MAXMAT!



älska hårslingan i pannan

packat och klart





Flyttbilen har farit iväg och så även vi 
-roadtrip med mamma och pappa ;P

<3

Tänkte försöka snöra ihop ett sista inlägg från Kalix. Kan inte fatta att det är imorgon jag ska fara iväg och bli kungälvsbo (heter det ens så?). Nyss var det ju flera månader kvar och vart har dom tagit vägen?

När jag for hemifrån för några timmar sen, så hade jag lämnat överstående ord och ett mil långt inlägg liggandes här, för att avslutas nu när jag kom hem från min sista kväll med mina absoluta bästa vänner. Jag raderade just allt eftersom att jag insåg att det inte behövs mer än några få ord för att förklara det jag vill ha sagt:



TACK för 5 fina år! Jag är så lycklig att jag fått så fina människor runt om mig.
Och till mina älskade tjejer - jag älskar er av hela mitt hjärta och kommer sakna er nå fruktansvärt mycket. ni är bäst, glöm inte det.





-BIG LOVE-



    

    

    

    


 


 

Hur tungt det än känns så vill jag avsluta med ett citat jag hörde här för ett tag sen;

"Man kan vara lycklig över att ha känt nån som är värd att saknas"

TAKE CARE!


browniiie!


resultat efter 3 färgningar - brunett igen!


sickt



2 days to go!


27/7

Jahap, jag sitter här med en brun färg i håret (?!) Jag färgar bort mitt blonda hår. Jag som kämpat sen typ i januari/februari med att få till en bra blond färg och när jag tillslut fick en rätt så fin färg ja men då färgar jag bort det. Ganska korkat egentligen. Men det var så att jag råkades bleka min utväxt lite för mycket vilket resulterade i att jag fick typ gult hår, inte alls så älskat längre. Så nu sitter jag här med en färg som ska bli typ brun/orange. jag hoppas resultatet blir som det är tänkt, annars tänker jag grina.

För övrigt så sitter jag här och lyssnar på musik och tittar på fina väggdekorationer. Funderar på sätta in nån sån på väggen i mitt nya rum, tror det skulle bli ganska fint :)

  
Nått sånt här kanske?


Aja, nu ska jag springa och skölja av håret, sen blir det träning med bandytjejerna och efter det mys med bäckis och linda :)

Ciao!




music

Oskar Linnros- Från Och Med Du

beslutsångest

åh, jag är jätte jätte sugen på att sätta i nån brun/orange/röd färg i håret... vågar jag? beslutsångest.

gammal goding


rainbow-can't let you go

riktig gammal låt från typ 1980 nån gång - but still so good!


sunday

har spenderat i princip hela helgen med mina kära vänner. vi har enbart myst på. ätit gott, sett filmer och självklart pratat en heldel. myspys ♥





Idag har varit en dag då allt har känts jobbigt. Just nu känns det inte roligt det här, inte alls. Men trots det så vet jag eller hoppas jag att allt kommer bli hur bra som helst tillslut, glad jag har världens bästa familj med mig iaf.


25/7

Nu åker syster till bollnäs... utan mig :(
en vecka utan henne är jätte lång tid ju,



I love u!


sol

Äntligen liiite bättre väder :) UT - NU!


23/7

Startade dagen med en liten springtur på rammelberget i sällskap av Jenfi! :) Gick galet tungt, meeeen det är lätt värt känslan man har efteråt!



Efter våran insats for vi på Kina och åt lunch med Ida och även Lina joinade oss, trevligt värre. Sen jyra vi runt lite på stan, men alltså nä, Kalix stad är inte och skryta med, på en kvart/20min har man i princip kollat in varenda liten affär. DET är det positiva  med att flytta, kommer nog bli en aning roligare att jyra runt i GBG ist! Dock är det utan mina vänner, men blir väl kanske roligt för dom och hälsa på mig sen, kommer ju finnas något att göra iaf ;) hihi.

Nåja, ikväll skulle det nog bli mys med tjejerna! Tycker det lät som en bra idé :)

Ciao!





JAG UNDRAR...

...VARFÖR DET ÄR SÅNT HÄR SKITVÄDER?! 

Jag vill ha sol & värme! 



Något sånt här skulle inte sitta helt fel ;) 


something new

hittat mig lite nytt i rovaniemi. älskar och gå på stan där, det är så bra!

           

  

1. Cykelbyxor
2. Ljusgrå tröja kort modell
3. Randig tröja
4. Blåa shorts med hög midja
5. 2 par örhängen
6. Grå tröja med leopardmönster


NU ska jag spara mina pengar för shopping och trevligheter i GBG! wihooo :)


It seems so impossible



One day at a time  


19/7

Lördagskvällen på Idas stuga var mer än trevlig! Kan inte bli annat med dom fem alltså ;)
Klockan 00.00 bjöds det även på skön sång för då slog det över till den 18e Juli vilket innebar att jag blev 17 år. Hihi, tack flickor :)

Orkar inte dra så mycket om kvällen så dom få bilderna får förklara resten!

           




Sådärja! Då på söndagen så plockade familjen upp mig och vi fortsatte raka spåret till Rovaniemi där mormor bjöd mig och syster på mat ute på stan - supergott!




Idag har vi bara jyrat runt på stan och shoppat lite! Det fortsätter även imorgon :) Synd bara att man inte är gjord av pengar för hittar alltid alldeles för mycket som faller mg i smaken!

Sen hann jag även träffa Roosa som jag har varit vän med allra längst! Vi har känt varann ända sen vi föddes då vi bodde grannar redan då vi låg i våra mors magar ;) Kommer sakna henne jätte mycket då vi flyttar söderut. Det är nog tanken på att man inte kommer ses förrän om ett år som är den värsta :(


Vänner livet ut! <3



Birthdayy!


Bara ett år kvar nu ;)


eminem?


eminem - not afraid


17/7

Halloj!

Satt här och tänkte på hur fort tiden går egentligen. Känns som att det var nyss jag satt i Thailand på en restaurang och lugnade ner mig med att det är hela 4 månader kvar tills flyttlasset går - nu är det plötsligt bara knappa 2 veckorna kvar och mitt rum ser alldeles för tomt ut. Vart tog tiden vägen liksom? Känns läskigt.

Nåja, den 15e augusti flyger brudarna ner till mig som tur är :) Kommer bli awesome!

                  



:)

Haha ja, nu har även jag hamnat i bloggvärlden! Jag blev som sugen på att prova på det här, dock vet jag inte alls om det är min grej, men ska göra ett försök iaf :) Såå nu kör vi!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0