snygghaa


imorgon smällere

FREDAG IMORGON! wiiiiiiiiiiiihooo

Det innebär;

Bästis Moa anländer på morgon. så kul, så kul, så jäkla kul  




♥ Det är helg & l o v

♥ Det blir shopping

♥ Och det är BANDY SEIREPREMIÄR på Skarpe Nord!!!!!!!!!!!!!!!


det här är det lag jag håller alla tummar och tår för i vinter.
bild från
www.ifkkungalv.se

Ha en bra dag imorgon för det kommer jag DEFINITIVT HA!

PUSS


en oldie


I just want you to know who i am

Dags och skriva nått då kanskeeee.

hmm, idag är det tisdag, vilket betyder att det är 3 dagar kvar till att Moa kommer och 3 dagar till elitseriepremiär här i Kungälv. Det är sjukt vad jag längtar, allt ska bli såå kul!
Och imorgon blire nog en tripp till Lidköping för att se premiären mellan Villa och Bollnäs. kommer nog också bli rätt roligt tror jag, annars skulle jag väl inte åka nä ;-)

vad har hänt sen i söndags då. Inte mycket om jag ska vara ärlig, vanliga vardagen bara. Skola + träna.
och eftersom att det var tisdag idag så var jag ju väldigt trött imorse. har en tendens och vara det på tisdagar. så det blev inge gym före skolan, var istället och träna nu efter skolan och nu sitter jag hemma och vilar och sen ska jag åka till sportlife och köra pass nr. 2. Skönt! jag älskar verkligen och träna, mår så himla bra av det.
måste även hinna läsa lite (ganska mkt) i min bok på engelska. den ska vara utläst i veckan och jag har inte börjat. har faktiskt lånat den förs idag. oh noes.... men tog en gossip girl bok så det ska väl gå rätt fort. Tycker man ju, eller hoppas man ju iaf.

sådär ja, det var allt för mig för tillfället!


en väldigt charmerande bild på mig och systeyster just nu



Ciao!

whiteroom

och då var ännu en helg över. den här har faktiskt varit riktigt skön och jag känner mig rätt utvilad trots att jag jobbade 6,5 h igår. Men sen så sov jag även 12h så där är väl anledningen.

Denna söndag har varit exakt en såndär söndag som det är meningen att man ska ha. Vakna sent, varit hemma och tagit det lugnt, sen kört ett benpass på gymmet och avslutat med go middag och sen bara en massa slapp i soffan. SKÖNT. och dagens gympass var den bästa på länge, inte bara för att pappa var med och att benen gjorde bra ifrån sig utan för att jag såg sveriges lätt skönaste kille sitta där på gymmet när jag kommer dit, och då är det ju självklart självaste Björn Gustafsson jag pratar om. Omg, jag blev helt paff och börja stirra. För alla göteborgare kanske det inte är världens sak att se han men för lilla mig som kommer ifrån Kalix uppe i Norrbotten så vare faktiskt jäkligt cool ;-)


hihihihihi


Nu sitter jag och ser på tv3:s mysigaste program och det är Ensam Mamma Söker. jag gillar faktiskt de, skit bra ju!
Sen måste jag även kanske plugga till Handelsprovet imorgon. Har inte haft nån ork till det alls och pluggat ytterst lite. Men det ska nog gå bra iaf. Hoppas jag.

Juste, pratade ju i telefon med en fin vän idag också - Ida. Det var ett tag sen. GO ♥

Nu väntar en fyradagars vecka (tänker bestämt ta ledig på fredag) och sen väntar enveckas lov. gryyyymt!

Ha det bra mina vänner ♥

puss & go

igår och idag har jag haft en sån där känsla då jag verkligen önskade att jag kunde vara med er 24 h om dygnet. det gör faktiskt lite ont i magen






det är galet hur jag längtar tills vi ses.
ungefär en sisådär 6 månader kvar.

