämningen var på topp :-)






Ni ser ju, grymma platser. Ni som följde matchen såg att den var rätt jämn. Svängde ganska mycket och vi fick ändå se en del mål. För er som inte vet kan jag berätta att det stod 5-5. Vi var inne i den näst sista eller sista matchminuten då Liukkonen skjuter ett skott från ett hyffsat avstånd. Det blir en retur som Hellmyrs sätter och spelarna jublar, vi jublar, hela bollnäs jublar - domaren dömmer bort målet på grund av offside (?) Även om det var offside eller inte så går matchen iaf till förlängning och efter ca. 2.55 får SAIK ett frislag som Zeke skjuter och bollen studsar på en bollnäs spelare vilket gör att Tipi i målet blir helt ställd och SAIK vinner med 6-5.



Tycker inte det blev ett rättvist resultat. Känns tråkigt för alla bollnäs spelares skull och sen läser man artiklar där det står såhär; :(
Men sport är ju sport så vi får väl gratulera SAIK som vann idag för guldet!

Förövrigt var det en kanon match och det var hur kul som helst att vara där och få se den på plats!
Det har varit härligt väder i Uppsala både igår och idag så det var kanoners ;-) Dock hyffast kallt då inte solen låg på och vi stod på skuggsidan idag så det var litte kyligt måste jag allt säga.

Men tack för denna bandyhelg alla som jag haft sällskap av.


Dag 3 & 4

Det går inte att ladda upp nå bilder nu och då är det bättre att jag väntar med uppdateringen om helgen. Mycket roligare att dra den om det finns bilder att visa också :-) Så under tiden kör vi med Dag 3 & 4 som jag missat :-)

Dag 3 - den här veckan


Vad jag gjort den här veckan eller? Jag har haft en bra vecka. Jag har sett SM-finaler i Uppsala. Jag har träffat nya människor samt Jenfi, sovit på hotell, ätit hotellfrukost, shoppat pyttilite. Jag har haft det jäkligt bra den här veckan faktiskt (om man bortser från att bollnäs förlorade finalen idag, vilket var fullkomligt orättvist och fel, återkommer om detta i uppdateringen om helgen) Men det har ni nog förstått tror jag.

Dag 4 - det här åt jag idag


Det går att ladda upp bilder från arkivet, så ni får en bild från somras



Idag har jag ätit maxmat. TVÅ GÅNGER. Hur flottigt!?!? Först lunch med Jenfi, Sussu & Jenny innan vi drog till studenternas. Hade inte ätit maxmat sen i Augusti så då körde jag dubbelt upp idag och det blev middag nu efter finalmatchen med famijen ;-) Haha, shit. Nu behöver jag inte äta maxmat förrän i sommar igen då ;-)

Såja. Ska försöka få till en uppdatering med nya bilder från ihelgen lite senare. Hoppas de funkar då. Påväg hem nu iaf. Skulle lätt ha kunnat stanna ett tag till...

19e mars

Idag har varit kanon! Kanske mest för att jag fått träffa min saknade Jennifer Lindbäck, första gången sen 212 dagar tillbaka. Det roliga var ju att allt kändes som vanligt. När jag träffa henne först så blev jag lite tårögd och tyckte det var så konstigt, men sen efter ett par minuter så kändes allt precis som förut. Det är väl så det känns med äkta vänner. Sjukt, sjukt kul att träffa henne iaf. Det kändes välbehövligt måste jag säga ♥ 29 dagar till så träffar jag resten också.


Idag ♥ Var riktigt bra väder idag också, stekte på ordentligt på huvudläktaren under damfinalen. Mot kvällen blev det dock alldeles för kyligt.

Sen träffa jag ju Jenny & Sussu också! :-) Sussu hade jag ju inte träffat innan, skön finsk flicka måste jag allt säga ;-) Iaf, så har vi idag gått lite på stan, kikat på damfinalen & F17 finalen och käkat pizza. Hihi. Damfinalen kammade Kareby hem, vilket var riktigt nice. Kul!

Nåja, imorgon väntar den stora finalen. Ska bli så jäkla nice. HEJA BOLLNÄS!! Dags SM-gulet åker till Bollnäs nu asså. Före finalen, så blir det nog en sväng på stan med Jenfi, Sussu & Jenny, så tror jag iaf det var tänkt :-) Skönt och träffa Jenfi en sista gång innan vi båda drar hem igen......

