31 AUGUSTI!!!!!

 
 
grattis på din dag världens bästa lina ♥


IKEA MÖBLER

arg....


måste vara nå fel på instruktionerna.


Here I am

Jag orkar inte riktigt packa upp nå mer och inte heller städa nått. det är som för stökigt för att man ska orka med, haha, låter vettigt va? Får helt enkelt ta en "liten" paus

Kan ju berätta vad som hänt sen.... haha igår!

Fredag: Skola från 09.40-14.00 ungefär! Hade adminstration hela dagen iprincip om jag inte minns helt fel. Vi håller på och skriva ett CV & personligt brev, för att "söka jobb". Jag orkar inte berätta vad det är vi ska söka till  för antagligen är det inte det intressantaste att läsa om, I mean, skolan liksom. Men vi jobbar iaf med ett övningsföretag. Skolan bjöd på fiskgratäng till lunch, uuh låter int så gott, så jag joinade mina klasskamrater och käkade kycklingbaguette. Mycket bättre :-)
Efter skolan kilade jag på stan en sväng i väntan på far min. Hittade mig faktiskt två lite större linnen och så en ny skinnjacka, love it! var så less på min gamla. Sen resten av fredagen bestod av flyttpackning och städning och allt som hör där till, måst man så måst man (skippade till och med NRJ för det......omg), fast klagar verkligen inte, det är ju ett hem vi snackar om.

Lördag: Fortsätter på städningen, uppackningen och sen har jag spenderat några timmar i Ale Arena för bandy! Jag har förmodligen sagt det förr och jag säger det igen; Jag älskar bandy! Jag spelar inte själv men det är ju den absolut roligaste sporten och se på, höjdpunkten på vintern, utan tvekan! Är man uppväxt med det så är man ;-) tack pappa

Aja, ska väl ändå återgå till det där, ni vet nog redan vad jag menar.
Kul lördagkväll, yeyyy!



Hoppas ni har en trevlig kväll i alla fall!
Tack för mig





Busy

Känner att jag inte riktigt har tid och blogga just nu! vi fick ju flytta in igår så nu är det fullt upp med att fixa här i lägenheten så det inte ser ut som ett bombnedslag med alla kartonger och sopsäckar! Vi bor i ett radhus, två våningar, jätte fint område. Så det här kommer nog bli väldigt bra när vi får ordning på allt skulle jag tro :-)

Svenska Cupen startar för Kungälv idag, så har två matcher och följa ihelgen, en idag och en imorgon! AWESOME

Men nu hinner jag inte sitta mer här, klockan tickar.

Take Care,
Ciao!


okej..

...det gick bättre än jag trodde och springa, tummen upp för det :-)

nu ska jag fortsätta packa ihop alla kläder till imorgon, alla grejer ska flyttas in under tiden jag är i skolan. det där har helt klart gjort min dag, LÄTT



HAPPY


26e augusti

Känns som att den här dagen har varit typ hur lång som helst  (?!), och trött är jag.

• Skola 09.25-14.10
• Barnvakt 14.45-19.00

och nu ska jag ta på mig springskorna och pallra mig ut på elljusspåret, oj vad jag känner att det kommer gå bra ;-) haha.


Förövrigt fick jag veta att vi får flytta in IMORGON! ååååh, så skönt, alltså det känns skit bra. att få plocka fram alla kläder i garderoben, få egna möbler, egen säng och framförallt börja göra sig hemmastadd så man får ett riktigt hem här i Kungälv. ♥

P.S
Jag saknar er, HP1 i Kalix.


anywayyys

Hej!

var ska jag börja? Jo, ljög i gårdagens inlägg, hihi, blev inge barnvakt, fick veta det ca. 30 minuter efter att inlägget publicerats. så då drog jag på en springtur eftersom att regnet tog ett litet uppehåll! vilken tur jag hade, just när jag kommer hem så börjar det ösa ner, puh :-)

Den här dagen började så som ni märkte i förra inlägget, alltså.... det var i n t e okej! den fortsatte ju inte bättre heller, efter att lektionen som började 11 slutade ungefär efter en halvtimme så hade jag hål i 2,5h - igen. Fast det visste jag ju redan. Nå for iaf en sväng med pappa till stan och när jag återvänder till skolan 14.30 så har våran lektion blivit inställd! Jag ska verkligen inte klaga, men jag menar, värd dag liksom. Eh nä! 

