"Sportlife - makes you feel good"

Idag var det dags för ett benpass (fram & baksida) + lite vader & mage. Underbart.

Nåja, idag hade vi ju skriller på idrotten. var jätte kul även om det kanske inte var så stabilt, haha ;-) Och jag lyckades inte "nästan-skjuta-någon-i-pannan-med-en-bandy-boll" (Menat till dig Jenfi) Haha!

Efter idrotten så klämde jag fingret i dörren och det var jag själv som stängde den. Bra där, bra där. Så nu sisådär 7h efter, gör tummen fortfarande ont, även om det börjar bli lite bättre. usch, hatar å vara klantig ibland :(

Nåja, nu ska jag dra mig.



PEACE

söndag

Och så var helgen slut igen. Egentligen har jag inget emot att gå till skolan imorgon, känns faktiskt bra. Jag vill bara att veckorna ska gå fort nu...

Idag har jag knappt suttit något vid datorn faktiskt. Har som gjort annat, samtidigt som jag inte gjort nått alls.
♥ Startade iaf morgonen med ett grymt bröst/axlar pass + lite mage såklart. Kändes riktigt bra och jag vet inte vad det är, men jag blir alltid på bra humör av att träna. så himla underbart.

♥ Sen har jag sett bandy, först ut vad Villa-Broberg på TV, hoppades på Broberg faktiskt och tyckte det var rätt orättvist att Villa vann ;P Haha. Sen var det IFK Kungälv P20 mot Vänersborg P20 på Skarpe Nord. Den sluta oavgjort. Synd att även den säsongen är slutt, nu är ju typ all bandy i Kungälv slut :(

♥ Sen har jag sett älskade, bästa OTH och söndagens solsidan såklart. brare

Som ni ser så har jag inte gjort så mycket den här söndagen egentligen. Men det är sån söndagarna brukar se ut. Sköna.

Till nått helt annat, imorgon ska jag åka skridskor, första gången på typ evigheter. Kommer ju gå bra ;-) Fast jag längtar lite, kul faktiskt!



Jag & Jenfi på en riktigt oldie picture. Och på tal om Jenfi. 20 dagar tills vi ses. Så himla skönt, även om det bara är typ över dagen iprincip. Men ändå. Så jäkla välbehövligt. Tack och lov för att du också reser till studenternas min vän ♥

So why am I ten feet under and upside down

Norrbotten, Hälsingland, Thailand? ta mig någonstans.










det går ju bara inte...

Dag 30 - Någon du aldrig kommer släppa taget om



min syster. aldrig

Dag 29 - den nyaste bilden på dig


This girl tries her best everyday

This Boy - James Morrison
Here Your Me - Jimmy Eat World
Free Fallin - John Mayer
Only You - Joshua Radin

The Scientist - Coldplay
Face Down (Acoustic) - The Red Jumpsuite Apparatus
You And Me - Lifehouse

Storm - Lifehouse
osvosvosvosv.  

Jag gillar Linis mys-lista på spotify! Älskar när det är låtar man känner igen. den är.... mysig ♥

Do It on my own

Den här eftermiddagen känns faktiskt riktigt skön! Bara vara hemma och ta det lugnt, göra lite skolarbete och sen senare ikväll dra iväg på gymmet. hur skönt som helst ju :-)


hö-hö

Och imorgon äre fredag, lovelyyyyy ♥

more



jag gillar den. sjukt att det blev resultatet av att gå in på kappahl för första gången på typ år?

det blir mindre hela tiden


syster & jag där bak :-) hihi

23 dagar kvar till studenternas
53 dagar kvar till jag sätter mig på planet upp till norrbotten

Dag 28 - en tokig bild

skulle mer säga att den är lite läskig..




she keeps on looking, from left to right

eftersom att jag inte alls är trött och inte alls hade vela sova så är det jätte skönt å vara på skolan 07.40 när man tydligen inte börjar förrän 09.25. Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kul.

dutty dutty

Letting Go (Dutty Love) - Sean Kingston ft. Nicki Minaj
Den låten hörde jag för första gången idag på vääääldigt länge! As kul

Igår var jag lika upptagen som i måndags, hade exakt samma schema. Skola-jobb-träna. Så bloggen prioriterades i andra hand som ni märkte ;-) Idag har jag inte jobbat. Skolan till halv 4 bara. Så nu har jag varit hemma ett bra tag och snart äre dags för en springtur till gymmet. Antingen blire mage/rygg eller biceps/triceps. Får höra med syrran hur vi planerar detta! Skönt ska det bli iaf :-) Rätt kallt ute, men det ska nog gå att springa i vilket fall som helst.
Vi har -7 nu. Och jag veeet, ni i Norrbotten som har typ -20 eller -30 varje dag måste ju tycka att det inte är nått alls, men här känns det faktiskt rätt kallt måste jag säga! Haha. Fult.


det var allt.
CIAO!




Dag 27 - en bild som du alltid skrattar åt



Det här är pappa.

Ni anar inte hur kul det var, när han ropade att jag skulle komma ut på altan för att han skulle ta bort ett getingbo, och så ser jag han klädd såhär ;-) Utrustad måste man ju vara. Så himla snygg, hahhah! Tejpat runt halsen också - viktigt och glöm inte tennisracketet av plast!

