en helt vanlig kväll

Min kväll kommer att bestå av en löptur samt idol! I princip samma som varje kväll den här veckan :-) klagar egentligen inte!

Men först måste jag klämma in lite plugg - där klagar jag

 

Ciao!

godmorgon!

ligger i sängen och ser på vakna med the voice. riktigt skönt, börjar inte förrän halv 10 så kan ta det sådär väldigt lugnt :-) Var rätt pigg så det är nog anledningen till att jag är uppe, eller så var det att pappa skrek när han for...

Idag blir det en rätt lugn dag i skolan då vi har ÖF från 09.25-14.40 och sen slutar vi! och imorgon är det återigen fredag, det är ju helt sickt hur veckorna går. Men jag klagar inte, ska bli riktigt nice! Och på söndag hoppas jag på en träff med min älskade lina, som tack och lov är så duktig i bandy så hon har landslagsträff här i trakterna. Så ska verkligen försöka ordna så jag får se en glimt av henne iaf, vore ju väldigt välbehövligt eller vad man ska säga ;-)  så det är bara att pappa & mamma tar och köper en bil, han har ungefär endast 3 dagar på sig!!!!!!!!!!!

Men iaf, ha en bra dag alla!



PUSS

Jay smith



kan vara en ny favorit! sickt bra

lite tidsfördriv sådär

Sitter på skolan och fördröjer mitt skitans långa hål till halv 3. Har haft rast sen 12.10 som alla andra onsdagar. Det är faktiskt inte sådär jätte kul. (plus en två timmars hål tidigare på dagen också)

Jag cyklade iaf till stan för att se om jag hittade pappa och det gjorde jag allt så var och käkade lunch med han på café nyfiken :-) Gott, trevligt och framförallt ett mycket bra tidsfördriv på mitt långa hål.

Så nu är jag tillbaka på skolan och laddar inför Matte B, oj så laddad jag är, verkligen... jäkla skit ekvationer med räta linjer, k och m hit och dit. Man kan inte sätta en matte lektion sist på dagen från 14.30-15.50, det går liksom inte. eller tydligen så gör det ju det, men det är i alla fall inte okej.

Nåja, där fick jag till några rader iaf och så fick jag några minuter att gå.









igår var idol bra

life´s a hell ;-)

alltså, pappa har liksom sålt våran bil - utan att ha köpt en ny..... jag hoppas han köper en väldigt väldigt snart för jag gillar inte att cykla. ;-)


tummen ner för fiskbullar



här har ni vad skolan hade och bjuda på i fredags - fiskbullar. jag hatar det, det är typ värre än palt! vidrigt med andra ord. innan det här året är slut kommer jag ha ätit mer morötter än en kanin, meen det är väl ändå bra? btw, så har vi fisk varje fredag

P.S

aa juste, inte att förglömma, IFK Kungälv tog en fiiin cup seger idag! HAPPYFACE

något väldigt roligt egentligen

FÖRE:


EFTER:

jag måste ändå säga att jenfi är allra roligast på dem här två bilderna (jag och lina är bara mer allmänt lugna ;-)):
bild 1: man vet inte om hon skrattar eller gråter?
bild 2: hon är bokstavligen ö-v-e-r-l-y-c-k-l-i-g över att klarar sig levande igenom åket = därav smilet

haha, så söt ;-)

hold your breath



den här låten är skit bra!

yääääh

DOM VANN, så om 3h väntar final, fiiiiiiint! Jag var jätte nervös, matchen avgjordes liksom på straffar.

Btw;

syster har stickat den perfekta mössan, så himla skön! då vet ni




grymt

hej mina vänner!

har nyss kommit hem från bandyn, pappsen med co. vann! gryyyymt. och dom vann tidigare idag också. gryyyymt. och dom vann igår också. gryyyymt. det var på tiden tycker jag. så imorgon är det semi och förhoppningsvis final i denna cup. gryyyymt. grymt ja ;)

Nåååväl, igår efter skolan var det raka vägen hem och fixa sig för kvällen. Strax efter fem så mötte jag upp Bella, Johan och Ludde. Så handlade vi och tog bussen tillsammans Cissi, Amanda och Fanny till Tuve där vi skulle ha lite party tillsammans med en massa andra tjejer från klass a! Kvällen var ändå väldigt trevlig och jag tror jag trivs bra här i kungälv nu, det känns väldigt bra faktiskt :-) Tack och lov för det!
Orkar inte leta upp kabeln nu så det kommer inte komma upp nå bilder här och nu, men kika in fejjan, där fanns det några såg jag.