Efter skolan och maten så for vi till Bäckebol (om det nu ens är så det heter, anyway who cares?), där gick vi runt på elgiganten, media markt och såna där roliga affärer OM man har pengar dvs. Men mamma & pappa, jag tar gärna en macbook, iphone och en tv. Ja tack gärna. ha-ha, inte riktigt så var det va ;-)

Sen har jag bara legat och glott på Fångarna På Fortet, så idag har springturen skippats, tur det kommer en ny dag imorgon då!


Avslutar detta inlägg med en bild på en mycket fin vän ♥








godnatt världen
 


onsdag morgon

morning!

"I wanna be a billionaire.." ringde 06.30, dock hade den fått ringa tre timmar senare, för kom till skolan 07.40 för att börja lektion tio i åtta, det visar sig att jag fattat helt fel och efter massa tjorv visar det sig att min nästa lektion inte börjar förrän 11.00. YES, brabrabrabra.......

så nu sitter jag på pappas jobb och väntar... och väntar.... och väntar.

fint väder, elleeeer?



inte riktigt sommar väder idag va.
Det är s t o r m ute idag och det regnar mellan åt. Vi får se hur det blir med löpningen idag.

Dag 2 på skolan är över och den var kort även den. skönt! imorgon startar lektionerna och det är fulldag från 07.50-15.50. hujja, jag är verkligen inte van med såna dagar, kan nog komma att sakna BG dessa dagar ;-)
Dock med tanke på att jag inte läser Samhälls A, som klassen gör så kommer jag ha typ 2 st hål på två timmar. Lång dag och 3 lektioner. Och varför börjar man 07.50 istället för 08.00? 10 minuter på morgon gör stooor skillnad, 10 minuter är ju faktiskt en hel snooze tid.

Aja, skitsamma! snart ska jag agera barnvakt, thihi.

So long!


Dreams

Yeah, we'll get higher and higher
straight up we'll climb
higher and higher
leave it all behind
we'll get higher and higher
who knows what we'll find?

So baby dry your eyes
save all the tears you've cried
oh, that's what dreams are made of
oh baby, we belong in a world that must be strong
oh, that's what dreams are made of

And in the end on dreams we will depend
cause that's what love is made of

bra låt


23/8

Då var det avklarat! Första dagen på den här skolan. Jag vet inte riktigt hur det känns, mest av allt önskar jag verkligen att jag kunde gå tillbaka till Furuhedsskolan med mina vänner. Men nu är det som det är och jag håller alla tummar och tår för att detta kommer bli bra! det måste det bli, det tror jag att det blir.

Dagen var ganska kort och den gick väl bra! jag lever ju eller hur ;-)
Det är fortfarande svårt och fatta att jag är här i Kungälv för att stanna, jag ska inte tillbaka till Kalix. Det är väldigt svårt faktiskt, men det handlar väl bara om att vänja sig. Sen tror jag det blir bättre när vi får flytta in nu om en vecka och göra oss hemmastadda. Det behövs tror jag. Och att skolan dragit igång och man får nån rytm på vardagen kan ändå vara bra, och nu menar jag inte att jag inte vill ha sommarlov, det vill man ju alltid! Men ni förstår säkert vad jag menar iaf

Ska prata med mamma & pappa och se till så vi far och skaffar det där gymkortet så jag kommer igång på allvar! DET behövs verkligen. usch.

Nåväl, allt kommer nog ordna sig, det kanske ändå är dags att jag börjar se saker från en positivare vinkel.






Ikväll ska jag fara och springa med hög musik i öronen. mmmmm


ont i magen

Skolan börjar imorgon, IMORGON, fattar ni? oh nooo, därav rubriken, för det är precis vad jag har, ont i magen!

