I väntan på att pappa ska komma.... & bananpajen bli färdig ;-)



Sitter ivrigt och väntar på att pappa ska komma hem :-) Ni förstår han borde ha landat 18.00 egentligen, dom landade 21.15. Såååå, nu äre dags han kommer snart ♥ Wiihoo
Var förövrigt första gången på läääänge som jag körde styrketräning själv idag. Det är tråkigt när man vant sig vid att ha med nån! Springa går att göra själv, men njaa, inte styrketräning! Blev iaf Biceps/Triceps idag, och självklart mage! Nu ska jag skriva träningsdagbok så tiden rullar på. Adjöööö

I väntan på att pappa ska komma.... & bananpajen bli färdig ;-)



Sitter ivrigt och väntar på att pappa ska komma hem :-) Ni förstår han borde ha landat 18.00 egentligen, dom landade 21.15. Såååå, nu äre dags han kommer snart ♥ Wiihoo
Var förövrigt första gången på läääänge som jag körde styrketräning själv idag. Det är tråkigt när man vant sig vid att ha med nån! Springa går att göra själv, men njaa, inte styrketräning! Blev iaf Biceps/Triceps idag, och självklart mage! Nu ska jag skriva träningsdagbok så tiden rullar på. Adjöööö

1h 12minuter 7sekunder

Var på tiden att jag pratade lite med sötis idis i telefon också



PUSS! ♥




Dagens kategori - en bild på en konstig tid i ditt liv tycker jag var himla konstig, så gör som Ida och skiter i den. För jag kan verkligen inte komma på att jag haft en konstig tid i mitt liv, konstig är ett... konstigt ord.
konstigt

 


och det var det



Alltså nog undrar man ju hur Herr Edlund tänker då han säger:

"Det är klart det är dem två bästa lagen som möts i en semifinal, så är det bara. Sen har finnarna lyckats bra det här VM:et, men det kändes som den moraliska finalen var igår (lördag)"

Det säger väl allt att dem möttes i juste en SEMIFINAL. Alltså var det inte dem två bästa lagen. Herregud, vilket nötskal. Kan man bara för en gångsskull inse att det inte gick hela vägen detta år. Snälla.

Även om det känns lite som en besvikelse nu när man hoppades så fruktansvärt mycket så tog Ryssland iår guld efter en seger mot våra finnar i finalen med 6-1. Finland tog silver för första gången på länge och Sverige tog brons. Dem två bästa lagen var iår alltså Ryssland och Finland. Och Ryssland var det bättre av dem två.

Jag vill gratulera hela laget till en fin silver medalj efter en bra turnering. Och imorgon får jag hem min älskade pappa ♥ som jag längtar.

Dag 3 - en bild på någon i din familj


det här är min mamma

 

 

i love u


Jag börjar bli riktigt riktigt nervös. 3h 20min kvar till matchstart

 


lite bandy update... igen

Shit, dom vann tillslut. På förlängning, jag var verkligen nervös, jobbigt och inte kunna se matchen. Fast det kanske var lika bra för jag hade nog brytit ihop eller nått, haha :-) Nåja, NU ÄR DOM I FINAAAAL! Så himla nice. Inget att förlora nu, så bara köra. Tjooohooo ;-) Missa inte finalen imorgon då - tror den börjar 15.00 på svt!

Skönt att VM är slut och pappa återvänder hem. Att så "kort" tid, kan kännas så länge. Pappas flicka.... ;-)



Dag 2 - en bild på någon du älskar


för att du alltid finns där, för att du alltid kan hjälpa till, för att det är så enkelt att prata med dig, för att du är världens finaste och bara för att du är moa olsson


Todays the day

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!!

SEMI-FINAL!
Suomi-Kazakstan 14.00 svensk tid

Tyvärr, så missar jag matchen eftersom att jag ska jobba - men, syster får bli min live rapport via något som kallas sms. Jag håller verkligen alla tummar och även några tår för att dem ska ta en finalplats. HEIJA SUOMI! (nervös)

Nu håller Ryssland-Sverige på, på tv;n. No comments ;-) Det står iaf 1-1.

Nåja, nu ska jag äta frukost samtidigt :-)



Ha en goodie day

Jag har sett Dear John..