Idag har jag haft min första dag på Bettans! Gick bra och det var faktiskt rätt roligt. Är redan kung så Jukka och Markus fick säkert en aaas god bandysallad ;-) hö-hö-hö-hö

Det var allt för mig!


the best

kan det inte bli december nu? för då kommer mormor samt farmor och farfar ner hit. usch vad jag saknar er ♥



ni har nog sett bilderna innan, min kära mormor



och bästa farmor.

"bara", 3 månader kvar....... :-)


ett litet inlägg såhär på kvällskvisten

cha cha bloggen (hö-hö kuuuul)!

är nu ett snäpp rödare på huvudet. har nämligen slingat mitt hår idag med en röd färg. kan inte riktigt urskilja ännu om det är en så jätte stor skillnad med tanke på att mitt hår skiftat i rött ett tag nu. meeeen, om man tittar riktigt noga så kanske man ser att håret ändå är ett snäpp rödare. egentligen så ville jag ha mer oranga slingor men kunde inte riktigt hitta en sån färg på ICA Maxi så det fick bli rött. Duger väl det med :)

Aja, imorgon är det ännu en gång fredag, den dagen infaller ju faktiskt en gång i veckan (smart där) och det är ju absolut den bästa dagen ♥ att veta att man har två hela lediga dagar framför sig, mm mm mmmm. sen är ju lördagar och söndagar rätt fina dagar också ;-) Ihelgen kommer jag dock INTE ha två lediga dagar för på lördag gör jag min första arbetsdag på bettans, wiiihooo! det sitter där det ska kan jag meddela er. hoppas jag är lättlärd.

Imorgon ska jag även umgås med en hel drös med människor från A klassen och vi ska spendera kvällen hos Julia. Fastän jag ska upp tidigt på lördag morgon så ser jag framemot en skit rolig kväll. Det kan helt enkelt inte bli så fel!

Det var väl det och nu mogen som jag är så har jag ju läst på Paows blogg att hon ska vara med i en debatt på SVT ikväll, så det måste jag faktiskt se, den börjar nu 22.00.

Såå, ha det bra så hörs vi när vi hörs (körde en Eve J där ;-))



bandy nu..



..och idag har jag mössa på mig, som jag längtat ;-)


rubrik

 

Cause there is no guarantee
That this life is easy

så ere

ligger i sängen och funderar på vad man egentligen ska blogga om när det enda man gör på dagarna är att gå i skolan och träna. samt se lite idol typ, he-he. För jag går varken på blog awards (dessie), blir plåtad för nelly (kenza) eller bråkar med kissie (paow). haha, nä, men seriöst, det är typ så. vad ska man skriva om? meeeeen ändå så för det mesta dyker det ju ändå upp några slags inlägg här på bloggen ändå, hur det nu kommer sig vet jag inte ;-) ni får helt enkelt stå ut med inläggen om att jag gått i skolan, varit ute och sprungit samt sett idol, ha-ha.

Så idag är det vad jag just gjort (fastän ni redan förstått vilka tre saker det är så skriver jag det igen), jag ha vart i skolan, sprungit samt sett idol. Idol var bra, fast sebastian gjorde mig väääldigt besviken, vad höll han på med egentligen....blir förkrossad.

