ett rygg/mage pass senare..

...bjussar jag på denna bild på mig och syster från fasters bröllop samt min 16-års dag. Känns evigheter sen :-)



♥♥♥


Life is good


Våren 2010


Måste säga att jag  känner mig rätt nöjd! Har idag gjort prov på den kursen som jag pluggat på de senaste två veckorna. Känns bra att på egen hand ha tagit sig igenom en 50p kurs på bara några dagar :-) Bara invänta resultatet nu. Sen börjar ju skolan också lida mot sitt slut - dock är det några grejer kvar att göra. Men det tar vi som det kommer, känner absolut ingen stress. Det hjälper inte att stressa ;-)




The one and only


Jag & Jenfi, sommaren 2010

Jenfi Lindbäck! Fy, vad skön du är min vän. Jag har ju gjort slingor i mitt hår, och det är ju gult. och jag orkar inte börja bleka det hel blont. Så var och köpte en ljusbrun färg idag. Så pratade jag med Jenfi, om att hon skulle gå och se här på bloggen hur det ser ut - så får jag till svar:

"Ja asså jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men det var inte det snyggaste du haft! ;-)"

TACK, för att du är ärlig! Haha, där fick jag dagens skratt.
Jag saknar dig

FILMTIPS!!



Hörde om den här filmen på några bloggar - så jag såg den. och den var hur grym som helst! FY VILKEN BRA FILM. Om ni inte sett den, så måste ni göra det - Life As We Know It heter den.
Och han gör verkligen inte filmen sämre, höhöhö.

Mors-dag!



Idag är det ju Morsdag! Vi drog och fikade lite mat först på ett café inne i stan och sen stannade vi på Le Pain Francais och åt en bakelse också, dagen till ära :-) Jag åt en sån där Macaron med nå fyllning. Det var inte riktigt i min smak, kanske liiiite för söt va. Men var tvungen och smaka iaf. Vi har haft en mysig dag.
Jag älskar dig Mamma, du är bäst! Världens finaste & roligaste

Slingor hit och dit




Ja, nu ser mitt hår ut som ovan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta!? Gult är fult.

Det är antingen låta det vara nu ett tag, eller färga över. Ljusbrunt eller försöka få bort det gula. Bestlusångest så inni tusan.

Det ekar över hela staden



51 dagar till jag fyller 18. Tror jag ;-) Lite vi ska ha kul då känner jag. Åh vad jag längtar
Men först, så ska vi åka och leva stugliv här om ett tag. Det ska också bli kul. Som Murre så fint sa det - kokko familjerna på hajk. Så skulle nog jag också uttrycka det. ;-)

Länge leve länge sen



Godmorgon :-) Bra sätt och starta dagen på! Nu ska jag snart bege mig mot jobbet! Ciao!

Nattblogg!

Nu känner jag att jag faktiskt vill sova, på roligt! Har legat här ett tag men det går inte. Jag hatar såna här tillfällen då man så gärna vill och försöker att somna, men man kan bara inte. Telefonen brukar hjälpa lite grann då det lyser så jäkla starkt från den och då blir mina ögon trött, så jag gör ett sånt försök. Kan samtidigt berätta att jag idag har slingat mitt hår (?!). Vad hände där liksom? Men det blev lite slingor men det är ju fortfarande mörkt. Så imorgon ska jag göra en eller två slingningar till för att få till en jämn och bra blandfärg. Jag vet inte riktigt vart jag vill att det ska sluta och hur jag vill att håret ska se ut - är ju rätt hopplös då man kommer till dessa saker. Så därför provar vi oss fram och ser vart vi hamnar. Blir säkert en bra sommarfrilla tillslut ;-) Nåja, ska avrunda detta meningslösa inlägg här och fortsätta rulla tummarna samtidigt som jag räknar får! godnatt mina vänner.

Irriterad!

Jag får panik. Jag hatar mitt hår. Vill inte ha det här mörka med äcklig utväxt nå mer.
Och det värst av allt är ju att jag så himla gärna vill ha tillbaka den här färgen:



Skulle göra allt för att få den igen. Har ju sagt att jag aldrig mer ska bli blond igen, eftersom att det sliter så sjukt mycket på mitt hår. Måste väl fortsätta ha nån äcklig brun färg. :-( 
?!