...och jag veeet att jag är jäkligt efter - var liksom första gången jag såg den idag. Men det har aldrig blivit av. Och den som sa att den har ett dåligt slut, vad babblar ni om?! Den var ju as mysig från början till slut, jag gillar filmer där jag får grina en skvätt. Så skönt ;-) Åh, den här var bra ♥

Dag 1 - en bild på en person du umgås ofta med

Ja ni, eftersom att vi bor under samma tak och har gjort det dem senaste 15,5 åren så blir det nog min älskade bästa lillasyster - som idag tagit tag i saken och gjort en sidecut ;-)




har inget emot att umgås med dig vettu ;-)
love u

30 days

När jag körde en sån här liknande lista i december så kändes det som att tiden gick så fort. Och så såg jag den här listan på Idas blogg nu och så räknade jag att om jag börjar med den här listan nu så är Februari redan iprincip över då jag är färdig med den, så jag känner att jag inte riktigt har nå val ;-) So here we gooo!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du älskar 
Dag 3: En bild på någon i din familj 
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv 
Dag 5: En gammal bild på dig själv 
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge 
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp 
Dag 8: En person som du saknar 
Dag 9: Någon i din släkt 
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll 
Dag 11: En person du kan berätta allt för 
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig. 
Dag 13: Du och någon klasskompis 
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider 
Dag 15: En person som du vill vara med 
Dag 16: En bild på dig själv 
Dag 17: En ovanlig bild 
Dag 18: En bild på din fritid 
Dag 19: En person som är snygg 
Dag 20: En bild på dina närmaste 
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig 
Dag 22: En bild på en tid du saknar 
Dag 23: En bild från i sommras 
Dag 24: En bild som gör dig glad 
Dag 25: En person som alltid gör dig glad 
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med 
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt 
Dag 28: En tokig bild 
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv 
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Time is going by

Wiiihooo, fridaaaaay! ♥ BÄST juuu

Efter skolan ska jag bjuda syrran på fika i kungälv och sen hänga med henne till frissan för hon ska göra en sidecut ;-)


ronjis & jag


Tror det kommer bli as snyggt och jag har också skit mycket lust och göra en sån, tycker det är så coolt. Plus att jag har ju så långt hår så det skulle gå att täcka om jag har mittbena.. Men jag vet inte om jag vågar? Har alltid varit så feg när det gäller mitt hår och jag skulle aldrig i hela livet klippa kort på längden..



Nåja, det var det. Imorgon äre semifinal: Finland-Kazakstan. Peeeeepp ;-) Nu gällere asså!


feeling goood

Pga. dåligt med skjuts till gymmet & två tjejer som inte var så pigg på promenera (lata) så tog jag och Ronja våran "vilodag" från gymmet idag, och körde 50minuter mage här hemma :-) Helt godkänt ändå måste jag säga, och imorgon tar vi nya tag på sportlife - älskar det.

Måndags - benpass på gymmet + lite mage
Tisdags - Bröst & axlar + lite mage
Onsdags pass 1 - löpning 30min
Onsdags pass 2 - triceps & biceps + lite mage
(Idag Torsdag - 50minuter mage hemma)
Och kommande denna vecka:
Imorgon Fredag - benpass + lite mage
Lördag - vila!
Söndag - Rygg & triceps + lite mage



Mår bra med andra ord :-)


4 dagar kvar tills pappsen kommer hem


tjoho.. typ

Skola 9.30-12.30! Helt okej faktiskt. Börjar kännas som mina dagar på skolan i kalix nu när vi slutat tidigt två dagar ;-) Näe, men helt seriöst, vi slutade alltid tidigt där - dom slutar alltid tidigt där ;-)


jag & några i min dåvarande "stora" klass :-) Även om jag är avis på er när ni alltid slutar tidigt så saknar jag er nuvarande HP2:or ;-)

Men mest av allt saknar jag att gå i samma klass som lina



och nu när vi ändå är lite inne på kalix-spåret ----> 81 dagar kvar. Känner på mig att det kommer gå fort :-) wiie. Och jag vet att jag tjatar om Kalix hit och Kalix dit hela tiden. Men ni inser kanske inte hur mycket jag faktiskt längtar. Det är helt crazy.



Världens finaste lillasyster

bild tagen i april 2010

 


Framtidsplaner?