HJÄRTA


scientist

Fredag idag! ♥♥ skönt....
..MEN nu är jag så less så jag skulle kunna banka sönder nått. Har längtat hela veckan på den här dagen för att det skulle varit bandy ikväll. ja men då ska vi plötsligt int fara för att vi har sommardäck och det kommer nog vara rätt halt ute sen ikväll så mamma vågar inte köra. typ. Visst det är väl kanske säkrast att vi inte åker, men jag ville ju se matchen.... åhhh



okej, jag kanske överdriver lite. det är ju bara lite bandy. i alla fall så är det prick 7 dagar kvar tills det är SERIEPREMIÄR. fy tusan vad kul, längtar ihjäl mig typ.


bild från lanskampen här för nån vecka sen.

Och även samma fredag, den 29/10 alltså så kommer ju faktiskt min bästis Moa hit. Alltså med andra ord så kan inte den fredagen bli annat än SKIT BRA! 1 vecka kvar, håll ut riina!

Aja, nu ska jag invänta att mamma kommer hem från jobbet så ska vi åka och träna så att jag kan smälla i mig godis med lite bättre samvete, haha skämt åsido ;-)

Btw, nått bra då - Ni har väl inte missat att det kommit ut några idol låtar på spotify? Olle Hedberg - Scientist ♥ älska! Hoppas han är kung ikv! (även fast det är jäkla beatles tema...)


Meeen, hejrå!


oooooj

Alice lämnar idol.....

...och in hoppar Minnah :(



Okej, visst - hon var ingen favorit. men hon var ju verkligen såå mycket bättre än Minnah.
Och i fredags var hon ju faktiskt jätte bra.

Snö



klickade in på systers blogg (http://ronjaosterberg.blogg.se) och såg att hon hade lagt ut en sån här bild.
HUR MYS SER INTE DET HÄR UT?!?! Vill ha snö nu nu nu!

(bilden är förövrigt knäppt på våran gata i kära kalix)



lite enkla bilder på väggordet




Den är placerad på väggen ovanför sängen.
FINALLY!

Cause your amazing

Ligger just nu i soffan och funderar på om jag ska träna idag eller inte. Lutar åt att jag vilar idag faktiskt, men kan bli att jag ändrar mig här om en timme eller två. Vi får väl se helt enkelt!



Förövrigt så har den här dagen varit super mega skööööön.
For till skolan till klockan åtta för att se Remember Me i teatersalen. Älskar den filmen, den är så bra :-) Sen tog jag lite ledigt från skolan och for in till stan (gbg) med pappa, syster, farfar & helena! Vi gick runt och kika mest och sen åt vi lunch på kinarestaurangen. gooooottt! Sen skulle dem andra bli kvar ett tag till så jag tog bussen till Kungälv för att gå på matte lektionen.

Sen efter det så hämtade mamma mig och eftersom att jag fick hem väggordet igår, så har jag satt upp det på väggen! Blev exakt som jag tänkte och jag är hur nöjd som helst, wiiiie. Dyker väl upp en liten bild här så småningom :-)

en barndomskompis



miss u ♥

miss me

Är så sjukt trött!
Har sovit så jäkla dåligt inatt, kändes typ som att jag inte sovit något alls när pappa kom in och väckte mig halv 7. Hade ju sovmorgon till 10.10 men hade bestämt att jag skulle fara och träna före skolan. MEN så blev det i n t e. Eftersom att det kändes som att jag nyss hade somnat till ordentligt så bestämde jag mig för att sova vidare. For iaf till skolan vid 10 och hade bara en lektion och sen gjorde jag prov i företagsekonomi så slutade redan vid halv 1. SKÖNT! och hade ju packat ner gymkläderna så efter skolan så prommade jag till Sportlife inne i Kungälv och tränade till halv 3 ungefär. osch, mina ben är helt slutt. och jag är helt slutt.

