Vilka problem assooo

Nu har jag lite beslutsångest igen - om hårfärg. Katastrof, jag är ganska hopplös. ;-) Men jag känner mig så sugen på att göra slingor i håret så att jag kan bli lite ljusare. Vill inte ha den där jätte blonda ännu känner jag, men ljusare. Men det tar ju sån tid, och nöter ju så fruktansvärt :(

Blont, typ som här:



Eller brun/rött som jag har nu:


ni får hemskt gärna tycka till nu när jag har denna förvirrade situation ;-)

PEACE

en stjärna lyser så klar


rummet blev plötsligt lite juligt och fint


all I need is you

var tvungen att sno denna bild från systers blogg. vacker gata, vacker gata.



(besök hennes blogg, lätt värt: http://ronjaosterberg.blogg.se)

-

Varför känns de så svårt nu för?

Nr. 1 på julklappslistan:
♥ Flybiljetter Landvetter Göteborg - Kallax Luleå


♥♥♥♥♥



On the first page of our story

The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero

feets



Hur kul är det inte med fötter som blir sådär riktigt svullna när man flyger eller liknande? hahah, såå fult ;-)
Man tänker kanske inte på bilden ovan hur svullna mina fötter egentligen var här, men om man kollar så ser man vart jag haft tightsen innan! hahahh. det kanske är kvälls humor det här.

Fading

Things just ain't the same
And I'm ready for change
Go on, begone, bye bye, so long




YIESS

Jisses, vilken match! Nu har man en anledning och ha ett litet leende på läpparna och vara lite stolt över dem! 3-2 mot VSK. Det är bra = Nöjd tjej.
Förutom det så var det iiiiis kallt idag på bandyn. Skratta inte - det var nämligen "bara" -7.5 grader. MEN det är 840928492840 ggr kallare än vad det låter. JAG LOVAR! Från och med nu ska jag ha täckisar på mig.. tror jag. Maria var så snäll och plocka upp mig från jobbet så vi hann gott och väl till bandyn. Var förövrigt mycket trevligt och titta på matchen med henne :-)

Just nu ligger jag helt slutt på soffan och har just sett färdigt kvällens Idol avsnitt. THANK GOD att Linnéa åkte ut. YESYESYES, kvällen är fulländad ;-) nästan iaf!
Ikväll var Olle jättee bra




Om ett tag ska jag sova. Imorgon blire jobb 13.00 :-)
(Aa justeja, igår köpte jag en julklapp, åt systeryster. Var bara tvungen och nämna det, endast för att reta henne lite ;-) haha, kan bara tala om att du ALDRIG kommer lista ut vad det är. höhöhöh)

Okej, rörigt inlägg. men skitsamma.

GODNATT :-)

tonight



Man blir så glad av den här låten, den spelas varje gång IFK gör mål. Förhoppningsvis många gånger ikv ;-)

IFK Kungälv-Västerås SK!
Skarpe Nord 19:00





Men först; avklara denna skoldag & jobba ett tag.
Ha en bra start på helgen! :-)

Juletider

Idag har jag blivit påmind om att det endast är 1 månad kvar till julafton! På söndag ska vi julpynta och sånt där trevligt, myspys!


jag och linis, julavslutningen - 19/12-2008 ;-) höhö

Den kommande månaden har jag sett framemot hur länge som helst. och ni alla vet nog varför, eftersom att jag nämnt det ett antal gånger. Lite över 2 veckor kvar till mormor kommer och så lite mindre än 4 veckor kvar tills farmor och farfar nr. 2 kommer! åååååh, seriöst, hur skönt ska det inte bli och träffa alla dem?! 
Sen är det ju helt sjukt hur fort all den här tiden har gått. Vi har snart bott i Kungälv i 4 månader. Fatta, 4 månader?! trots att tiden gått sjukt fort så tycker jag att det känns som en evighet sen vi lämnade kalix. Och det märks, för det är nå enormt hur mycket jag vill träffa mina bruttor. Fast det var ju ingen nyhet om man säger så ;-)



Näe, hörrni, december månad kommer bli en mycket bra månad!


Rihanna ft. Eminem - love the way you lie (part 2)



mmmmmm, örongodis! ;-)

ont i rompan

Fick i alla fal bort utväxten, och det kanske blev lite rödare. men det är ju ändå sådär mörk rött, jag vill ju ha en ljusröd färg, men det kommer jag nog inte få om jag inte avfärgar mitt hår. Och det tänker jag ju inte göra så det är ju lika bra och ge upp om den drömmen ;-) Haha, men är ändå rätt nöjd, är ganska skönt med mörkt hår.