Nåja, trots att jag ännu inte fått nå vänner alls här i Kungälv så var sista lördagen på detta lov väldigt trevlig! Alla finskar i pappas lag samlades hos målisen deras och hade kul :-) Blev en rätt sen kväll och var inte hemma i säng förrän 03.21.
Har legat och halvsovit i sängen sen typ 10 till nyss och anledningen var (även här för att nämnas) att skolan börjar imorgon, det slog mig runt 10 och sen dess har jag haft ont i magen. Underligt - fast egentligen inte.

Aja, vad hände mer igår då?
Vi var på bandy, matchen började redan klockan 10..... Var iaf aaaaas roligt och se på bandy igen och jag längtar och ser framemot vintern, ska bli riktigt nice och se elitserie bandy hela året istället för bara allsvenskt.



Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske åka till lidköping och se Villa-Vänersborg, kanske åka in till gbg, eller så ska jag inte göra nått av det och göra inget alls.

roligt inlägg, YES!

ha-ha enjoy ;-)


morning

vad tar man på sig om det är 21 augusti och man ska på bandy? jag vill ju ha täckisar, mössa & vantar. men det går väl inte riktigt va? elleeeeer?

20/8

Joh, var ju på träff med syon och min mentor idag. Fick se mig om i skolan, träffa några lärare och få såndär nödvändig information inför starten. Det gick väl bra. Skolan är skit fin och s t o r, hur jag ska hitta där är ju en bra fråga. Tur att jag bara behöver befinna mig i hus c iaf. jag tillhör Mimers Hus Syd, det finns ca. 1400 elever på skolan och HP09 (alltså den jag ska gå i) består av 38 elever, dock är dom uppdelade i grupper så i min grupp - grupp 2 är det "endast" 19 elever, puh...

• Förövrigt så kommer det att börja en till ny tjej utöver mig i klassen, känns ju lite lugnande iaf - eller nja, det gör det inte alls, ha-ha

• Vi kommer få egna laptops - plåster på såren ;-)

Måndag 08.30 kommer jag befinna mig i teatersalen för upprop. nervös.


och till nått roligare då;
imorgon är det 21:a augusti och det är bandymatch! hur awesome är inte det då? ska bli skitkul. det är ju höjdpunkten med vintern, dock får vi ju se vad det blir för vinter här i södra sverige, typ -5 och slask.


Idag har vi flyttat till ett annat hus, för att bo här i 1 vecka för att sedan ÄNTLIGEN flytta till vårat egna hem. Ska bli jäkligt skönt, längtar som tusan tills man får börja inreda och måla osvosv. :-)

Okej, det här blev ett väldigt rörigt och tråkigt inlägg. men det får va som det är.

CIAO!


standing where you left me

Still in chock, kill the clock
Nothing lasts forever
What the hell am I doing here

Standing where you left me
I'm standing where you left me
Man, you really hit me hard
Oh my God





















Inte ok

Godmorgon!

blir ett kort inlägg nu! Ska vara på mimers hus 13.00 och träffa syon och ev. mentorn. till och med det här känns lite nervöst, hur ska jag då känna på måndag? INTE OK.

En annan fråga då. Jag vaknade för en timme sen, alltså halv 12. Vaknar ju numera alltid vid den tiden. Hur ska jag då kunna stiga upp typ halv 7 nästa vecka?! Jag som gillar att sova. INTE OK.

Lycka till Riina.
Hejdå.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.


pictures




innehållet i det här albumet består av en hel drös med ur snygga bilder från mina år i kalix. jag älskar den! tack till mina super duper urgulliga friends ;-) hö-hö


Torsdag

Oj, inte så bra uppdatering nu dom senaste dagarna va? Meeeen, nu har jag ju haft en ganska bra anledning och vara ifrån datorn! har ju velat spendera varje vaken stund tillsammans med mina fyra vänner som kom i söndags och åkte idag, och så har jag även gjort! Fy vad mys det har varit.

