Midsommarhelgen i Malmö & Köpenhamn, från början till slut..

...del 3 - dom "snygga" bilderna








Efter en dag i Köpenhamn, så tog vi tåget tillbaka till Malmö och intog dam respektive herr bastuavdelningen.

29e juni



Inte att förglömma - igår fyllde min vän Roosa äntligen 18 år.
Ni kanske visste det redan, men hon är den person som jag varit vän med allra längst. Om 2,5 vecka då jag också fyller 18, så har vi känt varandra i 18 år. Våra föräldrar var kompisar och bodde grannar redan då vi låg i magarna och ända sedan vi föddes så har vi umgåtts och även fast vi inte bott på samma ort, sen 15 år tillbaka, så håller vi fortfarande kontakten och är barndomsvänner. Ska bli så jäkla roligt att träffa henne nu när jag åker upp. Ett helt år har rusat förbi sedan vi träffades sist.




H&M i Köpenhamn



Här är min nya korsett/linne/bustier eller vad man nu ska kalla det. Köpt på H&M i Köpenhamn!

Godmorgon!

Ser ut att bli en fin dag idag också och jag hoppas det håller i sig dagen ut, för jag jobbar nämligen förmiddags passet idag. 8-14, så har tid för solning sen! Måste verkligen få tid i solen nu så man någon gång denna sommar kommer bli någorlunda brun. Det var väl det. Aa juste, klickade även hem en kofta och ett par skor från Nelly igår. Hoppas dom kommer snart, eller iaf före jag drar iväg norrut :-) inte många dagar kvar nu - de ska bli så jäkla skönt :-) men nu ska jag kila iväg. Ha en fin dag :-)

Midsommarhelgen i Malmö & Köpenhamn, från början till slut..

...del 2




dessa bilder är alla från köpenhamn, mer kommer - gick bara inte att ladda upp fler nu.




HEJ.




Blogg.se bråkar med mig. Kan fortfarande inte ladda upp bilder... Är det någon annan också som har samma problem? Går endast att ladda upp bilder som tidigare använts, eller laddats upp. Får panik & tålamodet lider mot sitt slut.

Har förövrigt jobbat idag också. 09.00-16.30. Det är roligt på jobbet, MEN varför är det alltid kanon väder när jag jobbar och skit då jag är ledig. Osis va! Veckan har börjat med strålande sol och idag har det varit ungefär 25 grader varmt här hemma. Och mina familjemedlemmar, speciellt pappa & lillasyster som är lediga, har blivit browniesar. Blir avis.....
Iaf, så lovar morgondagen, riktigt fint väder. Jag börjar 12 och jobbar fram till 19.30, så det blir lite tid i solen på morgonen :-)

Hoppas ni har det bra mina vänner - jag mår riktigt bra nu efter mitt favvo ryggpass på gymmet!
Puss & go!

Du kan gråta mitt på gatan



Försöker lägga in fler bilder från resan. Men det vill inte ladda upp några andra än dom i biblioteket. Så det får dröja, möjligtvis till imorgonkväll. Sorry, förbannad jag med. Kan annars berätta att Köpenhamn var jätte bra, det kändes att man var "utomlands". Skit bra shopping, många spännande affärer som Urban Outfitters tex. och en fin storstad med mycket gamla byggnader, små gator, massa restauranger och barer. Ni ska även få se min korsett, eller vad man ska kalla det, som jag köpte där.

Jobb!

Idag och fram till lördag är det jobb som gäller och tänkte därför bara tala om såhär snabbt via mobilblogg att del 2 från vår resa dyker upp ikväll efter att jag jobbat färdigt och tränat :-) ha en bra dag så länge!

Midsommarhelgen i Malmö & Köpenhamn, från början till slut..

..Del 1









Fortsättning följer...


Back in town!

Hej gott folk! Har spenderat midsommarhelgen på andra håll och har därmed inte haft varken tid, lust eller tillgång till en dator. Har kommit en för knappt två timmar sen och solen tittar fram i älskade göteborg, så tänker inte sätta mig inne vid datorn riktigt än. Men håll utkik, så kommer det massa bilder Ikväll :-) ha de bra så länge!

Looking back at the beginning of this



82 minuters powerwalk (efter 60 var det fotodags) ;-) [√]

Torsdag

Hej!