Okej. I Näthandel B jobbar vi nu med ett projekt som går ut på att skapa sin egen näthandelsbutik, detta gör vi även i Praktisk Marknadsföring B. Man ska iprincip planera denna butik helt och hållet själv. Göra planritningar, affärsidé, planera sitt eget soritment osvosv. Ni fattar. Först tänkte jag att jag skulle skapa bara en helt vanlig skobutik men sen kom pappa med idén att jag istället kunde, eftersom att jag har som mål att bli sjukgymnast, skapa en sjukgymnast klinik typ. Så den idén körde jag på, tyckte det lät lite intressant.
Och nu när jag sitter och jobbar på den så känns det faktiskt som att det här verkligen kan vara något för mig i framtiden. En klinik där det erbjuds fysioterapi och olika behandlingar av massage. Ett litet gym måste alltså finnas för att kunna genomföra rehabträning och sen kommer "min butik" också att att sälja lite mindre träningsredskap som fitnessband och balansplattor m.m samt även olika salvor för att lindra ledverk och sånt. Typ.



Så i framtiden hörrni, kommer jag starta Riinas Hälsocenter ;-)



home sweet home


Jäkligt skönt och sluta 12.30 istället för 15.50 ;-) Wiiiho!

lite smått & gott!


Sprang in på gina på backaplan idag och var ute efter den beiga tröjan på den första bilden, and I found it! Wiiho, gillar den as mycket :-) Tröjan på den andra bilden fick även följa med hem, har den i blommigt sen tidigare och svart går ju alltid :-)
Givetvis är plaggen finare på ;-)

heh



HEJ


HEJDÅ

Sam Tsui, yeeah!


Love The Way You Lie & Dynamite cover - blandat! ganska bra faktiskt :-)

Sen den jag la upp tidigare - Just A Dream covern med han. gryym ju!


a great day.....

....delvis iaf. skoldagen var seeeeg. eftermiddagen har varit mer än bra måste jag säga, bortsett från en liten huvudvärk. Suomi slog ryssarna med 4-3 och nu äre bara å fortsätta köra asså! Heja heja heja suomi

sen var jag till sportlife och körde dagens pass - ben, med murre & syrran ;-) Haha! Skönt skönt. Två av anledningarna till att jag idag känner att jag kommer sova gott, den tredje är väl att jag börjar 10.10, och det känns ju superbra såhär kvällen innan. ÄLSKAR TISDAGAR ASSÅ, dem tisdagarna vi inte har naturkunskap - alltså imorn:

10.10-11.00 SVENSKA B (bokläsning nu)
11.00-13.00 LUNCH
13.00-13.40 FÖRETAGSEKONOMI
13.45-14.25 ELEVTID
Morgondagen ser alltså ganska så skön ut :-) Tisdagarna framöver kommer dock innehålla naturkunskap från 14.30-15.50.... Meeeen, det är nästa veckas bekymmer ;-) höhö.

Nåja, hoppas ni haft en bra måndag och en god start på veckan.



Sen vill jag även passa på att gratta världens absolut bästa farmor på hennes 61-årsdag ;-) jag uppskattar henne nå så otroligt och är så glad över att ha henne i mitt liv. det går aldrig en sekund utan att vi skrattar. hon är en så fruktansvärt bra människa. ♥ jag saknar dig!


Tack Oskar Linnros!



SJUKT HUR BRA HAN É! ♥

bajs.

ny vecka imorgon! går inte att förklara hur jobbigt de känns! är så FRUKTANSVÄRT LESS på allt som heter s-k-o-l-a.



hej 23e januari

sjukt spänd nu! det pirrar i magen ;-)



HEJA HEJA HEJA SUOMI!


When the light begins to change

Idag har jag jobbat och sen nu ikväll så har jag varit in till stan och sett The Tourist! Den var faktiskt riktigt bra, blev som aldrig tråkig - och det är ju en fördel :-)


Imorgon smällere! VM's första match 15.30, med sändningsstart på svt 15.25! Nervöööööös. Men ser framemot det, ska bli riktigt, riktigt kul :-) HEJA SUOMI!

har egentligen inte så mycket mer att säga, hah. Eller jo, igår så satt jag och lyssnade på Iron Maiden och kollade på lite klipp och sånt från när dem spelade i Brasilien. Rock In Rio. Och så slog det mig på riktigt asså - jag vill verkligen se dem på Ullevi i sommar. Vore så jäkla mäktigt. Inte riktigt så mycket folk som i Brasilien kanske, men på ett fullsatt Ullevi kan det inte bli annat än grymt ju. Det var några biljetter kvar, men det är inte många.... Håller tummarna för att jag kommer befinna mig där 1/7 2011, även om det tyvärr känns lite långt borta. Men man kan ju alltid hoppas :-)

nu vill inte blogg.se sammarbeta och jag fattar inte varför inte klippen kommer upp. Så ni får en tråkig länk istället. Värt och kolla om man nu är för sån här musik ;-) MÄKTIGT!