Nu ligger jag i soffan helt död typ. Alla har lämnat mig och farit nånannanstans, så nu väntar jag på att nån ska komma hem ;-) Fast måste ändå säga att det ändå är rätt skönt och vara själv hemma. Sen väntar jag även på mat. Kanske skulle ta tag i det själv och börja laga? Aah fast ne.




Det var allt för mig,
Over & Out

Pixie Lott covers





artonde oktober 2010

Världens bästa lillasyster! Vad vore jag utan dig? Du är den viktigaste människan i mitt liv och jag skulle aldrig klara mig utan dig. Så idag är jag extra glad över att just du föddes för 15 år sedan, den 18e oktober 1995!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS SÖTASTE DU!





JAG ♥ DIG!

lite rödare hår




goodie

TUR TUR TUR att jag tränat idag för...

♥  har nyss ätit pizza.

♥ det ska ätas tårtaaah och en massa fika för att syster fyller år imorn. Ooops ;-) men ack så gott!

hihi, bra kombi. YEEEES



men jag mår så himla bra ändåå!

och inte att förglömma så kommer farfar och helena imorgon. sweeet

looong day

Ohoj vikken lång dag det här varit! Känns det som iaf.
Drar min dag lite sådär kort. eller ja, kort & kort.

♣ Vakna vid halv 9 (?!?!) för att göra mig klar och åka in till stan med mama & papa. Vi gick omkring inne i Nordstan. Som vi i princip allti gör. Egentligen förstår jag inte varför vi inte besöker göteborgs alla andra ställen. Kanske för att det är så enkelt att gå i Nordstan. Allt finns ju ändå där, typ.

♣ Aja, efter det for jag iaf och jobba på Bettans och var där till halv kvart i fem ungefär och sen kom jag hem och käkade hemmagjorda hamburgare. gottans :-)

♣ Jyrade på här hemma med syster och käkade massa flott medans vi tittade på bandy på tv som hållt på från kvart i 7, tills jag rullade ner för den långa backen till centrum för att hänga lite med Johan och Ludde! Vi satt inne på donken ;-)

♣ Nu ligger jag hemma i soffan igen med syster och "ser" på bandy igen! Som ännu inte slutat. Ryss bandy på tv, ibland är det ändå rätt roligt, svänger liksom fram och tillbaka. Dom anfaller ju direkt dom får chansen! Haha.



Aja, så har väl min dag sätt ut, mer eller mindre. Heeeelt okej ändå :-)
Är as trött.

Godnatt alla mina fina 293808485098205 läsare

PUSS ♥


äntligen va



har äntligen tagit tag i saken och klickat hem väggordet, fick bli den här ovan! Så snart landar den i brevlådan, och mitt rum kan bli heeelt klart! wiiie ;-)


fuck you



kan inte sluta lyssna - något skön låt! ;-)

Friday

Igår hade jag verkligen inte tid och blogga. Hade återigen lämnat pluggandet till sista dagen så hade en hel del att lära i Svenska B om medeltiden och forntiden blahablaha. så jag läste på i princip hela dagen förutom en paus då jag var och tränade. men det lönade sig ändå för provet idag gick ju helt okej :-)

Ja och idag är det ju fredag igen och helg. känns ganska awesome om ni frågar mig.
Imorgon blire jobb på Bettans från 13.00-16.30. det blir kul och jag hinner ju sova ut så det känns ju jätte bra! Har inga planer spikade för helgen så vi tar det som det kommer helt enkelt!

Sen förövrigt så går väl helgen lika fort som alltid annars och nu klagar jag faktiskt inte för på måndag får vi väldigt fin besök då farfar & helena kommer! åååh vad roligt och träffa dom ♥
får heller inte glömma att på måndag fyller min söta lillasyster 15 år.

ikväll ska jag färga mitt hår i think - rött! ahmen då vet ni det också.

Ha det bra så länge



PUSS

hej och hå






Matteprovet gick ju faktiskt helt okej idag. Tror jag.