Idag har jag haft en syster-dag med min lillasyster. Vi åkte in till stan först, gick runt lite i Nordstan och när vi sen lessnade så bestämde vi oss att åka till liseberg istället. Vi åkte karuseller och det är alltid lika härligt. Det var även dags att idag åka AtmosFear för första gången. Det var ju en upplevelse för sig...

...jag hade panik redan då jag satte mig i karusellen, hyperventilerade påvägen upp, blundade/tittade/blundade/tittade. När jag ser hur högt upp vi är och syster säger att det är halva vägen kvar, var jag en millisekund från att börja grina. När vi sedan faller från 146 meter neråt, så kändes det som att det aldrig skulle ta slut.
Slutsaten är väl att AtmosFear är hemsk för höjdrädda personer, men den måste åkas iaf.

Nåja, idag har jag inte tränat. Och kommer inte att göra det heller, så ska bege mig ut på en Powerwalk nu. Har förövrigt en enorm träningsvärk i mina triceps sen igår.

Näe, nu måste jag bege! Efter promenaden väntar förberedelser inför imorgon. Ser framemot en bra helg :-) Puss & Kram!

Shoppaholic?

Välkomnar dessa nya Nike skor i min samling



Så nu har mina ljusgråa fått en kompis



Nike ♥

Treat the people I love like I wanna be loved



Godmorgon! Den här dagen startar vi med orden uppe i min rubrik: Treat The People I love Like I Wanna Be Loved! Sant, eller hur? Ha en bra dag mina vänner :-)


Kom ihåg att hjälpa mig vinna den här tävlingen - rösta på min klänning, genom att söka på Riina hääääääääääääääär

Loca People



Som säkert många av mina vänner vet, så såg jag i början när BigBrother 2011 startade absolut ingenting av programmet. Och när jag i påskas åkte till Kalix och mina vänner sa att vi nu skulle sätta oss och titta så hade jag absolut ingen lust till det ;-) Haha, men såklart, så fastnade jag och sen dess såg jag på programmet ända fram till slutet.

Och när det tog slut, och jag fick höra på jobbet att Sara startat en blogg där hon skrivit att hon och Martin var tillsammans, blev jag såklart också intresserad - så nu följer jag hennes blogg på bloglovin. Min fråga är ju hur man kan vara så intresserad av andras liv? Samma när man läser alla dessa storbloggar, varför är man så insatt i att läsa om någon annan som man inte ens känner? Sjukt egentligen att vi är så nyfikna på vad andra människor ute i världen, som vi absolut inte har någon kontakt till, gör och inte gör.

What are words?




Värt att tänka på när det går lite galet?


Mina vänner, kom ihåg att hjälpa mig vinna den här tävlingen - rösta på min klänning hääääääääääääääär

round it goes



Igår blev det en löprunda på fontin också. det var hur skönt som helst - älskar att springa i skog, man njuter ju typ. så jag somnade gott igår och sov väldigt länge idag. 11.38 vaknade jag första gången och det var längesen det hände sist.

nu har jag bytt om till träningskläder och inväntar att pappa ska komma hem, så ska vi åka på gymmet. Blir nog triceps & vader idag eller bröst & vader,  har faktiskt inte bestämt mig riktigt än :-)

Nelly tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Höhö, nu är jag med i en tävling på Nelly.
snälla, rara ni, klicka här ovan och gå och rösta på min söta klänning! Det tar bara nån sekund och kom ihåg att välja fem stjärnor också ;-) Hihi

The mountains are white and the ocean is blue


syster, lomanov & jag - 1,5 år sen ungefär :-)

Jag är nu helt slut. I både kropp & själ. Övningskörde först när vi lämnade lillasyrran - gick bra.
Sen körde jag ett ryggpass (♥) på gymmet med pappa! Skönis.
Så nu försöker jag ladda om för en eventuell löprunda på fontin. Mamma slutar om en timme, så har ett tag på mig

Hoffmaestro ♥



I wish I could find a way

Får extremt mycket panik på det här vädret. Grått, trist och allt är en enda regnskog. Det var väl sommarlov vi hade!? Välkommen till västkusten Riina...... eller?


Sen saknar jag min vän, som får njuta av värmen till max. och när jag nyss pratade med henne, fick jag en sån måste känsla - vi måste få in en helg i sommar, vi måste.

When the clouds have all departed



gammal goding som återigen börjat spelas hos mig.

Mina älsklingsskor!