O.C ♥



Har sagt det förr, säger det igen - VÄRLDENS BÄSTA SERIE. Har nyss kikat på det sista avsnittet på säsong 4 och det var lite cry moments igen.

Vore ganska häftigt att få leva det livet som dom gör. I Kalifornien - fatta vilket liv! Nån gång i livet, vill jag faktiskt prova bo på något sånt ställe. Tänk vilken upplevelse! Samtidigt så får man prova på något nytt och se andra ställen i världen också.

Haha!




Hahah. Det gick ju bra ;-) Elleeeer? Jag ser ju verkligen jätte stabil ut på bild, haha! Men fick faktiskt in några överranskande bra slag. Kanske dags att ta upp golf karriären?

Godmorgon!

Pappa messade imorse och frågade om jag skulle följa med till golfbanan och skjuta lite bollar på rangen och sen äta lunch på Bettans! Tyckte det lät som en kanon idé. Så nu sitter vi i bilen påväg till golfbanan. Var sjukt längesen jag ens rörde en golfklubba, så de ska bli skit kul. Vi får dock se om bollen åker framåt - eller bakåt!



Här är mina fina silverringar. Den smala är en norrbottensring och den breda är en hälsingering. De här två symboliserar ganska mycket och de betyder faktiskt endel. Dom står för två av dom ställen jag bott på.

Sen i sommar kommer jag att köpa ett halsband i Finland, med det finska leijonet på. Syster har ett sånt och det är så sjukt fint. Jag vill ha något smycke som symboliserar Finland också - för det är ju trots allt där allt började och där jag kommer ifrån.

Onsdag



Idag har jag faktiskt varit rätt mycket i farten - därmed ingen bloggtid.

Vid tolvtiden, när jag vaknat till. Så gick jag på en promenad på två timmar ungefär, med två stopp - på skolan för att bestämma provtid och så ett snabbt stopp på team sportia för att kika in vad dom hade för skor.
Sen har jag sysselsatt mig med lite stuff tills vi åkte och tränade.
Och så avslutades dagen med Grey's och nu Big Brother :-) Skön dag har det i allafall varit!

Kettlebells!

Kettlebells är en riktigt bra träningsform. Blir alltid svettigt! Här nedan, kan ni kika på ett exempel av ett set.



Det går lika bra att köra med hantel också :-)

Bloglovin

Har länge tänkt skaffa Bloglovin för har hört att det är så bra. Men har inte gjort det förrän igår, och det är lätt värt att göra det. Mycket lättare, speciellt om man tycker det är tråkigt att klicka in på bloggar och så har det inte kommit någon uppdatering. Med bloglovin så slipper man det, man ser när sina favoritbloggar har uppdaterad och klickar då in på deras blogg för att läsa de nya inläggen. Väldigt, väldigt bra måste jag säga :-)



Om ni inte är medlem där, bli det då!

Vad vore jag utan dig?



fina syster ♥

life is short



Whiskey Lullaby - Brad Paisley ft. Alison Krauss.

Mysig låt, lyssna på den på spotify!

Marry the night



Rubriken är en av Lady Gaga's nya låtar. Tycker verkligen ni ska ta och lyssna på den bland annat. Inte dålig, men förvånar det någon? :-)

nytt i garderoben..

..och här är lite av det jag köpte


En klänning. Det är ett snöre i midjan, som man drar åt - så den är mycket finare i verkligheten och på, än på bild.

Ny bikini. Överdelen blir inte alls bra på bild, den är mer röd/orange i verkligheten - inte så ljus.

Och en ny favorit i jackväg

22/5

så var det tyvärr, redan söndag. vilket innebär att moa & hennes familj har åkt hem till hälsingland igen. vi har haft det jätte bra och roligt som alltid annars och jag önskar att vi hade haft några dagar till, för tiden gick lite för fort. men tiden går fort när man har roligt, brukar man väl säga? som moa så fint sa - jag älskar oss





du är min bästa vän, utan tvekan

satan i gatan!