Nu ska jag vila nån minut sen sportlife. Ikväll står 60 minuter löpning + mage/rygg på schemat :-) sköööönt

typ skoltrött

Puhh, gick hem från skolan med världens största och tyngsta väska bara för att jag missade bussen med typ en minut, och nästa skulle inte gå förrän om 40 min så då var det ju lika bra att gå hem. och tur vare väl att jag hade springskorna i väskan för hade aldrig orkat gå hem i mina skor med kilklack. Nu är jag äntligen hemma iaf, eller ja, kom för en halvtimme sen ungefär.

Gårdagen bjöd int på så mycket speciellt. Dagen var skit seg och jag var trött och hade huvudvärk, det gick som tur var över när jag hade tränat, skönt skönt.

Idag var jag och körde ett litet benpass + mage/rygg före skolan och vet inte riktigt hur jag orkade för var så sjukt trött då klockan ringde 06.50. Kändes som att vakna mitt i natten, men eftersom jag bestämt mig för att träna innan skolan så klev jag upp iaf. Skoldagen har gått rätt fort och jämfört med gårdagen så var den int speciellt seg heller.

Och nu sitter jag här då, stirrar på matte böckerna som jag verkligen borde slå upp - prov imorgon och det ska även lämnas in 5 olika test vilket utgör 25 tal. Kanske borde ta tag i det nu eller vad tkr ni? Blir nästan irriterad över att jag lämnat allt till sista dagen.



äh nu ska jag, måste jag, plugga fram till dess att jag besöker gymmet igen.
Wish me luck...

CIAO! :-)

jag vill också ha snö!!!!!!!!!

Är bara liiiiite avis på dem i Kalix som fått lite snö på marken. Men bara liiiite ;-)

ELFTE OKTOBER

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jenfis födelsedag ;-)
HIPP HIPP HURRAAAA




GRATTIS ÄLSKLING!


gubben i lådan


10/10-10 & pancakes

idag är det 10.10.10, tycker det är lite kul ;-) hahah

Och jag är gryyyyyyymt sugen på;




THAILÄNDSKA PANCAKES! Hur gott vore inte det?!?! :(

Äh, nu ska jag städa sen dra mig mot sportlife och träna.
ADJÖ!


hur bra var inte det här!?



jag smälter

Gamla godingar






och så några fina med syster ;-) 





idol 2010



det var i n t e rätt att sassa åkte ut igår

nytt

mina nya skor



en tröja jag köpte förra helgen



en mössa som jag också köpte förra helgen


-

okejdå, ska vi försöka få ihop ett litet inlägg då!

Igår så var jag som sagt först in till gbg med Bella! Trevligt trevligt! :-)
När vi kom hem därifrån vid sex tiden så kom pappa och hämta mig från station så åkte vi direkt och hämtade flotti käk, pizza med andra ord. Och köpte lite cola och karra ;-) hö-hö. Vi for hem och käkade, såg idol och sådär! Myspys.

Sen efter att ha sett idol osv. så fick jag ett erbjudande att följa med ut en sväng så igår träffade jag två nya killar som jag aldrig pratat med förut, men nån gång måste bli den första eller hur! sjukt trevliga människor och jag hade kul!

Imorse väckte pappa mig på tok för tidigt och efter många om och men så klev jag upp ur sängen och gjorde mig färdig så drog vi till bäckebol en sväng! Köpte mig ett par nya shoes från skopunkten, föll för dom direkt jag såg dom, så dom fick följa med hem! Kärlek vid första ögonkastet ;-)

Sen har jag även haft ett låååååångt samtal med Jenfi och vi pratade i hela 1h och 15 minuter ungefär. Fanns mycket och tjattra om och det var så kul så kul att få prata av sig lite med henne.
Min fina vän



♥ ♥


bästa vän



det är helt sjukt vad jag ser framemot dem första dagarna av höstlovet! prick 3 veckor kvar tills världens snyggaste vän anländer till Göteborg & Kungälv! åh vad jag längtar

moa, du är verkligen jätte bra! och i slutändan är du faktiskt min allra bästa vän. jag gillarej ♥

sååååja

FREDAG IDAG! igen

Jag är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääär glad ;-) Ni fattar va?