Imorgon har vi friluftsdag på skolan, ska vandra från 08.15 fram till ca. 14/15.00. låter väl jätte roligt? ;-) aah fast nä
Sen ska jag inte ut och springa och jag ska inte se idol, utan jag ska på bandy. variationsrikt va. hehe.
Ska även in och prata och ge ett gott intryck och hoppas på att det leder till ett litet extra jobb, wish me luck!

känner att jag inte riktigt har så mycket mer ointressant att dela med mig så jag avslutar nu och idag gör jag det med en bild på mig och idis :-)





usher



Usher - Love 'Em All


Usher ft. Enrique Iglesias - Dirty Dancer


Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Fallin In Love


Usher ft. Will.I.Am - OMG


inte det nyaste men han är braaa för de va ;-)


Pluggar liiiite


söndag

Idag har jag ätit pizza, sett film samt varit ute och sprungit! bra kombo ;-)

såg the last song tidigare idag och den var så sjukt bra så ska lägga mig i sängen och se den igen nu innan jag somnar. haha, int så värt kanske, men jag kan inte låta bli. hihi.
Låten till den filmen; Miley Cyrus-When I Look At You är ju också väldigt fin.

Aja, tack och hej för mig.

Orientering 09.40 imorgon.

Världens bästa film




OMG



köpte ju en ny skinnjacka här för ett ganska bra tag sen nu, visade aldrig en bild på den. men här ser man den i alla fall. utifall att nån nu var intresserad, hö-hö.

p.s vad vore livet utan musik?

In my shoppingbag



här ser ni innehållet från den gula fina ullared gekås påsen. har dock inte fotat godiset och sånt, lite onödigt kanske?
Men iaf;
1. Stor flaska hårspray - 21:-
2. Läderarmband med nitar (köpte även ett till systeryster) 50:-/st
3. Ny pincett och hårnålar (välbehövligt) 5:- för pincetten samt 5:- för hårnålarna
4. Bruce Springsteen t-shirt! 80:-
5. En grå samt en vit tubhalsduk 40:-/st
6. Pälsmössa till syster 60:-
7. 3 st nagellack 10:-/st

cheap cheap

Ullared

Från och med nu fullkomligt ÄLSKAR jag ullared! Fy vilken bra affär, helt seriously. Hade kunnat köpa hur mycket som helst egentligen, det finns verkligen allt :-) Som ett plus så var Ola och sjöng där också, jäklar vad snigg han är.......

Ska slänga upp lite bilder på mina inköp här snart, bara jag får fotat allt. Så jag återkommer!
Tack till Bella för en trevlig dag :-)

ett två tre

Tänkte bara meddela er tre saker:

Nr. 1

B.la. Sanne Nyström från Boden var grym på slutaudition ikväll. Henne gillar vi :-)
Här har ni henne då hon var på audition i Lule.



Nr. 2

Imorgon åker jag med Bella till.....



ULLARED! ha-ha, fett kul assooooo. Malin, jag vet att du är avis ;-) hihi sorry

Nr. 3

På tal om Malin, så har min snygga vän tagit steget och blivit en av oss alla (hö-hö) i bloggvärlden! Äntligen



Kika in där: http://sandbergmaliin.blogg.se 

Det var tre saker.
CIAO

!

Never let the fear of striking out keep you from playing the game
jag gillar fortfarande det där citatet, det ligger som nånting i det



Torsdag

Idag är det torsdag och vet ni vad det betyder? Joh, att imorgon är det fredag, och vet ni vad det betyder? Joh, att imorgon är det helg, underbara helg. Vad skönt det ska bli igen. Den här veckan har gått väääldigt fort. Känns som att det var nyss jag hade friidrott på idrotten på måndag morgon och att det var nyss jag vaknade på tisdag morgon och hade en jävulsk träningsvärk ;-) ha-ha, kul. eller det var ändå inte så roligt, alltså jag hade ont i varenda muskel som finns i min kropp, och det var INTE från löpningen utan det var från friidrotten - skolidrotten (?!??!!)