I am my hair

Nu äre beslutsångest. Min sidecut är ganska lång nu och jag funderar verkligen på om jag ska skita i att raka det och låta den börja växa ut ordentligt eller om jag ska raka ner den igen. Jag vet att jag måste låta den börja växa ut här snart, om jag ska ha hår till studenten och balen nästa år. Men vet int om jag ska vänta till efter sommaren eller börja redan nu?




lämna gärna åsikt! jag älskar sidecut, men man lessnar och det är fult när man har uppsatt.

Nytt i garderoben!



Nya adidasbyxor!
Helt perfekta och mina nya favoriter inom denna kategori.

What the fuck



Ikväll vart det movienight med Murre & Ericas gang. Vi såg en as dålig skräckis och jag har beslutat - Murre får aldrig mer agera filmväljare! Höhö ;-)


Det ekar över hela staden


Bild från Mamma & Pappas vistelse i New York!

Jobb 12.00-16.30. CIAO

Långklänning!


Hahha, provrumsbild it is - pinsamt.


Nu har jag hittat en långklänning i allafall, en grön som är skitsnygg till converse & skinnjacka.
Från Lindex 199:-

Tackar för den, nu är det bara en hel svart rak som står på listan.

Här kommer alla känslorna


Blir äckligt irriterad på det väder som är när jag vill sola och bli brun.

men som pappa sa - varför lägga energi på sådant som man inte kan påverka? får väl försöka då, lycka till.


Nåja, har istället i detta regninga väder, sysselsatt mig med annat.
Startade dagen med att fara till Sportlife och köra ett ryggpass med lite vader på slutet. Rygg är min favorit tillsammans med axlar, alltid lika roligt.

Sen har jag & pappsen varit och övningskört. Tar framsteg varje gång och det börjar faktiskt gå hyffsat bra nu. Wihoo känner jag.


Fina lillasyster!


Check!



löpning på fontin [√]



P.S Uppdatera sidan för att få min nya ljusare design. Textsnittet kan dock vara olika, beroende på vad ni har för version av word på eran dator.


fynd


Här är mina nya jeans!
Från JC! 200:- på rea.

Turbulens

Hej på er!
Har haft fullt upp dom senaste dagarna - ingen tid för att sitta vid datorn!

Igår så fick vi i allafall äntligen sommarlov. Känns helt underbart, vilken lättnad.
Direkt efter avslutningen så åkade jag och jobbade fram till 16.30, sen var det snabba ryck och jag spenderade eftermiddagen/kvällen tillsammans med några i klassen. Vi grillade korv vid vattnet och sådär! Sen innan vi åkte hem, så stannade vi till hos Cissi och tog det lugnt! Trevlig kväll allt som allt





Idag så har jag jobbat från 9.00 till nyss. Är sjukt trött som vanligt, men ska vila lite här nu och sen åka och träna! det ska bli superskönt.

Fjortonde juni



Är helt slut! Har jobbat hela dagen - 12.00-19.30 :-) Innan det var jag på skolan en sväng. Orkade inte ens åka och träna nu efteråt, utan jag cyklade direkt hem! Kommer nog somna gott ikväll!

Iaf, så får även vi s-o-m-m-a-r-l-o-v imorgon. Känns helt underbart att 9 veckor & 5 dagars ledighet från skolan startar imorgon. Det känns inte alls som att det är dags för det nu, men min glädje går ej att beskriva. Den här sommaren ska bli skit bra, på alla sätt och vis. Har många bra saker att se framemot nu. KUL

Minns första gången när änglarna sjöng



Klicka på bilden för att lyssna på en mäktig inmarsch låt som spelas före!

Ullevi!

Sitter i bilen påväg in till stan! Ska kika på IFK Göteborg-Djurgården tillsammans med Maria, Julia, Jörgen och så lillasyster & pappa :-) blir nog roligt det här! Sen har jag en fråga, om någon vet hur man häver in bilder när man mobilbloggar, så får ni gärna berätta det. Går det ens?

Happyface!

Jag är så nöjd över dom besked jag fått idag. Känner mig sjukt lättad
♣ MVG i Företagsekonomi A
♣ MVG i Småföretagande A
♣ MVG i Idrott & Hälsa A

Åh, så glad. Sen att min idrottslärare säger att jag förtjänar detta mest och att det var solklart att jag skulle få det, gjorde mig ännu gladare. Det gjorde lätt min dag!



brave new world


Idag blev det CT & mage på gymmet! Nu sitter jag framför TV:n och vilar innan jag och pappa ska ut och köra lite bil. wish me luck!