Hoppas ni alla haft en bra lördag, för det har jag definitivt haft.



Morning!


Känner på mig att den här dagen kommer bli bra :-) Pigga tjejer - vaken sen 05.00!






PUSS & KRAM!
Hoppas ni får en bra start på dagen ♥


Rockcover på This is my life



MEN SÅ JÄKLA BRA VERSION. Älskar rösten. Det är åt det här hållet musik är som allra bäst. ♥

Dag 2 - det här ogillar jag

Jahani, något jag ogillar.




Okej, då har jag funderat i sisådär 10 minuter. Det är svårt när man ska plocka fram en sak. Det dyker ju upp grejer väldigt ofta som man stör sig på. Men när man ska välja ut en, så får man helt black out. Men en sak jag verkligen ogillar är när man typ förväntar sig något och är superglad och så blir de bara mos av allt. Och alla förväntningar och allt man hade är som bortblåsta. Förstår ni vad jag menar? Typ om man ska köpa något. Så är varan slut. Eller om man ska resa någonstans och så är det något som kommer ivägen. Kan vara så fruktansvärt, äckligt irritierade faktiskt.



Finally!

SOM jag längtat efter den här helgen! Kommer bli så kul!


Kan inte fatta att jag ska få träffa Jenfi, som jag inte träffat på 211 dagar, IMORGON (!?!?!?) ♥ NÖJD TJEJ.


Vi startade på 116 dagar. Nu är vi nere på prick 30 dagar, prick 1 månad ;-) Så en liten bit har ju redan gått. Har ändå en god känsla av att den här återstående månaden kommer gå fort :-)

HA EN BRA FREDAG GOTT FOLK!

Dag 1 - om mig

Men daaah. Ni vet ju allt om mig. Haha, eller så gör ni inte det ;-)
Men jag tycker det är så jäkla svårt att skriva något som ingen redan vet. Så allt jag skriver nu, kommer ni säkerligen att känna igen.

Som ni vet, så heter jag Riina. Egentligen så heter jag faktiskt Riina-Maria. Men det är som mitt andra namn, så ingen har någonsin kallat mig Riina-Maria. Endast för det är så jäkla fult. Inte förrän jag flyttade hit, till göteborgstrakterna så har som sagt ingen någonsin brukat säga det, inte ens typ pappas farmor. Men nu hörrni, heter jag Riina-Maria enligt mina klasskompisar. Haha. Nåja, en till sak som jag varje dag, varje timme, varje rast får höra är att jag är kort. Så då vet ni det också. 154cm ;-) Men jag trivs som kort och om jag ska säga något om mig, så kan jag säga att jag faktiskt är nöjd över mig själv. Visst finns det alltid något man skulle vilja förbättra, men det finns ju många tjejer som oftast bara hittar fel på sig själv, sån är inte jag kan jag tala om. Jag är faktiskt nöjd med mig själv. Så kalla mig Riina-Maria, säg att jag är kort, för that's who I am ;-) hih (Till Ludde, Johan & Calle - era skitungar)

Sen är jag ju inte en sån där person som har bott på ett ställe i mitt liv och vuxit upp i samma stad, samma kvarter och samma hus. När folk frågar mig vart jag kommer ifrån eller när jag ska redigera min profil på facebook och måste sätta en hemstad så vet jag faktiskt inte vad jag ska svara eller skriva. Jag bor idag i min femte stad. Så nej, jag vet inte riktigt vad jag ska sätta som min hemstad! För det finns faktiskt inget som känns som "hemstad". Jag gillar uttrycket där man säger: "Home is where your heart is". För det passar liksom in på mig och min familj på något vis. Men utan dessa flytt, så hade jag nog inte varit den jag är idag.

Om man skulle beskriva mig lite kort så skulle jag nog säga:
Ganska blyg till en början men jag börjar bli bättre på det tycker jag allt, trevlig, glad, har ett kort tålamod, älskar att träna & resa, håller min familj och mina vänner väldigt nära, hatar korvsoppa/palt/extrem pulvermos, vill i framtiden bli sjukgymnast/personlig tränare.
Ja, jag skulle nog kunna fortsätta ett bra tag till, men det får nog räcka nu.


Snabb update!

Idag har jag hittills:

Tränat
Skola 09.30-11.30. WIIE
Lunchat med Pappa.