härligast live av dem alla - den sjävklara
http://www.youtube.com/watch?v=QMWAsS2xP7E

OCH PÅ ULLEVI!
http://www.youtube.com/watch?v=xR1csBDBHDw
JAG MÅSTE DIT!!!!!!!!!!!!

Grymt äre iaf. Svårt å lessna.
Det var väl det, godnatt på er sen :-)



PUSS

pappa & mamma


ni är världens bästa! på alla sätt & vis


tommy bjuder på VM-smaker - javisst ;-)

Mamma satt och bläddra i en mattidning och så kom den här artikeln upp - det var ju ganska passande, så det var litte kul ;-) Haha!
(OBS! Den handlar inte om pappa :-D)

hold my hand

Ja ni, har väl inte hänt allt för mycket intressant i mitt liv på dem senaste dagarna.
I tisdags när jag hade min otursdag så kvällsfikade jag med Markus i Kungälv, igår onsdag tränade jag två gånger samt solade och sen gjorde jag inte så mycket mer, var hemma bara eftersom att pappa har imorse 05.00 åkt iväg på VM till Ryssland. Alltid lika tråkigt när han åker iväg, men jag gillar ju att han håller på med bandyn och så, så får väl stå ut när han åker iväg på lite längre resor! ;-) Får väl titta på han på tv istället, hihi ♥
SÅ MISSA INTE - SÖNDAG 23/1 15:30 PÅ SVT 1: SVERIGE-FINLAND!

Justeja, i tisdags pratade jag ju även med Jenfi i telefon och då rusar tiden alltid iväg, i nästan en timme pratade vi på om allt och kan garantera att det hade ju kunnat bli några minuter till om inte jag just då skulle äta middag ;-)


haha, så himla kul bild på mig & speciellt Jenfi ;-) Man kan ju undra vad du höll på med alltså..



Nåja, efter skolan så blire väl hem & sen träna som vanligt.

HA EN BRA DAG!

too school for cool

Klassfoto! Dock fattas det rätt många. Men here we are :-)


(Bra att vi fick skolkatalogen nu då bilderna är knäppt i September ;-) Wiie)

heja

♦ står färdig vid hållplatsen kl. 18.55 och väntar på bussen som skall gå 18.57
♦ bussen har ej dykt upp 19.05
♦ sms:ar ronja och frågar om den ska komma - får till svar ja
♦ ingen buss 19.11. Bara vänta till nästa buss, lite halv arg. Nästa buss skall komma 19.25
♦ ingen buss 19.25
♦ 19.28 dyker bussen ÄNTLIGEN upp.

♦ kommer fram till kungälv, stiger ur bussen och...
♦ ...som avslut HALKAR jag mitt på busstation. det var i slowmotion också.

( ♦ kommer hem - får även veta att jag stått på fel hållplats och väntat på första bussen. bra riina, braaaaa)


tummen uuuuuuppp


omg omg omg omg

Jag blir så himla nervös när jag tänker på att det "bara" är 3 terminer kvar av gymnasietiden och sen är det meningen att man ska ha i varje fall lite aning om vad man vill göra. Det gör mig lite skräckslagen faktiskt. Om man tänker efter så är det så himla lätt att gå i skolan.

Det gör ju inte saken bättre att vi ska göra våra individuella val inför trean nu dem kommande två veckorna. Som det ser ut just nu så vill jag läsa till sjukgymnast efter att jag gått ut. Och då måste jag välja till Naturkunskap B som ind. val. Men tänk ändrar jag mig inom dem här tre terminerna och inte vill bli sjukgymnast nå mer och så måste jag läsa till massa kurser på Komvux för att komma in på det jag vill - det får absolut inte hända. För vill inte slösa massa tid på Komvux. Vilket leder till att jag verkligen måste ta mig i kragen nu för att komma in på den utbildningen jag vill. Åh herregud, paniiik! Men typ iaf ;-)
Men aja, sjukgymnast utbildningen finns här i Göteborg, Västerås, Uppsala, Lund, Luleå, Stockholm och Linköping. Jag tänker mest troligt inte börja plugga på en gång, men det är fasiken svårt asså och vid den här åldern komma på vilka val man ska göra för att det ska bli bra sen i framtiden! Vad enkelt de vore och vara 5 år


Just a dream



den här hittade jag på Calles blogg - SÅ HIMLA BRA :-)



och här är länken till hans bloggis: http://callewallgren.blogspot.com/

VIKTIGT!

måste bara visa er en hilma fin bild.......