Living life like an ocean

Nog äre ju typiskt att varenda långklänning jag vill ha, inte finns. Så noll klänningar fick följa med hem idag. Irriterad, men får göra ett nytt försök här någon dag! de dyker väl upp när man inte letar. Iaf, så köpte jag ett par till nike löpartights. Det kommer alltid till användning! Man kan inte få nog av träningskläder - kärlek ♥

Så ska dra iväg till Sportlife och inviga dom, alldeles strax! Puss & Kram

I will try to catch a star



Godmorgon! Jag är uppe med tuppen, som vanligt skulle jag väl säga. Vaknar nuförtiden alltid tidigt. Men vad gör det, ser att solen kikar fram idag, så tänkte väl gå ut här snart och känna hur varmt det är. Följer iaf med syster (♥) till stan sen, för hon skulle kika på avslutningsklänning och behöver (givetvis) mina råd. själv har jag en sak på listan - långklänningar! börjar bli dags att införskaffa det nu.

Gårkvällen var väl trevlig den, inga bilder togs - men Murre var ändå fram med kameran som vanligt och haffade en bild på mig och Erica!

Just stop, for a minute and, Smile!

Jäkligt dålig update från min sida nu här! Har haft fullt upp med jobb dom senaste dagarna och varit riktigt trött! Idag har jag jobbat några timmar, ätit lite grillat här hemma och nu inväntar jag Maria & Erica så ska vi dra till deras polare och hänga lite, inann dom drar ut! Är så less på vara under 18 nu, så håller på få panik - låt nu dessa fyra veckor gå fort som fasen. längtar ihjäl mig :-)



ha en bra lördagskväll :-)

nittio nio procent


det här hade jag på mig igår.


nu väntar jobb - häjjhäjjj!

för jag kan göra det som ingen gjort

Har ikväll pratat med min härliga mormor i telefon - och jag insåg att det endast är en månad kvar tills vi ses igen. Ska bli så sjukt kul att få träffa alla nära & kära i en mycket fin och älskad stad! jag saknar verkligen er, världens härligaste mor- och farföräldrar.


Torsdag - mobil update - noll bilder

Full rulle hela dagen - därmed noll tid för dator eller blogg. Var i skolan från 8.00 till 12.00 ungefär, åkte direkt till jobbet och har varit där till 19.30. Direkt därifrån till sportlife för att träna och därifrån har jag ganska nyss kommit hem. TRÖTT TJEJ! hoppas ni haft en bra dag :-) på återséende! Puss & kram

Kanske borde köpa en sån fläkt?



Blir inte mycket till sömn alltså. Mitt rum kokar - igen.

Baby?

Juste! När September & Petter uppträdde på Liseberg - så var Newkid "förband". Han hade bra drag, men han är bättre att lyssna på såhär än live. Först tyckte jag inte alls han hade bra röst live, men ju mer han sjöng, desto bättre lät det.

Dock är låtarna mycket bättre här :-)




nobody's perfect


mongo



idag fick det bli ett ryggpass på sportlife - megakul.

nu ska jag återgå till företagsekonomi, pers. adm & estetisk verksamhet. allt till imorn. tjohoo, kul liv.  


Highway Unicorn


jag & syster sommaren 2010

Se, vilken bild jag hitta! hihi, så blond!

We are the world



jag älskar den här låten! den är så bra med blandade artister & ett bra budskap.

give me everything

har varit och sett balen i Marsstrand! Kan inte fatta att det är ett år kvar tills det är min tur. Nog för att det är ett tag, men jag längtar ihjäl mig. Vill ta studenten NU! Kommer bli så kul. Alla var såklart så himla fina! Åh, can't wait! Och på tal om balen, så hoppas jag att vi åker till Thailand nästa år, så jag kan sy upp min klänning där! Det vore ju kanon va.

och på tal om thailand - så passar ju den här bilden rätt bra in


jag - syster

och på tal om värme, stränder och sol - jag ser framemot resan jag & brudarna ska göra i slutet på sommaren.

summer feelings

Idag har det varit så sjukt jäkla varmt! Runt 28 grader i skuggan. Om inte mer.. När man gick ut så möttes man av en hetta, typ som när man är i utlandet. Sjukt. Värmen inne på mitt rum är inte att leka med nu. Oj, så skönt det ska bli att sova. Nåja, jag ska inte klaga. Jag älskar värmen...