Det var fina bilder vi skulle knäppa ja ;-)

Ikväll (snart) drar vi till liseberg och ser Veronica Maggio! Wiiie
Åh, vad jag tycker om att ha min bästa vän här.

Tips från coachen tack!



här var jag blond (bild sen mitt 17 års firande)



här vare lite rött (och jag var blekare än ett lakan)



och så blev det ju mörkt tillslut igen. (seriös bild sen nån månad tillbaka)

Men vad händer nurå? Måste färga. Inte blont - även om de var fint :-(
Det kanske vore fint med lite rödare nu när man börjar bli lite brunare?


Bara för att jag ska se Veronica Maggio imorgonkväll!


This and that


gammal bild

Godmorgon! Idag är det torsdag, vilket betyder att idag får vi fin, fin besök från Hälsingland! Äntligen får jag träffa min älskade vän. Fast dom kommer förs ikväll någongång så jag ska hinna göra några saker idag.
Måste:
- städa min byrå med kläder, hittar knappt nå kläder.
- plugga lite adm.
- träna/sola.
- laga mat.

Det var väl typ det. Men först - först ska jag titta på några avsnitt av OTH season 7 :-) Man får ju ändå aldrig nog.


vardagsliv



Idag har jag kört lite bil igen - gjorde framsteg, haha.
Så har jag påbörjat Administration A här hemma på egen hand. Riktigt skönt att få sova ut och välja själv när och hur man ska plugga. 1,5 vecka till såhär. tackaaar.
Tränat på sportlife.
Sett ett avsnitt O.C
Det var väl det - typ.

In the morning I'm sure of my identity

JUSTE. Här har ni en bra



lite rolig text som handlar om hår (?). Men vem bryr sig? Grym låt, grymt album. Älska Lady Gaga!

artonde (juli) maj



Idag är det två månader kvar tills jag fyller 18 år.
Så igår har jag äntligen tagit tag i saken och börjat övningsköra. Bättre sent än aldrig skulle jag vela säga. Det är verkligen ont om tid om jag ska ta körkort innan skolan börjar till hösten igen, men bara köra, köra, köra nu så kanske det går. Eller låter det helt galet tycker ni? Nåja, viljan finns ju absolut där i allafall. Jag ska klara det.

bara på ett ungefär sådär



Tur att den här bruden kommer hit om två dagar - för jag har verkligen inga nya fina bilder på oss. Vi har en tendens att bara få alla mongo miner på bild.

Det ska iaf bli huuuur kul som helst! Shoppa, se Veronica Maggio, umgås, prata osvosvosv. Göra allt det där som hör till. gud så jag längtar.


Pustar ut

Varit på morgon till skolan och gjort NP i Matte B, så nu är det ÄNTLIGEN ÖVER! Provet gick kanske inte så bra som jag hade önskat, tyckte det var skit svårt. Men, jag är glad över att slippa det där nu. SJUKT SKÖNT.
Har ju valt Matte C till trean, men har känt nu ett tag att jag inte riktigt kommer klara av det, plus att det inte är ett måste för mina fortsatta studier, så jag kommer nog att välja bort det och ta något mer intressant istället - Psykologi låter lockande :-)

Nåja. Nu är jag hemma igen och har just slängt mig ner i soffan, så tänkte ta det lugnt här nu ett tag och se färdigt Pirates Of The Carribean som kom på tv igår, men som jag inte orkade se färdigt.



Hej så länge

Jag saknar one tree hill


Makeover!



Min kärringhojj har fått sig en total makeover ;-) Nya däck, bort med den rackliga lampan och pakethållaren och in med en ny korg och så en ny grön färg! Hö-hö. Färgen räckte dock inte riktigt till och täcka allt. Men den blev iaf mycket fulare snyggare ;-)

VM-guld!


TACK VÅRA FINSKA LEIJON! Nu kan jag sova gott, utan tvekan ♥

Leijonat

Nu snart smällere, VM-final i hockey mellan Sverige & Finland! 20.00 på TV3! GO SUOMI :-)

Movietime?



Nu kan jag nog lägga till en film i listan över mest sevärda - Pearl Harbor. Den är inte direkt ny, men jag har inte sett den förrän nu och jag är så glad att jag såg denna långa film, för den var riktigt bra. Den hade som lite av allt. Och jag älskar filmer som jag får grina en skvätt till. Så om ni inte har sett den, gör de!