Vad gjorde jag igår dåråå, jag tränade, jag åt, jag var på skolan, jag var på teater med skolan, jag såg på DH & Cougar Town och jag sov. Alltså ingen märkvärdig dag ;-)

Sitter på skolan nu och fördriver mitt långa hål med att göra bort lite läxa och sådär, samt kika igenom facebook var och varannan minut typ ;P Kul när alla andra har lektion... MEN, jag får se det positivt och jag slipper ju faktiskt plugga hemma när jag nu gör det på skolan.
Förövrigt så vare synd att Maria jobbade idag för annars hade vi kunnat luncha eller något på mitt ANDRA hål mellan 12.30-14.30. Ska ringa pappa och höra om han vill äta eller nått då! Håller tummarna ;-)

Ikväll äre iaf Body Pump! Känner riktigt hur mina muskler växer och växer OCH växer! hahha, aaah. Jag är seriös, faktiskt ;-) hö-hö



Sitter och lyssnar på Jay's version av Like a prayer. Kan int släppa de, gaaaalet bra!

muck



haha, kul bild jag hitta, muckfoto i 9an ;) hemlös tjej



OBS! Jenfi är rätt kul med sina banan-pistoler :-D

update

TJA!

Har i princip haft fullt upp hela helgen så har inte haft tid med några blogguppdateringar. Men eftersom att jag är ledig idag (underbart) så tänkte jag kort sammanfatta lite vad som hänt den senaste tiden:

FREDAG:

Ehm, det var skola som vanligt, slutade vid två någongång och då gjorde jag inte så mkt framtill bandyn som var klockan 19.00. Var faktiskt en riktigt bra match där Kungälv mötte guldfavoriterna SAIK. Tycker absolut dom förtjänade poäng och blahablaha från den matchen, men det slutade ändå med vinst för Sandviken. Sen hem = se kvällens idol avsnitt.

LÖRDAG:

Alldeles för tidig uppstigning för en dag som kallas lördag. Klockan 09.45 var jag tvungen och befinna mig på Öppet Hus på skolan (därav anledningen till att vi är ledig idag). Var ganska ovärt och vara där, gick mest och titta på andra program istället för att sitta och berätta om handels. VÄRT? Aah fast ne. Sen vid halv 1 nångång smet jag från skolan och åkte till Bettans för jobb till halv 5. Efter detta var jag heeeelt slutt, så jag åkte hem och bara var. Tog även en promenix ner till Skarpe sen för att se bandy ett tag och sen gick jag och köpte hårfärg! Så ikväll ska rödfärgen i.




SÖNDAG:

21/11, vilket innebar min vän Markus födelsedag! Det är värt och nämnas här i bloggen!


Hurra hurra hurraaaaaa! :-)

Alldeles för tidig uppstigning igen.. Och denna dag var det dags för jobb på fästningens julmarknad. Stod ute från halv 10-16.00 vid entrén och delade ut biljetterna och tog betalt. Och det var sååååå kallt, tror allvarligt jag fått köldskador eller nått ;-) asso på riktigt! Haha, men det var ändå rätt trevligt..

På kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Anton, Leith och Jennie. Vi såg Harry Potter och den var faktiskt bra, vem vare som sa att den var dålig?! Haha. Ajaaa, sen kom hem och somnade rätt fort. Så trött, så trött.

Det var väl det, en helg med mycket jobb!


Och idag äre måndag, body attack klockan 18.40, färga håret och elitrapport.se för att följa Sirius-Kungälv. Hoppas matchen går bra ofc :-)

Ha en bra dag och ta hand om varandra samt uppskatta alla dem ni har omkring er.
CIAO ♥

idol idol idol


lagomt bra ;-)

Sen är ju frågan vad svenska folket håller på med som skickar hem Andreas när Linnéa är kvar!?!?!

Två hyffsat snygga bilder ;-)

Nr. 1



Nr. 2


torsdag - snart fredag

Jisses vad veckorna drar iväg - värt och nämnas återigen.
Idag äre torsdag och logiskt nog så äre fredag imorn ;-) Då skiter jag fullständigt i idol och drar iväg på fredagsmys at Skarpe Nord ist. Haha! Hoppas på en rolig match, dem möter Sandviken. Igår vann dom ju också mot Boltic. Det var ju tummen upp!