.....på två av mina snygga vänner, Linis & Idis :-) hihi

The time

Idag har jag..

♣ ..varit på skolan
♣ ..undrat varför jag valde handelsprogrammet
♣ ..kommit fram till att jag är väldigt skoltrött
♣ ..ätit
♣ ..tränat
♣ ..duschat
♣ ..sett TV (ser TV - idrottsgalan)


osså en söt bild på mig & jenfi bara för att den inte har något med inlägget att göra ;-) PUSS

HEJDÅ

The time

Idag har jag..

♣ ..varit på skolan
♣ ..undrat varför jag valde handelsprogrammet
♣ ..kommit fram till att jag är väldigt skoltrött
♣ ..ätit
♣ ..tränat
♣ ..duschat
♣ ..sett TV (ser TV - idrottsgalan)


osså en söt bild på mig & jenfi bara för att den inte har något med inlägget att göra ;-) PUSS

HEJDÅ

boring

FAVORITERNA

Glass:
B&J Half Baked
Musik: Det är oerhört blandat. gillar allt förutom skrik musik!
Färg: SVART!
Film: The Last Song
Språk: Trivs bäst med att prata svenska, men finska är himla härligt och kunna.
Länder: Thailand!
Städer: Ehm, svårt. Rovaniemi & Göteborg är ganska mysigt faktiskt. Städerna i USA som L.A, New York har jag aldrig besökt men det är ju typ drömstället att åka till.
Skolämne: Idrott.
Mat: Jag gillar väldigt många maträtter förutom schoolfood.
Sport: BANDY!
Såpa: venne.
TV-program: One Tree Hill.
Efterrätt: Moas äppelpaj ;-)
Band: Band? Ehm, Iron Maiden maybe.
Idol: Pappsen ;-)
Klädesplagg: Leggins & koftor!
Affär: Har upptäckt att Zara är himla grymt!
Kex: Ballerina Kladdkaka!
Chips: Vanliga, lättsaltade med dipp!
Läsk: Cola!
Drink:
Bil: Audi!
Egenskap hos annan människa: Rolig!
Modell:

Och nu saker jag hatar:

Språk:
Ryska eller nått sånt där som är omöjligt att förstå :D
Skolämne: Engelska
Mat: Palt och fiskbullar
Affär: Göta Magasinet i Kalix.. hujja
Artist:
TV-program:
Travet typ.
Filmer: Den där som inspelades i Kalix, typ frostbiten! Åh herregud.
Egenskaper hos annan människa: Lögnare.

panic attack

är helgen redan slut? :(

nåja, bara veckorna går fort.
3 månader kvar, 3 månader kvar...... - HÅLL UT RIINA!



koh samui

det här ser ju litte skönt ut, ÅH! Avis på alla dem som får åka mot varmare breddgrader inom en snar framtid.

Meningslöst inlägg! GODNATT SEN!

pretty, pretty please

En jobbdag avklarad, lite mat i magen och en match avklarad på elitrapport.se. Damn it, synd med förlust idag asså.
Nu är det uppehåll - ett ganska långt sådant! VM-uppehåll ni vet :-) Dags och börja hålla tummarna för Blå/Vita Suomi nurå, wiiiiho! Kul med VM, men dom verkar ju inte sända nå på tv? :( Elleeer?


min bästa pappa & jag

VM innebär ju också att pappa åker bort i 11-12 dagar ungefär. Till russia. Och som den "pappas flicka" som jag är så tycker jag att det är lite jobbigt när pappa är borta hemifrån. Det blir alltid lite tomt här hemma utan hans skämt som bara han tycker är roliga, haha! Näe, men tur det finns Skype och webbkameror och sånt så man får prata och se han iaf :-) Tiden går ju ändå så fort så han är väl hemma redan innan man hunnit reagera på att han är bortrest! :-)

Nåja! Förresten, äre nån som kan eller vill göra om min blogg? Den är så tråkig :( Eve J, Linis, somebody? :-)

sevärd film


converse

FREDAG, kära fredag!