Sen kan jag rekommendera en till film, från 1999 ungefär. Det är en av mina favoriter - The Green Mile.

"Paul Edgecomb är vakt på fängelseavdelningen där John Coffey, en svart man, just blivit intagen för att ha mördat två yngre vita flickor. Han ska inom kort precis som de andra på avdelningen avrättas. Det visar sig dock att John Coffey har krafter som ingen kunnat ana, och Paul och de andra vakterna börjar snart tvivla på om de verkligen håller rätt man bakom galler."

Mikael Granlund!



Ojojoj, OJ! Det här var gaaalet. Fatta att han är 92:a. Vilken kung han é, sjukt! STOLT FINNE.

Nu laddas de för VM-finalen mot Sverige imorgon. Spännandeeee

P.S Älska finska sportkommentatorer! Haha, så roliga :-)

Kanten av härlighet



Såhär duktig vad jag igår ;-) Pajen ser dock lite ihopsjunken ut och botten på pajen fastnade i formen lite! Haha, men det smakade himla bra anyway!

Yesterday


Såhär såg jag ut igår och har gjort det iprincip hela veckan. Det är så skönt och kunna vara barbent.

Men vad har hänt med vädret nurå? Regn hela nästa vecka?

The next three days



Den här filmen har jag nyss sett färdigt. Spännande hela filmen igenom och verkligen något att rekommendera!

Göteborgsvarvet 2012?




Jenfi hade skrivit här för ett tag sen att hon vill springa nå halvmara, eller nått, alltså 21km. Och när jag läste det, ja, då önskar jag verkligen att det inte var 140 mil emellan oss. För hur kul hade de inte varit att tillsammans träna till det och genomföra ett sånt lopp?! Superkul juuuu. För det är precis det jag också vill. Har bestämt att nästa sommar så ska jag delta i något lopp, göteborgsvarvet kanske? Och då ska du joina mig ;-)

Talking about revolution



Se vad jag hitta! Hade glömt bort hur bra han är. Favvo-Olle ♥

♥ Gaga!



Lady Gaga - The Edge Of Glory
Konstigt att hon levererar en bra låt? ;-)

Goodie!

JAG ÄR TRÖTT!
Men nu ska jag kämpa mig igenom två dagar och sen tar jag en liten "semester" på två veckor från skolan (förutom att jag ska till skolan på tisdag och skriva nationella i matten). HUR SKÖNT!? Det är nämligen så att resten i klassen ska göra en två veckors praktik, men jag gjorde ju två veckor i ettan, så jag slipper det nu. Kan säga att det är glädje på den saken. Ska nog försöka påbörja en kurs här hemma, som jag missade i ettan, men det får jag ju sköta själv. Åh, torsdag & fredag sen "lov".


Sen kan jag ju passa på att säga - att mina vänner är igång med att ta körkort uppe i norr.
Denna gång var det Elins tur ;-)



GRATTIS, GRATTIS! Fy vad härligt!!!! :-)


Me not working hard?


Glá



Sköööön dag. Det har varit sjukt varmt idag faktiskt. Runt +23 grader :-) Åh vad jag älskar det

På mitt två timmars hål så for jag och pappa och hämtade mat från bettans och satte oss hemma ute i solen och åt. Stekte på rätt bra där. Skönt och kunna vara barbent också, mina shortsdressar har använts flitigt dessa två dagar.

LIVET LEKER, CIAO!

GRATTIS TILL KÖRKORTET!



Äntligen har du körkort! fasiken vad du är bra

Inlägg som skulle publiceras igår söndag!

Söndagar är faktiskt min favvo dag. Inga måsten, inga bekymmer. Oftast iallafall.
Idag har jag haft en riktigt bra dag. Mor & Far har varit i Uppsala, så jag har spenderat lite kvalitetstid med min favvo-syster (okej för att jag bara har en, men ändå). Och vi har haft en riktigt mysig dag.
Vi vaknade tidigt, kanooon väder ute. Så vi satt ute i solen ett tag, innan vi drog in till stan. Vi strosade runt på lite affärer, innan vi köpte mat på donken och satt oss ute i solen och åt. Vi satt där ett tag och mös innan vi drog vidare och tittade lite mer i affärer. Och sen i väntan på att mamma och pappa skulle plocka upp oss, så köpte vi glass och satt oss i Brunnsparken vid vattnet. Hur bra som helst. Varje dag borde vara sån här. Inga måsten.