Måste säga att den här veckan gått ett snäpp saktare än resterande veckor, men nu är favvo dagen äntligen här!

Något viktigt:

♦ Skollunchen bestod av lax, potatis och ärtor! Lax är så jääääääkla gott, mm mm mmmmm!

♦ Fick nyss veta att jag slutar över en timme tidigare idag. YES

♦ In till stan (gbg) med Bella sen för att shoppa present åt syster (jag vet att du läser det här, men det kan ju vara lite roligt och retas med det faktum att när den här dagen är slut så kommer en födelsedagspresent vara gömd åt dig  någonstans, hihihi)



min älskade älskade lilla syster




HA EN JÄTTE BRA FREDAG ALLIHOPA! :-)

keep forgetting

jag mår bra



godnatt...
..snart :-)

lite update

Vad gjorde jag igår då?

Hade iaf världens segaste dag på skolan. det var en sån där dag med alla världens hål, plus att just denna onsdag hade jag ännu längre hål än vanligt, det var inte kul.
när skolan äntligen äntligen var över vid tio i fyra så promenerade jag hem, hatar och gå hem från skolan! PLUS att det tog evigheter, var inte hemma förrän nästan halv fem! att komma hem så sen från skolan är ju inte helt okej.

Oj, vilken rolig början jag hade på mitt inlägg då! Dagen sög ju faktiskt inte helt och hållet! På kvällen drog jag på gymmet och eftersom jag hade (har) en sån jävulsk träningsvärk så bestämde jag mig för och löpa lite bara. Sprang i hela 60 minuter. Var jätte skönt faktiskt :-) Träningsvärken har inte gått över. Inte på långa vägar. Men, jag ska egentligen inte klaga, elleeeeer?



Slutar halv 3 idag, känns kätte bra ju!
Ikväll ska jag träna.

Inte att förglömma, grey's börajde ju igår! jääääätte bra

fick till ett rätt bra slut på det här inlägget ändå va? ;-)




ta mig till varmare breddgrader




är väldigt väldigt trött

♣ höll bokstavligen talat nästan på somna när jag gick hem från gymmet nyss. därav rubriken

♣ bastade första gången på över två månader idag, fy fasiken va skönt det var, helt underbart! är man finne så är man, höhö ;-)

hungrig är jag också, så nu går jag och äter. kan vara en bra idé

femte oktober

Chacha bloggen ;-)

Idag har varit en myyycket skön dag, hittills iaf! Jag bestämde mig igår kväll för att fara och träna före skolan som börjar 10.10 så trots att jag var så sjukt trött 07.00 imorse så pallrade jag mig iväg till gymmet! Efteråt ångrar jag det inte det minsta, SKÖNT! Benen hade all anledning och bli lite slutt.

Nåja, sen gick jag till skolan och satte mig i caféterian och åt min frukost! och sen när det var dags för svenska så visar det sig att vi inte har nån idag............ jag hade ju kunnat sova ut länge SAMT hinna träna för min nästa lektion skulle inte börja förrän, aaah nu klockan 13.00! Jag & Calle fixade lite på skolan så vi fick gå hem, hihi! Otroligt skönt, så idag är jag "ledig" :-)

Sitter och ska försöka göra bort lite skolarbete nu, det vore ju rätt bra om jag kunde göra alla uppgifter sådär snabbt men svenska litteratur historia och medeltiden/forntiden intresserar int riktigt mig!

Men ska iaf göra ett tappert försök nu igen!