Idag har jag varit i skolan till typ 13.00 nån gång, sen åkte jag och syrran till Nordstan en sväng! Skulle bara och köpa ett par nya vita converse - mitt femte par. Så nu har jag ett par rosa, två par vita och två par svarta! Dock använder jag bara dem ena svarta med tjocksula och så köpte jag nu vita med tjocksula eftersom att mina andra vita är litte för stor ;-) Haha! Jag älskar dock converse, dom går ju till allt! På vintern blire väl inte lika mycket användning för dem, men nog blire lite iaf!



Nåväl, sen hämtade vi mat från donken och sen åkte vi och gymma ;-) BRA KOMBO!


Nu ska jag och duscha (har återigen satt mig framför datorn före jag duschat...illa)
Sen blire och se lite film och ta det lugnt - imorgon blire jobb igen :-) Kul!

HA DET FINT!

todiloo

trots många om och men, så åkte jag och ronjis till sportlife och tränade. Nu efteråt ångrar jag det icke, man ska alltid göra som man bestämt sig för ;-) Idag vare bröst & axlar. Men man känner att det här är första veckan sen vårat alldeles-för-långa-juluppehåll. Men äh, man kommer igång ordentligt rätt fort känner då jag :-) älska, älska spoooortlife!

Nog om deee, nu ska jag hoppa in i duschen och sen se handboll. Förstår egentligen inte varför jag sätter mig vid datorn först..



CIAO!


And it always makes me smile








myyyyyyyyys ♥


you know that time will always tell

sitter på skolan - och det är seeeeegt! har inte gjort nått på hela förmiddagen för att vi väntat på att Visma programmet ska laddas ner, jag går på lunch och låter det ladda under tiden - kommer tillbaka och hela skiten har avbrytits och det står "misslyckad"! åh............................

Nåja, 2,5h kvar av denna skoldag. Skönt. Vi får väl se vad som händer sen, nått kul hoppas jag :-)
Och imorgon äre redan fredag - LYCKA!




Men nu ska vi börja jobba med nått, fördriva tiden lite.
HEJDÅRÅ!


mörkhårig! hö-hö



grym bild måste jag säga, hmprf..
lägg märke till håret hörrni ;-)


I keep on running, keep on running

Är så sjukt less alla dessa långa hål mitt på dagarna!!!! Ååååh, orka.

På mitt andra hål ska jag iaf och träna - måste springa bort denna träningsvärk i benen. Jag sa ju att det skulle bli jobbigt att köra ett benpass. Inte förvånad över att jag hade rätt.





Aja, inte bara negativt nu! Ikväll äre bandymatch! Blir nog roligt, sjukt viktig match och dem är ju oftast väldigt spännande, så ser framemot det! :-) ALLA TILL SKARPE NORD 19:00

Nåjaaaa, skitsamma! Nu ska jag fortsätta bläddra upp och ner på facebook...................
HEJDÅRÅ!


Studenternas IP

Juste! I mars ska jag åka till Uppsala och se SM-finalen i bandy!
Ska faktiskt bli skit roligt med tanke på att jag aldrig sett den på plats! :-) Wiiee!










färgen åkte i håret igår och resultatet blev en väldigt mörk frilla! Var ett bra beslut.
Bild kommer senare.

Hell yeah!

Okej, första skoldagen avklarad! Känns bättre än vad det gjorde igår iaf ;-) Haha! Nu äre bara 5 veckor kvar tills nästa lov - sportlovet! Kommer nog som tur är gå ganska fort!
Skoldagen var väldans lugn och jag tog även en paus från Mimers Hus och for till Bettans och käkade go-sallad med Pappsen & Pumpen! Mätt som alltid annars, gooootttt :-)

Nu är jag finally at home, i soffan ♥ Ska nog snart börja promenera mot Sportlife och köra ett benpass! Känner redan hur jobbigt det kommer bli. Benpass är alltid jobbiga om man inte tränat det på ett tag.