Nåväl, nu skiter vi i det! Denna dag har varit väldigt skön, torsdagar är ändå rätt lugna på skolan då vi har ÖF hela dagen, det blir som lite fritt. Min tidsplanering imorse gick väldigt fel, vilket resulterade i att jag kom liiiite sent till skolan. oooops, det var lökigt.
Sen har vi varit på nå grejs hos en kvinna som mammas kompis bjöd med oss till. Dom visade upp smycken och sånt där och så fick man beställa. Jag beställde två läder flätade armband, ett vitt och ett svart! Rätt fina och väldigt billiga :-)

Aja, det var väl det enda intressanta jag hade att dela med mig, fast jag vet inte om det var så intressant... eller joo, det var det visst de ;-) Nu känner jag att jag börjar bli lite flummig. Så ska avsluta här!



Ciao!

I got the magic in me



rolig låt 

today




tisdag

Idag har vi i våran familj gjort stora framsteg........



.....vi har nämligen fått upp hyllerna i mitt rum ;-) finally, det tog ett tag


Idag har jag fått en sprillans ny laptop från skolan






Lite från idol 2010



han är grym, grym, grym ♥ (trots sminket ;-)  




& han är också värd och visas här 

myspys



gud vad mys med vinter egentligen ♥
en massa snö och mörkt ute!





faaast, lycka till och få en riktig vinter här nere, grinar lite....
eller, vem vet, vi håller tummarna ;-)


nytt

har spenderat dagen i gbg och dessa plagg fick hänga med hem  :-)




(tvåan är en tubhalsduk) 

ny hårfärg också

ciaooooooo 


Rummet i dagsläget

Rummet är ännu inte riktigt klart, hyllorna och väggordet saknas fortfarande, men ni kan ju få dagens före och efter bilder i alla fall

FÖRE:




EFTER:




Det är ju väldigt svart/vitt än så länge, ska försöka få in lite mer färg också, men här har ni det i alla fall ;-)


det viktigaste av allt


10/9

Kanske dags för en liten update nu?

Hela tre veckor är nu avklarade på skolan och det känns. Börjar komma in lite mer nu och jag trivs faktiskt bra :) Så det känns väldigt skönt! Klart det fortfarande känns att man är ny, men som sagt så börjar man komma in i klassen och vänja sig vid det hela! Så tummen upp för det.

I Onsdags så var jag in till göteborg och käkade Kines mat och sen bio med en kompis, var väldigt trevligt. Vi såg filmen Salt, den nya med Angelina Jolie. Den var väldigt, hmm... förvirrande, eller så var vi bara för dumma för att fatta den ;-) Annars var den väl bra, ha-ha.

I Torsdags bar det av till Danmark med klassen! Buss till Helsingborg-20 minuters färja till Danmark-Buss till Louisiana-Louisiana i ca. 25 min-Letande efter matplats, hittade tillslut en pizzeria-Tillbaka till Louisiana-Buss in till "stan" i Danmark-20 minuters färja tillbaka till Helsingborg-Buss hem till Kungälv. Där har ni resan mer eller mindre ;-) min klass är rätt så skön. 

Knäppte typ inget, fastän kameran är med, men här kommer det jag knäppte anyway:

  



Ja, sådärja! Int så många. Men såg att det fanns bilder på facebook från resan också.
Idag är det fredag, igen. Känns lika bra varje gång och den här veckan har gått sjukt snabbt.
Ikväll blire fredagsmys i Lidköpings bandyhall, där jag ska titta på Sverige-Finland :-) Så vårat sällskap kommer och plockar upp oss om två timmar. grymt!
Sen har jag inga mer planer för helgen, vi tar det som det kommer liksom.

Aja,
Take Care ♥


-

Värt och veta:

• Har två hål på två timmar på onsdagar med fulldag från 07.50-15.50 - onödigt och jobbigt då alla andra i min klass har lektion på ena två-timmars-hålet.

• In till gbg för bio och käk ikv. Kul :-)

• Danmark med klassen imorgon över dagen! 

• Har inte fått upp hyllerna på väggen ännu............

hejrå




6/9

Känns som att den här dagen har varat i typ.... en evighet?

Har hunnit med en tripp på IKEA idag efter skolan och fick inhandlat lite nytt till rummet. Det blev en matta, några hyllor, ramar och sånt. Så bara jag får upp det på väggarna och beställt väggordet så är det finito! Awesome, tror det kommer bli jätte fint :-) Utlovade ju även en bild och det kommer, men väntar tills jag fått upp hyllerna iaf, och det blir förhoppningsvis imorgon då.