Men vi drar iaf en kort summering av vad som hänt sen i söndags;

Söndag: Rix FM Festivalen i ca. 1h, hade ju tänkt att jag skulle hinna se ganska många artiser under den timmen jag hann vara där, men ni tror inte att dom har ett jäkla förband som spelar i 45 min av den timmen? Ha-ha typiskt. Dock var dom faktiskt bra så det gjorde inte så mycket, hann även se Rebound och Love Generation, kanske inte såå mycket och hurra för, men alltid nått. Men hade gärna vela se Ola, Darin och Erik Grönwall. Men brudarna kom ju och dom slår alla tre hundra gånger om ;)

Måndag: Drog vi in till GBG och var där hela dagen med shopping och åt typ världens godaste Kina Buffé! Köpte dock bara en tröja och en sjal, det var int så mycket som föll mig i smaken eftersom att någon j ä k e l varit och köpt mina älskade gummistövlar :(

  

Tisdag: L I S E B E RG! behöver jag säga mer? helt awesome. 

  


Onsdag: Myspys med piknik och sen götet för stan!

    

 




Sen har vi bara myyyyyst på, pratat om allt, skrattat och ätit. vi ska inte ens tala om HUR mycket vi ätit.. ;-)

Det var väl det.


Sitter här och funderar på hur allt det här kommer kännas. På måndag börjar skolan och jag känner ingen. Hade varit så skönt och bara gå till samma klassrum som tidigare och möta alla bekanta ansikten. Första gången sen 5an ska jag börja skola utan Lina, hur ska det kännas? Konstigt. 

att inte träffa speciellt tjejerna där ovan på nästan ett år? ett helt år. det är ju heeelt konstigt. kommer sakna dom jätte jätte jätte mycket. vet ni hur goa dom är? vet ni hur mycket man får skratta med dom? OCH vet ni hur mycket jag gillar dom? aa, nu gör ni antagligen det.

TACK för dom här dagarna. I love u




<3

Världens finaste farmor



Och mormor



Jag säger det kanske inte tillräckligt ofta, men jag älskar er!


15/8

Dött här på bloggen igår, hoppas inte alla mina 100.000 läsare per dag top illa upp, höhö ;-)

Men i alla fall, vad gjorde jag igår?
Sov rätt länge till och börja med, vaknar aldrig förrän mellan halv 12 och halv 1 nu för tiden, det är väldigt konstigt för att vara jag. Men fy så skönt det är då! Iaf så låg jag kvar i sängen till typ halv 2 nån gång. Gjorde mig klar och åt kinamat lagad av syster, hur gott som helst :) här är hennes blogg; http://ronjaosterberg.blogg.se
Sen senare mot kvällen åkte vi in till gbg! Satt och mös där med Ronja vid en kanal tills vi gick och såg nå standup komik med babben b.la. Vi åt lyxmidag på burger king och sen var det dags för kvällens höjdpunkt, en hyllningskonsert till The King Of Pop. För dom som inte hänger med så är det ju givetvis Michael Jackson jag pratar om. Det var sjukt bra :-) Sen åkte vi hem och klockan 02.00 la jag mig i sängen och slocknade ganska fort.
  


Idag är det söndag den 15e augusti och det innebär att mina fyra vänner anländer ikväll! Känns hur bra som helst :-)
Åker in redan vid 15.00 nån gång för idag ska Rix FM konserten ses med bland annat Erik Grönwall, Apollo Drive, Ola osvosv. Kommer nog bli fin fint det här.

Tack för mig!


löpning


bild google

det här är det enda vettiga jag gjort på hela dagen.....

det här är slutet på vår film

Gårdagen var mycket trevlig!
Vi åkte in till gbg redan vid halv 2 ungefär så gick vi runt på NK samt Nordstan och kika lite, sen gick vi vidare mot Storan. Var as mycket folk på stan hela dagen igår och faktiskt rätt fint väder. Tycker det är kul när man ser folk och när det är folk igång och inte så dött hela tiden, så då passar ju den där staden mig ganska bra. Sen äre så trevlig nu när det är kulturkalas i göteborg, så är det folk som sjunger covers på gatorna, mysigt som tusan!