Nu ska jag fara och:

Jobba

Så hinner inte med Dag 1 nu. Men håll utkik så dyker det upp ett inlägg om det senare ikväll.


Det här var ju värt. Nåja.


Är nog inte den enda som längtar till varmare platser?


HA EN FORTSATT BRA DAG!
CIAO MINA VÄNNER




30 små berättelser

Nu tänker jag köra på en lista igen, denna gång lite mer text än förra gången då det bara var bild :-)

Dag 1 – om mig
Dag 2 – Det här ogillar jag
Dag 3 – Den här veckan
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 9 – Min framtid
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Ett sommarminne
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Saker jag stör mig på
Dag 14 – Något som ska hända
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min idol
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – I detta ögonblick tänker jag på
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favoritfilm
Dag 21 – Något som förändrar mig
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Något jag gillar
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Om jag vann en mijon

ENJOY!


Pictures of you - Pictures of me

Det här är min favvo "bok". Den har världens finaste innehåll och den brukar jag sitta och bläddra i lite då och då. Ni som har läst min blogg sen ett tag tillbaka vet att jag fick den här av mina vänner när vi sågs sist. I augusti. Innan dom flög hem härifrån så gav dom mig den här. Den är fylld med massa bilder från olika tillfällen och så har dom lämnat några sidor tomma som jag kan fylla med bilder från våra kommande möten. Så när jag åker upp på påsklovet ska det knäppas en massa.

33 dagar kvar, och jag längtar så jag håller på att bli galen. Snälla, låt tiden gå fort.

Wiie?

Fult att när jag imorse ca. 07.25 satt påväg till skolan så tänkte jag på hur skönt det var förra veckan då jag inte hade någon engelska och började förs 11.30. Så idag kommer jag till skolan och klockan passerar 07.50, så började vi fundera över varför ingen typ är där. Kikar in på fronter och där står det så fint att vi inte har någon engelska idag. ALLTSÅ, började jag inte förrän 11.30 denna onsdag heller. KUL. Jäkligt kul att jag sitter på skolan vid 07.30 då. BRA RIINA. Jag hade ju faktiskt kunna sova...... Tur att jag inte var trött imorse heller :-(


TUMMEN NER!

Nåja, jag tog bussen hem strax efter åtta, drog på mig lodisbyxorna/huvtröjan och har suttit och skrivit färdigt engelskan. Så nu ska jag gå över till matten och sen dra till skolan strax efter 11 igen! :-)

HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG MED FINT VÄDER!

You were a child



"Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!"
- Bob Marley

If you want this good shit

Bandysäsongen är slut för våran del, som ni alla vet. Det innebär att det finns tid för mitt körkort ;-) Haha, jag och pappa ska på handledarkursen idag. Det är väl på tiden va?


Nu är det nästan prick 4 månader till jag fyller 18. Alltså 4 månader på mig att lära mig köra bil! Hahah. Jag vill ju ta körkort innan skolan börjar igen i sommar. Men frågan är ju om det är lite för lite tid?

Men jag ska fasiken klara det. Även om jag inte börjar förrän nu.
Bara man vill så går det, visst?


Till the world ends


Världens bästa hotell

Hahhah. Det har börjat ett nytt program på 3:an - Världens Bästa Hotell.
Man får följa 5 personer med Downs Syndrom som ska börja sin anställning på ett hotell. Typ deras dröm!

Asså dom personerna är verkligen as sköna. Haha, dem är ju typ aldrig ledsen och ler konstant.
En kille som heter Kristoffer kom med några roliga repliker, han skulle lära sig engelska när han stod i receptionen och fick lite hjälp av den nuvarande receptionisten:

"Kristoffer, vet du vad bil heter på engelska?"
"Bil" Fast med sån där svengelska, så det blev "bail" ;-)

"Kan du be mannen här skriva på, på engelska?"
"Skriv på" Med en engelsk brytning.

"Kristoffer, hur svarar du om någon frågar vart hissen är?"
"The lift is to the höger" Även här med engelsk brytning.

"Kristoffer, kan du säga vad du heter på engelska"
"I love u. Oj, nej, så vare inte - Mitt name Kristoffer"
Hahhaha, så himla skön!

Det som är så himla härligt med dom här personerna, att även om deras liv inte är så himla lätt, så ser dom bara positiva saker i allt och tycker att livet är det bästa som finns. Kanske några att se upp till trots allt?

5 weeks to go

Ikväll äre Bodyattack! Wiiiie :-) Riktigt peppad! Ska bli roligt.