Schema för imorgon då;
10.10-11-00 SVENSKA B
11.00-13.00 LUNCH
13.00-13.40 FÖRETAGS EKONOMI
13.45-14.25 ELEVTID
Helt OK dag ändå, aah men då vet ni, visst?

Inte världens intressantaste inlägg, men det är iaf ett :-)

ciaooo




elleeeer

jag hatar söndagar. eller egentligen så gör jag inte det, men jag hatar att dagen efter söndag är det måndag, så det kanske är måndagar jag egentligen hatar? äh jag vet inte
jag gillar ändå inte att kliva upp på morgon, tröstar mig dock med att jag faktiskt har sovmorgon 4 av 5 dagar. det är ändå rätt okej.

denna söndag har bjudit på sol och bandy i lidköping. och inte att förglömma - nybakta bullar :-) gott!

har inget mer och säga,



godnatt världen


en kul bild, hihi


Hej Hallå

Lördag idag då!

Vaknade upp vid 11 och vädret var verkligen as bra, så var ute i solen ett tag och bläddrade i mitt kära album fyllt med bilder på några ur fina människor från norr, man märkte hur mycket man saknar dem egentligen. Skulle vara så skönt och kunna göra nått med dom när man än känner för det. Inte för att det gått alls lång tid sen vi sist sågs så är det ändå så konstigt och inte bo nära varann, att inte ses varje dag och prata öga mot öga. Det tar liksom ett tag och vänja sig vid att man bor på ett nytt ställe med nya ansikten :) Okej, nu skiter vi i det för det jag egentligen vill ha sagt är att - jag har världens bästa vänner

Nåväl, sen senare mot dagen så kom det hit några finska bandyfruar och käkade tacos medans pappsen med hans team var i Lidköping och spelade lite boll med klubba. Dom förlorade, kan bero på att inte vi var där och hejjade, förväntar mig därmed att det blir vinst imorgon när vi är där ;-) hihi, skämt åsido.

Malin ringde även idag och vi babblade på ett bra tag. PUSS

Tack för mig!








Idag vill jag skänka en extra tanke åt min älskade, underbara vän Moa och hennes familj. ♥




SOL

4 september och det är strålande sol
Nu går jag ut :-)


Bumpy ride

H E L G! wonderful

Denna fredag ska jag spendera i Lidköping för Svenska Cupen tittande. IFK Kungälv-Sirius. Bandy med andra ord ♥



Nu drar vi!
Ciaooooo


HJÄRTA












?

                 
Live Simple                      Minns gårdagen          Dream as if you could live forever
Laugh Often               Dröm om morgondagen         Live as if you only have today
Love Deeply                          Lev idag

Det lutar åt nr. 2
men kan inte riktigt bestämma mig


Ny månad, nya möjligheter

Har inte riktigt tid för nå riktiga uppdateringar nu.

Skolan rullar på och jag trivs mer och mer. Dagarna består mest av att fixa och dona här hemma så att det ska bli lite fint! Är fortfarande rätt stökigt men nu börjar man i alla fall se lite golv ;-)
Målade färdigt mitt rum igår så nu ska jag börja ställa iordning allt och städa där inne, sen är det i princip färdigt, måste bara kila till IKEA och köpa några hyllor. Hur skönt som helst att det nästan är klart, mmmm!
Ni kanske får se en liten bild sen också, så håll utkik!

Anywayyyys, vad mer. Det är september vilket innebär ny månad och en massa nya möjligheter. jag hoppas på en bra månad, och att det ska bli awesome med allt det här nya.
Och på tal om september så har vi jätte bra väder. Igår hade vi t.ex 21 grader och sol, idag pyttelite kallare. Är det så där uppe i norr också elleeer? (farmor berättade nämligen att dom fått skrapa rutorna) ;-) hihi.

Nåja, nu ska jag fortsätta med mitt rum och lyssna på den här goa-inte-så-nya-låten medans..



Enjoy gott folk!



RSS 2.0