Vi var på Storan i ganska god tid så vi hann se P3s sommarsession där dom intervjuade Timo Räisänen och han sjöng rätt många låter. Jag har nog aldrig lyssnat på nått av hans låtar, men det var roligt iaf, han var jäkligt skön och hade så roliga kommentarer och svar på alla frågor, ha-ha!

 

Sen var det äntligen dags för Oskar Linnros! Och dra nu vad bra han var, mycket bättre live än jag trodde! Gillar han hundra gånger mer nu än tidigare.




P.S stod längst fram, höhö


Vad gjorde vi mer då? Ehm, jo vi såg Amanda Jenssen, åt as god mat osvosv. det var iaf en bra dag :-)



det var väl det.



Och om det nu är nån som råkat missa det eller glömt bort och räkna ner så kan jag nu meddela att det bara och e n d a s t är två dagar kvar tills 4 snigga brudar kommer ner hit. Ehh awesome?

Ciao!






movie

Såg filmen Falskt Alibi igår, den var faktiskt riktigt bra och heltklart sevärd! Kan ju inte direkt påstå att den blir sämre av att ha Jesse Metcalfe i huvudrollen ;-)

  


Happyface

Jag har ju som fastnat för Oskar Linnros här på sistone. Brukar ju annars inte lyssna på svensk musik, men han är ju sjukt skön. Så tror ni jag blev nå glad då vi läste att han ska spela på Storans Parkering imorgon kväll?!?! Svar ja. Så där kommer jag att befinna mig då och efter det går jag nog vidare mot Götaplatsen för att se Amanda Jenssen, man kan ju passa på :-)
Tacka Göteborgs Kulturkalas!



Enjoy!

The feeling

Alltså jag älskar och träna! Fy så skönt det är och känslan efteråt är ju underbar. HJÄRTA

Shoes

 Var en sväng till gbg idag och efter över 1 veckas letande av skopunkten hittade vi idag äntligen ett och det resulterade i ett par kängor som fick hänga med hem.


(skorna är lite blöt på bilden)


10/8

Hej hallå!

Klockan är 16.36 och jag sitter i bikini ute i solen. What liksom? Visste inte ens att det här vädret existerade längre. Var ju inte igår man satt ute och solade. Det sprack som upp helt plötsligt och blev faktiskt helt okej väder, inte mig emot ;-) Den här kroppen behöver färg.




Förövrigt så har det inte hänt allt för mycket dom senaste dagarna, därav mina enormt intressanta inlägg. Eller jo, igår var vi en sväng till Frölunda Torg, ett köpcentrum. Sprang runt där ett tag, men kom hem tomhänt. Lika bra var väl det med tanke på att tjejerna anländer om 5 dagar och då blire shopping och liseberg, fy vad roligt! Hur jag längtar :-)

Café Nyfiken




Pappa bjuder på lunch idag :-)

Ciao!


audi a1



Någon som känner sig frivillig och ge mig den här bilen? Pleeeease ;)


awesome

Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012 (It Ain't The End)

Airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now













-

jag vill HEM - till kalix

6/8

Fredag idag och för dom flesta där hemma (Efter 1 vecka känns ju Kalix fortfarande hemma) innebär det Luleå Kalaset. Önskar jag var där vid det här laget med mina vänner. Menmen, what to do lixom?




Aja, har iaf nyss avklarat milspåret så ikv blire filmmys och med ett gott samvete ska jag unna mig lite karra samt B&J!

Trevlig fredag allihopa!


gummistövlar

Dessa ursköna gummistövlar som jag hittade här om dagen ska skaffas till hösten! Det är ett som är säkert :-)





LISEBERG

Jäklar vad kul vi haft idag! Ojoj, finns int så mycket mer och säga. Har åkt i princip allt, tom. fritt fall, jag som är så höjd rädd.. Dras man med av stunden så gör man det! ;-)



Aaah, inatt kommer jag sova gott!