I alla fall. Idag har jag haft en sån där värdelös dag på skolan då det hade varit lika bra och stanna hemma. Eller jo, lärde mig EN viktigt grej och det var dem enda 30 minutrarna som var ens lite värda. och jag lärde mig hur man skattedeklarerar eller vad det nu heter! Resten av tiden var bara skit.
Efter skolan for jag iaf på Bettans och jobbade ett litet tag och nu sitter jag här, mätt och belåten efter sallad och väntar på att klockan ska närma sig 19.50 då det är dags för dagens Body Pump. Var kanske lite dumt och boka in det till idag då jag kört styrketräning sen i söndags. Meeeen, aja, skitsamma. Blir nog kul ändå! :-)



Avslutningsvis, två bilder på mig och barndomsvännen :-)

 
PUSS & GO

Må bra!
Adjö ;-)



onsdag morgon

väldigt kass update på sistone, men jag har faktiskt ingenting intressant att dela med mig av känns det som! det är liksom det vanliga bara, sova - äta - skola - plugg - träna - äta - tv - sova. haha, vardagen, kul liv ;-)

Men i söndags vare iaf bandy, dom vann med 7-0 mot tillberga och det var så jäkla bra asssooo. Idag äre nya tag och det är match i Karlstad mot Boltic. Eftersom att jag inte kommer vara på plats så är dagsordningen lite annorlunda och efter gymmet så är jag bänkad framför elitrapport.se ;-) håller tummarna. Men på fredag äre på Skarpe igen. KUL! Jag har blivit hjärntvättad av bandy, eller nått sånt. Fast har nog egentligen alltid tyckt att det varit kul. Så det är inget ovanligt.

Just nu ligger jag i min underbara säng här hemma och klockan är 10.10 och det är onsdag. SKÖÖÖÖNT vill jag lova er. Hade engelska på morgon och näthandeln var inställd så nu är jag ledig fram till 14.30. Då äre Matte B, och kan inte missa den lektionen så ska pallra mig dit sen och efter det till sportlife och träna. helt okej dag ändå. Och så har jag typ ingenting och plugga heller, känns ju fruktansvärt bra måste jag säga.



PEACE ;-)


haha ;-)



haha, den är så kul ;-)

mmmmm, love!


you know that time will always tell

visst jag gör fel, kanske för ofta..
men, är det verkligen alltid mitt fel?

morning

åh vad det var skönt och sova. hade lätt kunnat sova nån timme till kändes det som! men 13.00 väntar jobb så var tvungen och stiga upp så man hinner vakna till :-)
Idag har jag inga större planer än så länge! Jobba fram till 16.30 ungefär, sen till Skarpe där Ronja och Pappa är för att se lite bandy!

Imorgon är det Fars-Dag och Bandy-dag! awesome. Då kan ni givetvis förvänta er ett fint inlägg där jag ska förklara för er alla hur mycket jag tycker om min pappa ;-) hihi

Men iaf..
...Igår så gjorde jag detta:

♣ Skola 09.40-13.40

♣ Umgicks med Bella ett tag efter skolan fram till kvällen, vi gjorde absolut ingenting! det var rätt skönt :-)

♣ Slappade hemma ett tag för att sen åka till Anton och hänga! Vi såg på idol och pratade en hel del! Kul :-)

Det var väl det.

Avslutar med denna snigga bild på mig och moisen


Ha en bra dag hörrni!

PUSS :-)


tolfte november

shit vad veckan gått fort! :-) I LOVE FRIDAYS! ♥



Inte mig emot att veckorna går fort - 31 dagar kvar idag tills mormor kommer, längtar längtar längtar!



hon är så söt, som skaffat facebook och allt ;-)

covers

Calle tipsade om Boyce Avenue och deras covers! Att jag inte hört dom tidigare - skit bra! :-)






si å så

idag känner jag mig faktiskt extra peppad på att träna! body pump står på schemat todayyyy :-) sweet!

förövrigt, så måste jag nästan börja sola lite. jag hatar och vara blek, men det känns så äckligt onödigt och sprätta pengar på nå jäkla solarium, men.....
 

...när man ser bilder som denna så får jag man ju kanske lite ångest över att vara ett lakan ;-)


en rolig dröm

Det märks att man drömmer om tankarna man har i skallen. Min dröm förr förra natten var så jäääkla rolig! Jag var hos gammelmormor i finland och i drömmen så var det bara en timme från Kalix så då på bestämde jag mig för att åka på en impuls resa till Kalix och så var vi hela gänget en hel kväll och det var så himla roligt! Fyy alltså, då ville jag inte vakna ;-)






Nu håller jag tummarna för flygbiljetter så jag kan åka upp i April :-)


tisdag 9:e november

Måste ändå säga att jag haft en rätt bra dag faktiskt!