Sen så funderar jag även på att sätta i en mörkbrun färg i mitt hår ikväll... Är lite less det här röda och det känns som att det vore så enkelt med den där mörka färgen, håret ser ju mycket mindre slitet ut då och så. aah, det har många fördelar kan jag lova er :-) Så vi får väl se hur denna kväll slutar. Jag är hopplös då det gäller hår+färg. Men det visste ni nog redan. Har iaf bestlutat mig för att inte bli blond - det sliter alldeles för mycket och jag orkar inte lägga ner alla dessa pengar och tid på att bli sådär fint ljushårig som jag var i somras! Så det är faktiskt uteslutet för denna period i allafall. Känns skönt!


Den här bilden är tagen för ungefär 1,5 år sedan i September!

Då hade jag en ganska bruuun färg.
hmm.

Aja, får ta mig en liten funderare! Nu ska jag göra mig redo och promenera iväg till gymmet!
TAKE CARE

 




usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch

Nu börjar jag få lite panik på riktigt - orkar inte börja skolan igen.
Herregud

ja-adå

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

BRA JOBBAT IFK KUNGÄLV :-)

Hade en trevlig uppladdning inför matchen då jag & Maria åkte till
Café Nyfiken och åt lite :-) Sen mot Skarpe där
det för våran del idag var en riktigt rolig match! Vinst med 7-4 :-)

Väl hemma så såg vi matchen igen - tv versionen! Var kul och se alla
intervjuer och sånt ;-) Hihi!
Sen har jag sett första avsnittet på Oth säsong 8. Oooooh, spännande!
Världens bästa serie helt klart ♥

Imorgon är det sista lovdagen... Det gör fasiken ont och veta att skolan
börjar igen och tre veckors lov redan har
passerat! Jag orkar verkligen inte med massa plugg, långa dagar och prov.
Men ska ändå bli skönt och få lite
ordning på dagarna och sen går ju tiden mycket fortfare, och det är
positivt! För i april, om 99 dagar har jag en
resa till Norr att se framemot! Så tiden får gärna fortsätta rusa förbi.
Jag har haft ett bra lov! Känner mig utvilad och ja, jag är helt enkelt
nöjd med detta lov!





gameday ;-)

www.ifkkungalv.se


Matchen sänds även på SVT med start 15:45 - missa inte ;-)

Skulle egentligen upp och träna & sola men sömnen drog iväg och jag var alldeles för trött. Så får skjuta upp det till ikväll eller något sådant :-) Före matchen ska jag iaf käka med Maria, får se vad vi får i oss, något gottit blir det iaf ;-) Sen beger vi oss till Skaaaaarpe!

Ha en suverän dag allihopa!


We'll get higher and higher




Tänk att såhär gamla låtar, kan vara såhäääääääär bra :-)
Men det är väl just sånt här som man aldrig blir less!

hihi

Jag fråga nyss pappa vad jag ska blogga om och då kom han med det fyndig svaret: utomjordingar.
Vart han fick det ifrån kan man ju undra asso.. Men eftersom han tyckte jag skulle blogga om det, så tänker jag blogga om.. min pappa ;-) han kan ju jämföras med en utomjording, eller nått. hihi.

Min pappa då! Han är världens bästa. Och vi har en ganska bra relation tycker jag. Och det är jag jätte glad över. Jag kan prata med han om det mesta och han finns alltid där. Han kan vara allvarlig då han bör vara det samtidigt som han kan vara världens löjligaste då han har läge att vara det. Man får varje dag skratta åt något han hittar på. Han är en liten idol för mig, när jag blir stor vill jag bli som pappa ;-) typ! Så han är våran lilla "utomjording"

Vi alla i den här familjen står varandra väldigt nära och alla har en bra relation till varandra. Vi trivs ihop och vi är ett bra "team" som Ronja & Pappa sa. Jag älskar dem alla tre exakt lika mycket och dem betyder allt. Ibland om man tittar på någon tävling på tv och dem frågar deltagarna vad det skulle betyda om dem vann, så är svaret nästan alltid densamma - det skulle betyda allt. Och jag brukar oftast tycka att det är lite löjligt, för oftast handlar det om pengar i prispotten och det kan ju knappast betyda allt om dem vann, varje gång. Men när jag säger att min familj betyder allt så menar jag verkligen det. Dem betyder allt. För jag skulle aldrig i hela världen klara mig utan dessa tre. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan att ha dem där som stöttar mig och alltid finns där.


dem fyra musketörerna ;-)

one oldie

 




Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more





hjärta



min fina vän & jag 1,5 år sedan :-) 

jag saknar ju dig!


just nu ogillar jag snön

Ingen tripp till Lidköping idag för att kolla på bandy. Jäkla snöväder asså! Sen är dem inte sådär super bra på att ploga vägarna här nere. Man borde ju ändå förvänta sig lite mer när det ändå är v i n t e r, och på vintern s n ö a r det. Men iaf, går inte att göra något åt vädret och det är nog ändå bäst för säkerhetens skull att inte bege sig sådär super långt från orten. Men idag är det inge tummen upp åt snön.