Ikväll ska jag träna igen & sen börjar ÄNTLIGEN Desperate Houswives OCH Cougar Town! Wiiiiiiiiiiho

Ciao!

finally

Kan meddela er att det är ett stort happyface på mig just nu! idag sa mamma äntligen att vi skulle åka till sportlife och fixa dom där gymkorten! äntligen tog vi tag i saken. det kom absolut i rättans tid, var så less på att springa. Så nu är det fixat och jag har fått köra mitt första pass. Jag ska fasiken träna arslet av mig, det är ju skitkul och nu är jag så peppad också. YES! att något ändå så litet kan göra en så glad :-)


ett kärt återseende

Gårdagen var trevlig och filmerna sevärd, så tummen upp! :-)

Idag vaknade jag ovanligt tidigt och redan innan 10 var jag pigg och kände mig utvilad. Strax innan tolv så begav jag mig med syster till sällskap in till götet, gick runt på stan där en sväng och köpte mig en mössa samt en stickad tröja. vars är jeansen som jag for dit för att köpa? det är en bra fråga. jag hatar att köpa jeans

Nåja, tog en snabb äckel burgare för 10 spänn på donken innan det var dags för dagens höjdpunkt, ett möte med min kära Lina. kändes jääätte konstigt att ses sådär helt plötsligt samtidigt som det kändes som världens självklaraste grej, allt var som vanligt! Var jätte kul och ses och jag vet inte riktigt vad jag babblade om, blev så rörigt för det var så mycket man ville ha sagt men ändå kom man väl inte ihåg hälften av allt. men tror hon iaf fick veta att jag har det bra ;-) hihi. Som sagt så hoppas jag att tiden går jätte fort för jag vill ses snart igen och även träffa alla andra brudar. PUSSIS



Mamma plockade upp mig på landvetter och sen for vi kvinnor i familjen till Vänersborg där dom hade match idag. Det började bra, det var bra, men slutade ändå med förlust, 3-2. Skit också, tycker dom faktiskt förtjänade att vinna.
På hemvägen så åkte vi nästan vilse. Att åka hem från Vgb, vi tre kvinnor i familjen = ingen större hit. Vi tog helt fel väg, åkte på små jäkla byvägar väldigt länge men tillsist så var vi ändå framme i kära kungälv. var som att se ljuset i mörkret, jag var dock lugn hela vägen men mamma hann väl kanske bli lite grinig ;-)

Aja, nu ska jag kila ner och ta mig nått att äta! hungern är ett faktum efter en korv med bröd + en mini äckel cheeseburgare för 10:- på hela dagen.

Ciao!

P.S står nu ganska klart att dom första dagarna på höstlovet kommer jag att få spendera tsm med älsklings moa i kungälv/göteborg! kan inte bli annat än bra ♥


en lördag

hejhopp!

kom ganska nyss hem från bettans! har jobbat där sen kvart i 10 ungefär. Är helt slut i mina ben. men dagen har varit rätt rolig iaf :-)

den här kvällen ska jag spendera med min vän markus och vi ska se Stig Larsson trilogin, alltså; män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden samt luftslottet som sprängdes. mycket bra med tanke på att jag är lite efter och har ej sett dom två sist nämnda. och det här fick mig att komma på att det var ju jag & bäckis som skulle se dom här filmerna för vi var efter tillsammans, jag saknar ju dig! ♥  räknar förövrigt med att ni vinner idag och du gör lite mål som förra seriepremiären (för visst gjorde hon det, om jag inte minns hel fel?) ;-)

aja, nu ska jag gå göra nå vettigt.

PUSS

p.s imorgon får jag träffa linis, wiiiiie!

cause your everywhere to me

sitter här och tittar igenom massa bilder. Åh, vad jag saknar er mina fina vänner i Kalix. Kan ni inte bara dyka upp här bakom dörren? snälla ♥




hahah ;-)











ja må hon leva, ja må hon leva...



GRATTIS PÅ DIN DAG EVE J! Hoppas du har en awesome dag ♥

hö-hö



vi har det så kult på skolan

RSS 2.0