För det första så vaknade jag där vid 9,  kikade ut genom fönstret och blev helt chockad för där var det VITT på hela marken och det snöade! blev sjukt glad och det gjorde nog lätt min dag ;-) det blir så ljust och fint ute. Faast, det kanske inte är så roligt då det blåser och snöar då man är ute och går, haha. Iaf, så for jag till skolan för svenska kl. 10.10. Det var den enda lektionen jag hade på hela dagen! Sköööönt.

Sen lite senare så drog jag mig mot Bettans och käkade med Markus. Trevligt värre... och gott! :-)
Sen hem = plugga lite.
Och sen till gymmet. Skönt pass och efteråt köpte jag även lite nya träningslinnen och ett par mjukisbyxor för det var nån gubbe som stod och sålde nå träningskläder på gymmet! Inte mig emot, var ändå i behov av lite nya linnen. Aah, fint!
Och nu sitter jag här, sett lite paradise hotel och inväntar nu DH och Cougar Town. Älska tisdagskvällarna på tv ;-)


Tummen upp för denna tisdag!


mot bättre tider ;-)



Hittade denna bild på mig och Malle från i somras. B&J vore ju rätt gott..
MEN nu har fröken Riina börjat ett nytt lite bättre liv, inte helt utan gotta men absolut mycket mindre. och nu är jag faktiskt seriös! hööhöh, känns bra ;-)

blondie typ





jooo, den här hårfärgen skulle jag vilja ha tillbaka!


finish food

det bästa med att pappa var upp till norrbotten en sväng var att han hann till finska sidan och köpa hem lite finskt mörkt bröd & finskt godiiiis! mmmmmm, så gott. DET saknar man när man återigen bor såhär långt bort från finska gränsen. Och han hade även träffat på våra älskade släktingar, blandannat farmor & farfar nr. 2 (;-)) ÅH, lite över månaden kvar så är dem här. LÄNGTAR

Mycket tjat om snö kanske MEN dem har fått typ 3dm snö i Kalix. avis är bara förnamnet. tänk er!!

visar denna bild igen ;-) MYS


bbbandyy vare ja



NU É JAG GLAAAAAD! YES :-)

your my wonderwall

Ikväll äre bandy....
....i Happis.

Det var ju nära. Jooooooh

Elitrapport.se får bli min bästa vän kl. 19:00 ;-)







Förresten - Olle ska sjunga Free Fallin ikv. Det kan inte bli annat än skit bra!!!!!




Han var ju svinigt bra förra gången.

body pump

mina armar darrar & mina ben skakar = lyckat träningspass! underbart ♥


fjärde november

• vaknade utvilad vid tio redan och insåg att pappa åkt på bandyresa UTAN att säga hejdå. INTE OK. förlät han dock då han messad och sa att det var för att han inte ville väcka oss på övervåningen ;-)



• for och åt frukost/lunch på bettans! gott som vanligt.
• efter det for jag till stan med syster och elsa. hittade en skitfin kofta på zara som jag måste gå köpa här nån dag, hade bara svårt och välja färg så det får vänta några dagar.
• följde liverapporten från sävstaås. tyvärr så räckte det inte hela vägen för IFK. (får väl hålla tummarna för haparanda matchen på fredag)
• var på body pump. skit skoj
• sen har jag sett på grey's & paradise hotel

gummistövlar

Jag och Moa hann ju även på stan några gånger och bland annat dessa gummistövlar hittade jag mig. Bästa köpet på länge. Dessa kommer jag få stor användning av. Det är ju tydligen inte så oväntat med regn här på västkusten!












moisen

Jösses vad jag har haft några fina dagar! och det har jag väl mest min bästa vän att tacka för. Fy vad kul det har varit och ha henne här på besök! Tack Moa :-)

Och det här fick mig att pånytt inse vilken tur jag har att jag har en så fin vän. Med henne kan man verkligen vara sig själv till 110% och hon får en på så bra humör av att bara finnas där. glad filur hon. Med den här personen kan jag prata med om allt mellan himmel och jord och att vi har så samma tankar och funderingar kring det mesta gör det ju bara ännu lättare. Jag vet ärligt inte vad jag skullle göra utan henne. Vittu, saatana, perkele vad jag tkr om dig ;-) (internt skämt)

Nu får jag sakna henne framtills Maj då vi ses igen! Tur det är lika kul varje gång. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Eller hur är det man säger?

"Tyvärr" så har vi endast knäppt mongo bilder så finns inte så överdrivet mycket att dela med sig av ;-)







♥ ♥ ♥

snygghaa nr. 2



"mario on vittu peli" - moa olsson

RSS 2.0