Nåja, hade sovmorgon till 09.40 idag som alla andra måndagar
. Hade skickat med grejerna med Pappa, så startade morgonen med en liten löprunda som avslutades på Skarpe Nord där jag plockade upp mina grejer. Lite halvstressad sådär när jag gick runt på Skarpe och det var låst överallt. Haha, missförståndet där. Men efter några minuter så "hittade" jag iaf en ingång till planen. Sprang och hämta mina grejer, lite irriterad och sen gick jag till skolan och jag hann till idrottslektionen. Fotboll. Alla som känner mig, VET att det inte riktigt är min grej. Men det gick väl an iaf. På nått vis ;-)

Slutade lite tidigare än väntat, så nu är jag hemma och tänkte faktiskt ta och plugga lite....



...Och så tar jag och gör, så;
CIAOCIAO!


Pleeease

Jag vill så himla gärna ha en tatuering. Tycker det är så sjukt fint, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till (eftersom att jag inte får göra en.....).

Jag ville ju länge ha den i nacken. Och jag vet vad jag vill göra. Exakt vad jag vill göra. Men så när jag såg att Kenza hade gjort sin på sidan av handleden så kom jag fram till att min tatuering också skulle passa bättre där. Det här är kanske anledningen till att jag inte får göra en tatuering än, eftersom att mina kära päron vill att jag ska vara riktigt säker på vad jag vill göra och blahablahablaha. Haha, men känner mig rätt säker nu, och har ju velat göra just den här tatueringen länge. Och jag vet att jag inte skulle ångra den.



Åhhh, vill nu, nu

movietime

Mycket snygghaa


Klicka på bilderna för att få dom stora

Bild 1: En anka utan hår (Jag)
Bild 2: Murre som tyckte om sina "ray bans" (3D) briller


Näe, men bion igår var också trevlig och filmen var som sagt en höjdare, enligt mig iaf :-)

I bilen påväg hem stod Murre för sjönsången:
"Hey, I'm the beeest"
Original version "Hey, I'm in the band"


det lät.....bra. hahaha

Time after time

Blir gäälen.

Var till Nordstan en sväng nyss. Och så tänkte jag att jag skulle köpa en ny sportbh. Det behövs ju alltid. Jag provade säkert 180480284 st. Men tycker inte nån var direkt bra. Faktiskt. Konstigt.



Irriterande :-( Så om det är någon som har nå förslag eller så, så får ni gärna tipsa mig om nån som är BRA! :-)

Sanctum 3D

Den här filmen var riktigt sevärd måste jag säga. Gillade den starkt och den var grym i 3D också :-) SE DEN!


oh noes



Tack Ronja, för att du visade mig dom här bilderna :-(

Som ni ser på den sista bilden så har min kille gått och blivit.........mindre snygg.







Det här var illa, det här var riktigt illa.

så äre

Gårkvällen på Malt var trevlig.

Idag har jag jobbat.

Ikväll ska jag på bio med Murre & co.



Can people change?


Bu!

Nåja, fredag idag äntligen! Veckan har gått ruskigt segt även om vi bara haft skola sen onsdag.

Ikväll ska jag iaf på Malt & Humle och käka med Maria & company! Hoppas det är god mat för jag börjar bli riktigt hungrig redan och det är två timmar dit. Haha :-)

Sen tycker jag ni ska klicka in på ronjas blogg, om en rolig grej som jag gjorde mot henne idag ;-) As kul! Fast hon tyckte nog inte att det var riktigt lika kul. Såg faktiskt ut som att hon skitit ner sig eller nå ;-) Och mina biceps är visst tillräckligt stora - höhö







Melissa Horn ♥


Dagen som vi älskar ska segra en en gång

Och så var vi under 40 dagar - 39 days to go :-)

Ikväll gällere, Bollnäs-Villa. Semifinal 3! Om BGIF vinner idag så får vi se dom på Studenternas! Så kom igen nuuuuu.