oops

Råkade nyss ut för en liten miss när jag var och sprang elljusspåret för andra gången.
Det är ju så att på spåret här nära oss så går det att välja om man ska springa 900m, 2,5km, 5km eller 10km. Jag valde att springa spåret på 5km (samma som igår). Det är skyltar överallt så man kan verkligen inte springa vilse. Men vad tror ni att jag lyckas med iaf? Jo springa vilse såklart. Jag missade nämligen en skylt där det står att jag ska svänga när det är ca. 500meter kvar, så jag fortsätter och chansar på en annan väg - som visar sig vara fel. Så jag sprang tillbaka, tog ett varv runt dammen och sen tillbaka samma väg som jag kom, endast för att jag inte hittade den där förbannade svängen. ALLTSÅ min tur på 5km blev till en tur över 1 mil. Min fråga är ju; hur lyckas man?! 

Förövrigt så var jag in i Mimers Hus för första gången idag, gymnasieskolan där jag ska gå med andra ord. Jag fick ont i magen.


Är det konstigt om jag är rädd för att börja här eller? Skolan är ju liiite större än min förra.


Jag saknar mina fina vänner där hemma! Bara 11 dagar kvar nu, jag längtar ihjäl mig typ


3/8

Då var det tisdag idag då! Har spenderat 2 dagar i Kungälv idag och båda har varit exakt lika mysiga :) Den här dagen har bestått av lunch på IKEA först med the family, köttbullar med potatis, lingonsylt och brunsås, försök hitta en bättre lunch för 16 spänn va :-)

Nåja, efter lunchen så for vi till Marstrand, jag, mamma och ronja. Det ligger ungefär 25km från Kungälv som är en båthamn därifrån man kan åka över till en ö. Det är massvis med stenklippor runt om och mycket hus och sådär, det är verkligen hur fint som helst och dit åker vi nog snart igen. Vi köpte lite jordgubbar och hallon på plats, så vi satt och åt dom i solen vid vattnet. Myspys!













Hann även prova på elljusspåret här. Den var skit bra, rolig och springa. Så nu är jag nöjd :-)

Tack för mig!

I made it


Kevin Rudolf - I made it acoustic
Den här versionen av I made it är grym!


something new




dålig bild, men det är en jeansskjorta iaf.









det var det jag köpte då :) peaktröja, converse, två tröjor, leggins och en skjorta! Tack för en trevlig dag mamsen och syster!


GBG

Nu drar vi in till GBG för shopping! ;) yeyy






Nya äventyr

Då var vi här! Efter 2 dagars resande har vi nått våran slutdestination - Kungälv. Det är numera min nya hemstad, känns hur sjukt som helst! ;P Dock får vi inte flytta in till det radhus vi har förrän 1/9 så det känns lite jobbigt att bo på ett tillfälligt "hem" utan egna möbler tills dess. Men tiden kommer nog bara rusa iväg som vanligt.

Vi kom hit till Kungälv vid 12 idag, och så har vi varit och lastat våra saker i ett förråd. När vi körde dit så kunde vi se Göteborg och lisebergs högsta punkt, alltså frittfall. Kunde inte fatta att vi är här för att stanna. Inte bara en liten semester på några dagar. Utan för den närmaste framtiden (?!?!?!) Nervös är bara förnamnet och allt känns bara så konstigt, ha-ha.
Men iaf så är Kungälv jätte mysigt. Mycket berg och sånt samt mycket grönt överallt, träd, skog, fina parker och vatten. Första intrycket av själva staden är mycket bra. Sen är det ju ett hur stort plus som helst att vi har 15km in till göteborgs centrum. Så imorgon drar vi dit och shoppar. ASKUL! Och senare i veckan blir det självklart liseberg, jag längtar ihjäl mig. det är det bästa som finns.


bild på någon del av kungälv - lånad av google



14 dagar kvar tills mina tjejer kommer på besök ;)


CIAO!

moa

Fick en träff med min älskade vän Moa igår då jag spenderade några timmar i min gamla hemstad, Bollnäs.



Åh vad jag tycker det är skönt nu när allt är som det ska mellan oss, för du är ju ganska viktig för mig, jätte viktig till och med. <3 i love u


RSS 2.0