...och såna här härliga bilder. Se vattnet, se den vita sanden. UNDERBART


Sjätte juni




Idag är det ingen vanlig dag - för idag är det Pappas födelsedag! Grattis på din 39-års dag världens bästa du!

älskade söndag

Nu är vi hemma från Fjällbacka igen - och de har varit en minst sagt trevlig helg! Tack till familjen Österberg & Sjöholm ♥






Skönt att helgen ändå inte är slut än - alla är ledig imorgon, inte för att det är nationaldagen, utan för att pappa fyller år

Nike ♥



399:- betala jag för den här på SportShopen - den är något dyrare på Stadium iaf.

För hela året har jag väntat på, juni juli augusti...

...för vindarna är varma då, juni juli augusti ♥

Vi körde till Tanumstrand för att stanna till i SportShopen där! Fick med mig den träningsväskan från Nike som jag så länge tänkt köpa - visar senare.


Jag & Murre - Murre & Julia

Sen gick vi runt vid vattnet i Grebbestad..



Systrarna Sjöholm

...innan vi stannade till på en Skaldjursrestaurang och åt Rökta räkor med bröd & aioli! MUMS



Sen har vi spelat lite trädgårsspel - jag förlorade BIG TIME.


Julia & Murre

Ha en mysig kväll - för de ska vi ha :-)


Tidsinställt!



Det här linnet hade jag på när jag jobbade igår & jag gillar det rätt mycket! Det är som enkelt, men så piffar den virkade ryggen till den så där lagomt!
Från Forever21 i New York.

Fjällbacka!



Idag är det dag 2 i fjällbacka! Det är strålande sol, molnfritt och bikiniväder! LOVE

Peace!

Medans alla andra har stekt i solen hela dagen - Så har jag jobbat sen 11.30 :-) inte illa va! Blir en snabb update från telefon här, är fortfarande kvar på jobbet. Slutar halv 6 och då drar jag & Murre med company. direkt iväg för att leva stugliv hela helgen. Kommer bli kanon roligt ;-) hoppas på bra väder också så vi kan steeka oss bruna! Men dom har lovat lika väder som idag, alltså +24 och strålande sol! Så hoppas de håller! Hoppas ni får en bra sommar helg mina vänner. Puss & kram :-)

Kunde nog inte bett om en bättre morgon


RIKTIGT SKÖNT! Varmt som tusan och molnfritt!


new era



Wiie, en marinblåkeps - precis det jag har velat ha! Höhö, tycker faktiskt att det är snyggt, då man inte orkar fixa håret eller så + att det faktiskt passar till mycket! tummen upp ju

Andra juni

Sjukt att det redan är juni faktiskt! de blir sommar nu



Idag på eftermiddagen när solen tillslut tittade fram så åkte jag & pappa in till stan och fikade på Cappuccinos uteservering, i brist på annat att göra! Tog en smörgås med brie & salami - huuuur go som helst!

Köpte även en accessoar som jag länge velat ha - visar senare.

P.S mina axlar är helt sjukt slut efter dagens träningspass! skönt!

Petter & September

Man ser kanske inte så mycket på bilderna - men här är några :-)


Petter & September - Baksmällan!


Petter - Stockholm i mitt hjärta


September - Kärlekens tunga

För jag vet ju vad som pågår men inte hur det slutar

Nu är håret någorlunda under kontroll iaf. Det gula är iaf borta och såhär är resultatet för tillfället..



..brunt med lite ljust i. Själv tycker jag att det ser grönt ut. Men ska ändå låta det vara. Mitt hår orkar inge mer, plus att såååå farligt ser det väl ändå inte ut.. (?)

Min dag har förövrigt varit jätte bra. Orkar inte börja sätta in bilder nu, så det får bli kvar till imorgon! Två tummar upp för Petter & September iaf!


Direkt från altan!

Hej på er! Då vare ledigt från skolan igen, framtill tisdag. Känns super skönt :-) kommer nog bli en rolig helg det här! Iaf så sitter jag ute i bikini och solar lite, hur skönt som helst :-) vi har haft en riktigt rolig dag på skolan då vi haft fältstafett och vi körde till med lite vattenkrig med bland annat vattenballonger! Haha, hur kul?! Var ett bra avslut på denna korta skolvecka. Ikväll ska Petter & September uppträda på Liseberg och det tänker jag absolut inte missa. Så där kommer jag att befinna mig idag. Ha en bra dag så länge :-) puss & kram!

RSS 2.0