Låter kanske lite löjligt, men på nått vis så känner man lite extra för dom. Jag älskade dom 6 åren vi bodde där. Har så himla mycket fina minnen därifrån och bandyn var bäst. Åhh! ♥
Och så dagarna igen - 9 dagar kvar till Uppsala

Egoina



Har aldrig läst hennes blogg. Men så har jag sett detta klipp på några bloggar och så klickade jag in på hennes blogg. Skön tjej och det här var så jäkla roligt ;-)

"Nja, Egoina är kanske inte mitt riktiga namn, men jag kallar mig det för att det är coolare, det börjar på Ego och dessutom rimmar det på vagina" HAH!

hit & dit






Nog har man ju trots allt gått igenom många hårfärger ;-) Från mörkt till ljust, till brunt, rött och så mörkt igen. Herrejisses!


Som jag hade dig förut

Då var denna enormt jobbiga skoldag över ;-) Skönt!

♦ 11.30-12.30 Näthandel. Gjorde ingenting. Var redan klar. Värt
♦ Hål i 2h = Benpass på gymmet.
♦ Mattelektion 14.30-15.30!

SLUTT! wiiie.



Kan förövrigt meddela att nu har det regnat lite också. Så nu äre sån där underbar slask på backen. HEJ GUMMISTÖVLAR. Jag hatar verkligen slask och allt. Det är ju inte kul. Punkt.

Nu ---> Hem ♥

Onsdagmorgon

Hej å hå!

Kom nyss till skolan - börjar om fem minuter typ. Så tänkte ta mig tid och skriva något onödigt ;-) De jag e bra på!

Igår var vi ju på opera med klassen. Den var seg. Inte som jag väntat mig, men väldigt seg. Kanske inte så konstigt om man sitter i den där salen i 3h typ. Inget jag frivilligt kommer att gå på i framtiden iallafall.

När jag kom hem, vid 23. Så var det så himla härligt och komma hem när mamma hade gjort en semla åt mig och ställt i frysen. Så himla söt. Och mammas semlor är allra godast - lovar! Hon sätter sylt istället för den äckliga mandelmassan ♥ Tack fina du!

Nåja, sovmorgon till halv 12 idag - LOVELY!



MEN....




...Jag vaknar och ser att det är snöstorm ute. VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR!?!?!? Blir tokig. Vi som hade så härligt vårväder här så länge. Och så kommer det snö som förstör allt. USCH.


Såhär ser det ut utanför skolan just nu.........

Nåja. Nu börjar jag.

CIAO! :-)

Even the best falls down sometimes.

Nu har jag ny header. Riktigt avancerad ;-) Haha! Om ni inte kan se den, så uppdatera bara sidan. Så borde den komma fram :-)

Idag var jag och körde rygg på gymmet. Inte det bästa kanske eftersom att jag körde biceps/triceps igår. Men det gick bra ändå och jag var nöjd efteråt :-) Sen har jag pratat med Jenfi i telefon. Cirka en timme rusade förbi ganska fort som vanligt. Det är sjukt vad jag ser framemot att träffa henne och alla. Var längesen jag längtade till nått såhär gaaaaalet mycket asså. SJUKT.



HJÄRTA



11 days

 




Du!

morning morning!

har börjat denna morgon med att lyssna på världens bästa man.




Men han är ju seriöst fortfarande för bra. hö-hö.




Nåja, nu ska jag äta frulle & sen vila lite innan jag far och tränar.
Och ikväll äre opera med klassen......................... kul.


Det går vidare

Biceps/Triceps avklarade vi också såhär på kvällskvisten :-) Kändes väl helt okej de.

Sen vet jag inte, men idag har jag varit glá. Mamma kom till och med fram till mig och frågade om jag hade en bra dag när jag var på glatt humör. Det kändes bra och höra det ;-) hihi.



Sen kom jag på att det går fasiken inte en dag utan att jag räknar ner dagar. Hela tiden är det nått att räkna ner till. Roligt, fast på samma gång jobbigt ju ;-) Fast man märker ju hur fort tiden går. Jisses. Fast nu känns de ändå rätt segt. Bra däääär, haha.

♣ 12 dagar
♣ 21 dagar
♥ 42 dagar

Satt förövrigt och titta på ett program idag, där dom tävla, så var det en gubbe som säger såhär:
"När jag går in i en tävling så resonerar jag, det kommer gå åt helvete. För då kan allting bara gå bättre"

Hahhah, tyckte det var rätt kul.

 


Irresistible

Jag vill jätte gärna ha en långklänning. Det är så jäkla snyggt till converse typ. Åååh. Vet dock inte om jag passar i det när jag inte direkt har längden på min sida. Men är jätte sugen, måste nog prova en sån iaf. Dom här två var fin, den första var snygg i ryggen och sen vill jag ha en bara hel svart, vanlig.