En väldigt dålig webbcam bild på hur det ser ut utanför mitt fönster. Ni ser ju hur mycket snö det är! Och mer kommer det. Det trodde jag verkligen inte i början av denna vinter.

♥Nåja, istället för att åka till Lidköping så åkte vi till Sportlife en sväng och körde ett gympass. Skönt vill jag lova er.
♥15:45 börjar Edsbyn-Bollnäs på tv! Så det ska ses
♥16:00 börjar Villa-Kungälv och den ska följas på elitrapport såklart.

Håll tummarna för Kungälv idag hörrni!

CIAO!

good times good times



bäängkok april 2010

good times, good times

höhöööö.

Nr. 1 - Jag har ingenting och blogga om

Nr. 2 - Jag saknar sommaren


Fjärde januari

Imorgon är det onsdag - vilket betyder att farmor & plastfarfar åker hem.
JAG VILL VERKLIGEN INTE.
Det kommer bli skit tomt här hemma efter att dem varit här i två veckor och jag vill inte vänta i över ett halvår till.

men jag är så glad att dem varit här. Farmor är världens roligaste människa och man får alltid skratta lika mycket när man är med henne & plastfarfar. Man kan inte tro att farmor ändå fyller 62 år så som vi håller på ;-) hihi. Vad jag kommer sakna dem, men jag som sagt så är jag tacksam över att dem tog sig hit över julen. I LOVE U

♥♥

Imorgon blir det jobb & sen SKA jag träna. Det är nästan hemskt att jag inte tränat på två veckor, men nu får det vara slut på det här lilla "juluppehållet". Jag längtar ganska mycket, ska bli skönt och komma igång igen. Har varit alldeles för dåligt nu. Men nu ska vi komma upp i nivå igen :-)




TAKE CARE :-)


OC & OTH

HJÄRTA

Monday

Har inte gjort så mycket under denna måndag, men trots det så har den varit ganska bra:

♣ Vaknade 11.30, fortfarande trött - men pallrade upp mig ur sängen iallafall.
♣ Spenderat hela dagen här hemma med farmor & farfar som åker hem redan på onsdag. Ibland önskar man att tiden inte skulle gå riktigt såhär fort :(
♣ Haft besök av min kompis Markus - så lite häng med honom också :-)

Och nu ska jag återgå till att spendera lite tid med farmor & farfar, vilket innebär ---> kortspelande!



HEJSSVEJS :-)


B-B-B-BANDY



HEJDÅ :-)

2/1 2011

Hej 2011!

Då var vi inne på ett nytt år och 2010 avslutades på ett hyffsat bra sätt! Tillslut så blev det faktiskt en bra kväll och jag hade kul :-)

MEN DEN PERSON SOM SNOTT MINA SKOR FÅR GÄRNA ÅTERLÄMNA DEM. Mina kilklackar :(

SÖKES!
Fast nu har jag en anledning att köpa dem nya kilklackarna som jag hittat, hihi.

Aja, skitsamma, jag knäppte typ inget på nyår, så har inga bilder och bjuda på heller.

Jag hoppas på att 2011 ska bli ett minst lika bra år som 2010 och egentligen är väl jag den enda som kan se till att det blir ett bra år - så det ska jag göra! :-)
Inga nyårslöften från min sida detta år, har oftast ändå en tendens att inte hålla dom! Haha, så det är lite onödigt att göra några speciella "löften" ;-)


Idag äre söndag, och det är bandysöndag! Så ska väl snart börja fixa mig och idag ska vi nog promenera ner till Skarpe, jag och syster! Men vädret är kanoners, det -1 och skinande sol ;-) PERFEKT! Håller tummarna för en bra match mot Edsbyn.


jag & syster 1,5 år sedan :-)

Hoppas alla får en bra dag & en bra start på detta år :-)
PUSS

RSS 2.0