Köpte ingen bikini. Stort minus. Men istället så köpte jag en svart kort byxdress & en jeanskjol typ :-) Båda var rätt fina.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft. ♥

Önskelista


den här klänningen såg jag på Kenzas blogg och jag tyckte den var så fin. så sa matilda idag på jobbet att hon hade beställt den och att det var typ världens finaste klänningen --> detta har då lett till att jag verkligen måste ha den. tycker det är as snyggt med låga ryggar. VILL HA!

Men först, ska jag inhandla mig en, eller två par nya bikinin. Och den här som bloggaren Angelica Blick hade, är ju inte allt för dyr, 49:50:-/delen



Varför regnar det inte pengar för?


Livet leker



Det var som skönt att komma hem från jobbet, sätta sig ute på altan och äta bettans mat. Låt den här värmen stanna

Förbaskat snygg mama måste jag säga!


Mobilblogg!

Godmorgon! Idag hade jag ställt väckarklockan för jag visste att de skulle bli bra väder och tur som var så vaknar jag upp och de är sol & värme :-) har käkat frukost ute för ett tag sen och ska sitta här och sola framtill att jag måste börja dra mig mot jobbet :-) Hoppas alla får en bra varm dag!

New York City

Lite bilder från N.Y som mina päron knäppte när dom var där på semester









Har sagt det förut, och jag säger det igen -
JAG MÅSTE DIT

Varför är "förkortningar" ett så långt ord?

Får nästan panik. Det är sjukt och då menar jag verkligen SJUKT hur mycket jag vill tatuera mig. Men olyckligtvis så står det två personer ivägen för detta projekt. Nämligen min mor & far. Snälla ni




Vill så gärna ha på sidan av handleden, utsidan. Det är så SNYGGT. Pleeeease ;-)

Bästa vän

Om två veckor får jag mysa med den här bruden som kommer på besök. ÄNTLIGEN.
Du är bäst.

♥ Lars Winnerbäck (!?)




Om någon hade frågat mig för ett halvår sen, så skulle jag säga att jag hatar allt som har med Lars Winnerbäck att göra. Jag gillade inte alls hans musik. Men, people change? Nu älskar jag hans musik. Låtarna, texterna, ja allt. Vad har hänt?!

P.S Fredag idag = Helg. BIG LOVE

och så är det

Det är inte många skoldagar kvar till sommarlovet har jag kommit fram till, och det är faktiskt rätt peppande. Nu jäklar ska jag kämpa med skolarbetet. Har ju som känt mig otroligt omotiverad nu ett bra tag och det har som gått upp och ner. Jag har ju alltid varit en tjej som är rätt duktig i skolan och jag menar nu inte att jag gått så jätte mycket bakåt, men jag vet och känner själv att jag inte presterat så bra i allt som jag kan. Och det är ju faktiskt nu man ska göra det. I 9an så fick man ju iprincip två år på sig att förbättra sina betyg då man läste om ämnena hela tiden. Men på gymnasiet så läser du en kurs och man kan nästan säga att du bara får en chans på dig - så det är ju nu man verkligen ska lägga ner tiden på att fixa dem betygen man vill ha.
Och jag vill ha chansen att kunna komma in på sjukgymnastlinjen, jag ska ha chansen att kunna komma in på sjukgymnastlinjen, efter gymnasiet när jag känner mig redo.


Eftersom att jag nu är ledig två veckor från skolan och alla måsten efter nästa vecka då resten i klassen gör praktik så ska jag nog försöka ta tag och klara en kurs som klassen läste förra året.
Så jag får bort det. Och sen den 15e Juni ska jag ta ett välförtjänt lov. Och det ser jag framemot.

Den här sommaren kommer nog bli riktigt, riktigt bra. Jag känner det på mig. Och för att det ska bli ett bra lov, så vill jag faktiskt avsluta tvåan och känna mig nöjd. Punkt slut.