Dom här korta klänningar är ju också riktigt söta. Vet inte hur dem är i verkligheten, men på internet är dom sjukt fin.



Tur det inte är så långt till dem 1280480 H&M som finns här! Haha

ledighet ♥

Det är så jäkla skönt att vara ledig ibland! Helt sjukt skönt

Idag så vaknade jag redan strax efter 10, hyffsat utvilad faktikst. Tog det lugnt och åt lite frulle och just före 12 så åkte jag till Sportlife. Det blev 30min löpning (intervaller)  + mage. Sen solade jag också. Jäkligt bra "start" på dagen. Sen var pappa och hämtade och så har jag nyss ätit lite mat som han lagade ;-) Han är faktiskt sjukt bra på laga mat hörrni! Hihi.

Nu sitter jag och kikar på lite bandy på tv (inspelat). Kungälv-Hammarby. Och jag saknar redan bandyn här. Fatta att det är fleeeera månader kvar tills bandysäsongen drar igång igen. Ohno.... Hur ska vi klara oss murre?! ;-) Tur iaf att jag ska och se SM-finalen snart. TUR.

Rätt gammal bild som jag hittade via google. Hihi, pappa är till och med där ;-) Och eftersom att det är en bild på Bollnäs så kan man väl passa på att säga att Bollnäs vann semifinal 1 igår och nu jäklar hålls tummarna för att dem tar två segrar till så att dom är på studenternas. Heja heja!


attack

Hatar när passen är fullbokade när man vill gå på ett. Imorgon kväll tänkte vi köra Bodyattack, men såklart så är alla 55 platser bokade + alla reservplatser också..





Ni som inte varit på Bodyattack borde testa det. Det är jätte roligt och är ett konditionspass med även lite styrka. Man kör 55-60 minuter i ett och det är knappt nån stillastående vila alls. Och man kan själv anpassa efter vilken nivå man vill köra på beroende på ork och sådär. Och stegen är rätt enkla att lära sig.

Såhär beskrivs bodyattack:

Höginstensivt intervallpass med inslag av atletiska övningar. Träna kondition, styrka samt stabilitet till kraftfull musik.


Nike



Nya "tights" till gymmet! Denna gång blev det ett par cykelbyxor. As sköna!

ååh, vad jag älskar detta vår väder & söndagar. Sköööööööönt.

Startade morgonen med ett benpass på gymmet, sen hem och käka frulle. Sen satt jag ute i solen, sen var jag och promma en timme med mamma & pappa. Så nyss kom vi hem och snart börjar Villa-Bollnäs på TV.

UNDERBART.






-



It's not hard to fall
And I don't wanna loose
It's not hard to grow
When you know you just don't know


Life

Oj, hej & hå!

Igår blev det inge bloggande nej. Nu har vi iaf helg, en lång sådan. Till på onsdag :-) Känns super skönt! Dock ska vi på opera på tisdag kväll, men det försöker jag helst glömma..

Nåja, idag har vi haft så sjukt fint väder asså! Helt underbart. Satt ute på förmiddagen innan jag drog till jobbet utan jacka och "solade" lite, haha. Måste ta varje chans som finns i hopp om att få lite färg! Sen prommade jag till jobbet och nog vare allt skönt! Skinnjackan & "ray bans" glajjerna var på. ♥



Två bilder som jag knäppte idag - bara för att visa hur mycket snö vi har!
Fick verkligen vårkänslor idag. Lovely


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det murres födelsedag..

...Hurra hurra hurraaaaa!



Grattis på 21-årsdagen Murre ♥


Såja, bröst/axlar - check!

Och så har jag ju varit så jäkla trött idag, så kommer vi hem och jag tänker hur skönt det kommer bli att lägga sig i soffan och bara vara, när mamma så glatt berättar att nu ska vi städa. Det var antingen idag eller på lördag efter att jag jobbat. Svårt val där, haha. Så nu ska jag dammtorka & byta sängkläder.
Wiiiiihoooo - naaaat (som pappa skulle sagt ;-))

CIAO!