Kämpa, kämpa, kämpaaaaa :-)

Kärlek!

O.C

Fjärde maj



Hej å hå! Har just landat i sängen (♥). Mätt som en gris. Varit och tryckt paj med sallad på Bettans till middag med Murrelainen. Satt fint i magen. Efter gick vi snabbt in på vero och jag köpte hem ett par ljusa "jeans". Dom var rätt fina, men är inte van och ha ljusa jeans så ångrar mig kanske lite. Men det är nog fint nu till sommaren med lite ljusare.

Nåja, nu ska nog bara ligga här och lyssna på musik. Kanske plugga lite, innan det är dags att träna!

Ha det så bra så länge :-)



What are words, if you really don't mean them?

Ni har kanske hört talas om Chris Medina och hans berättelse? Om ni inte har det, så ta er tid och ta en titt på dessa två klipp och lyssna. Jag får typ rysningar. Det är så sjukt rörande.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


Money can't buy us happiness


Känner att en liten beställning från Nelly skulle sitta på sin plats nu

Men är det någon som vet hur Nellys storlekar på bikinin är? :-)

Jag kommer!

Veronica Maggio på Liseberg 20/5, och det bästa är nog att jag har min fina vän Moa på besök här då.


Hö-hö!



Idag känner jag inte sådär. PISS väder ute & typ 2 grader (!?!?!?) Kände inte alls för något annat än fet lodis idag, så blev faktiskt vindbyxor, huvtröja, nikejacka & converse. Klä sig efter väder var de va eller humör kanske? ;-)

Shoppingglädje?

Pappa har ju alltid sagt att han aldrig någonsin kommer att åka till Ullared. Speciellt efter första gången jag var där och sa att jag fått köa, för att komma in på gekås, blev han nog lite rädd och efter det har vi fått höra att han aldrig kommer att besöka stället. Men nu under veckan som gick så hade vi ju besök och speciellt den kvinnliga sidan där var sugen på att åka till Ullared och mamma jobbade så pappa fick följa med dem.



Det roliga var ju att han faktiskt hade shoppat - köksredskap. Haha, vi smällde av lite när han kom hem.


she keeps on looking, from left to right


Carros bild.

Krockade med Johan idag (läs: Johan sprang in i mig med flit) på idrotten idag så jag flög och slog i skallen lite lätt sådär. Märker nu när jag är hemma att jag nog slagit i skallen då jag slänger ett klädplagg i toaletten istället för tvättkorgen.

P.S Min kala fläck på skallen som Ronja råkades orsaka när hon rakade min sidecut just innan vi åkte till Kalix, är iprincip borta och håret ser ut som vanligt, tummenupp! På bilden ovan syns den - tänk att den där var nästan helt kal...... Ni kan ju gissa om jag fick panik och blev rasande?


Tycker bilden är glad & hejdå!

första maj

Det är ju sjukt vad tiden går fort, vi är redan inne på maj och jag undrar ju vart början av året tagit vägen? Tiden rusar verkligen förbi.

Men jag klagar inte. Det närmar sig sommartider och det har varit riktigt fint väder ute nu ett tag. Idag är det dock en aning kallare och det blåser, men solen skiner i allafall.

Igår så vaknade jag redan vid halv 10 och tur var väl det, för det var kanon väder! Satt mig ute fram till att jag började jobba 13.00.

Resten av min familj och våra gäster åkte till liseberg lite innan jag drog till jobbet, så när jag slutade tog jag bussen in till stan och mötte upp dem på liseberg. Vilket resulterade i ett inhandlat guldpass - vilket innebär fria åk & fri entré till liseberg under ett års tid. Sa jag att jag faktiskt älskar karuseller? Nu ska här åkas kan jag meddela er. Tack M&P ♥
Igår så hann jag inte börja åka massa karuseller, men var ju tvungen att åka Uppswinget en gång.

Tog bussen hem och så var det snabba takter, innan jag for för att träffa Murre & co. Trevlig kväll, som avslutades rätt tidigt för min del. Jag vill också fylla 18......



Jo, men jag har haft en bra helg.


RSS 2.0