This and that


Det är galet vad jag vill utomlands. Fattar ni hur skönt det vore!?!?!? Åååh, vill nu nu nu nu!
Tur som är, så tror jag att tiden kommer gå rätt fort nu. Har mycket att se framemot, så innan jag ens hinner reagera är det nog redan sommar. Tänk vad skönt att kunna gå omkring i shorts, kjolar, klänningar, bikini, solbriller osv. mmmmm ♥


Jenfi & Jag, haha


Sitter fortfarande på skolan. Pappa skulle ha nå möte här, så tänkte att jag väntar på han. Och så tänkte jag att jag kan plugga nu under tiden, men så kom jag fram till att jag nästan inte har nått att plugga till ens (?!) Helt sjukt ju, har känts som att man har så jäkla mycket hela tiden nu. Men har ändå varit duktig och gjort bort rätt mycket så nu är det rätt lugnt på den fronten. Helt underbart ju. Det enda jag har nu är:
♣ Info & Layout prov,minns inte om det är på fredag nästa vecka eller om det är veckan där på? Måste ta reda på det.
Idrottsprov 4e april. Har börjat läsa lite grann till det nu redan. För det ska fixas MVG på. Fick ju det på mitt förra idrottprov, så utan tvekan ska det fasiken bli det nu också. Tur ändå jag tycker sånt är kul, för annars vore det ju jobbigt.


"Målet är ingenting. Vägen är allt."

- Robert Broberg


den som väntar på något gott - väntar aldrig för länge

25 dagar kvar tills jag får köpa en ny telefon!



Längtar, blev så jäkla besviken när jag var tvungen att vänta så länge, jäkla abonnemang. Vill ha en ny telefonix NU!
Förövrigt så är jag ovanligt mör och trött i kroppen! Har tränat hyffsat mycket i veckan så jag längtar till på lördag då jag får VILA! Nåja, det är precis så det ska va ;-)

CIAO!

Cannonball

Skolan - check
Plugga - check
Två träningspass - check

Middag - inte check
Bandy: Surte-Vänersborg kval till elitserien - inte check
Sova - inte check

Så nu ska jag ta och checka av mina "inte check" punkter ;-) Fattar ni?



Det gör ni nog, så tummen upp!


& CIAO!

Ulrik Munther



Den här tipsade Ronjis mig om! grym röst, grym cover

R & R


Oot niin nätti - Hon är så fin

Minä ajattelin yhtä aika hienoa juttua - Sekä sinä että minä täytetään kesällä 18v. ja ajattele että me ollaan tunettu toiset siitä lähtien ku synnyttiin. Aika hyvä että ollaan jotenki pystytty pitää yhteyttä vaikka ei olla asuttu samassa paikkassa siitä asti ku oltiin 3v. ja monesti ollaan asuttu niin kaukana että on pystyny nähdä melkeen vaan kerran vuodessa paitsi nyt ku me asuttiin Kalixissa. Se on minusta kyllä aika mahatavaa. Mina toivon ja luulen että tämä ytheys mikä meillä on tähän asti ollu jatkuu vielä monta, monta vuotta. Puss ♥

Och så translate;
Visst är hon fin!? Jag satt och tänkte på det, och det är sjukt - Vi fyller båda 18 år i sommar och fatta att vi känt varann ända sen vi föddes (Hon är tre veckor äldre än mig). Sjukt att vi på något sätt kunnat hålla kontaken även om vi inte bott på samma ställe sen vi var 3år och att vi bott så himla långt ifrån varandra och ofta inte träffats mer än 1 gång per år, förutom nu när jag bodde i Kalix, då det var lite närmare. Jag tycker faktiskt att det är jäkligt imponerande. Jag hoppas och tror att den kontaken vi har kommer att hålla i sig i en lång tid framöver. Puss ♥


I will walk on water

Ja, vad har denna tisdag hittills innehållit?

♥ Skola
♥ Ryggpass på sportlife och mat från bettans

♥ Skola igen
♥ Löpning 30 min + biceps/triceps på sportlife & solning
♥  Dusch & Mat

Och nu sitter jag här, ganska trött och följer lite bandymatcher på hela hälsinglands hemsida. Hoppas båda hälsingelagen tar en vinst idag, Bollnäs & Broberg. Bollnäs mot Sirius där Bollnäs har chansen och avgöra idag, samt Broberg mot Villa där Villa har chansen att avgöra idag.
Vore bra med ett derby i semi mellan broberg och bollnäs och sen att Bollnäs kniper final platsen ;-) Så får det gärna gå!

Nåja, från det ena till det andra - den här låten kan jag inte sluta lyssna på.

den är ju jätte mysig.

Och så..
..CIAO!

RSS 2.0