Dag 26 - någon/några du alltid har roligt med


Bow chicka wow wow

God Kväll! (Börjar låta som söt-jenfi nästan ;-))

Och på tal om Jenfi, jag tror (läs: hoppas) att hon också ska till studenternas och se finalen! Vilket betyder att jag får träffa henne om ca. 3-4 veckor! GLÄDJE faktiskt



Haha, idag har jag verkligen inte haft tid för något känns det som!

♣ Skola till 15.40
♣ Jobb från 16.00-18.30
♣ Träna direkt efter

Busy Women ;-)

Och nu har jag varit hemma ett litet tag. Har inte hunnit göra nått heller, duschat, ätit och gjort skolarbete typ. Har börjat på projektet. Blogg på Engelska som handlar om bandyn. Faktiskt lite svårt och dagens ämne var jätte tråkig, så var inte direkt kul och skriva. Men imorgon drar slutspelen igång och då får jag väl kanske uppdatera nått roligt.

Iaf, så vet jag inte riktigt varför jag ens sitter och skriver det här meningslösa inlägget som tar ca. 2 min. För jag borde verkligen ha näsan i NK-boken istället...

...Så aah, den får min uppmärksamhet nu tills det är läggdags, prov imorn.

Puss & Go

Dag 25 - en person som alltid gör dig glad

du e så fin!

57 dagar


Dag 24 - en bild som gör dig glad



En rätt gammal bild på vårat flicklag i innebandyn! Vi hade verkligen as kul på den här cupen i Ö-vik. Här på bilden tror jag vi vann med 8-0 eller nått, hö-hö!

längtar tills vecka 29

Igår så åkte jag efter många om och men till Maria & Ericas place där dom hade lite förfest med sina kompisar innan dom skulle ut. Det var nog rätt beslut, för kul vare ;-)


fina murre

Idag är det as fint väder igen, dock äre lite kallt ändå. typ några minus grader, -7 kanske? Men strålande sol och blå himmel. Helt underbart faktiskt! Så måste nog bege mig ut sen lite, och sen senare blire väl en sväng till gymmet också :-) Måste orka det.

Nåja, ha en skön söndag.




och imorgon äre skola igen. vart tog lovet vägen?

Bad habbit

okej, jag skänker ju typ bort pengar till den här staden. Varje gång jag åker in så blir det att jag köper något, detta måste få ett slut... fast neeee
Haha, idag efter jobbet så skulle jag bara åka in och möta upp dom andra i min familj (hade ingen hemnyckel). Så eftersom att jag var in en sväng i Nordstan så resulterade det såklart i att något fick följa med hem.. En tröja från bikbok och en jätte fin tröja från kappahl (?!??!?!). Kanske visar bild vid något senare tillfällle, om jag orkar ;-)


fixad frilla ;-)

ADJÖÖ!


Dag 23 - en bild från i somras


The Last in line

Det räckte inte riktigt hela vägen till slutspel! Men jag är glad över att vårat IFK Kungälv slog över förväntningarna som folk hade på dem innan säsongen och klarade sig utan kval kvar i Elitserien och var så nära en slutspels plats. Det gjorde dem bra och dem ska vara stolta över det dem presterat denna säsong, även om det kan kännas jobbigt att stå utan en slutspelsplats iår när man varit så nära.
Men grattis till en väl genomförd säsong och ett nytt kontrakt till Elitserien säsongen 2011/2012! Ser framemot den säsongen.


Stolta, starka, oslagbara!
Stora, skarpa, osårbara!

Lyssnade även nyss på slutspelsvalen och dom ser ut som följande:
Grupp A:
Saik - Västerås
Edsbyn - Hammarby

Grupp B:
Bollnäs - Sirius
Villa - Broberg

Även om Kungälvs säsong nu är över så betyder det inte att bandyn är över och nu får vi följa dessa lag ovan. Ska bli spännande och nu kommer alla tummar att givetvis hållas för Bollnäs GIF! Dom vill vi se i SM-finlanen i Uppsala.

Nåja, nu ska jag och mamma fara och hyra film tror jag. Helt okej. Imorgon blire jobb igen :-)



Ciao ciao

Dag 22 - en bild på en tid du saknar



bilden säger er kanske inte så mycket, men här har ni tre snygga brudar, haha. Det jag vill säga är väl att jag saknar sommarlovet och alla myskvällar. Oj, så skönt det vore med en sommar. Den tiden saknar jag.

copy

Läste Ronjas blogg och hon påminde mig om en rolig sak! Nu äre ju såhär att förut ni vet, för ett tag sen så sa man ju "not" bakom det flesta. Ni vet, vad jag menar va? Vissa gör ju det fortfarande men inte jag iaf. Men det finns en medlem i min familj som försöker föra in det i ord förrådet igen, det är inte min lillasyster, det är inte min mamma utan det är den återstående - Pappa Tommy. Vem annars? ;-)
Ibland så säger han nått och sen efteråt kommer ett - naaaaaat!  Hahah, asså de är så kul! Världens roligaste far helt klart!


Här har vi en till Kung.



Oskar Linnros = sommaren 2010. Även här blev jag påmind från Ronjas blogg. Serri, han var så jäkla bra live. ♥

Last Chance

Då var vi här igen, ett benpass senare! Det gick bra, tycker att benpassen alltid är så jobbiga. Men det är väl ingen nackdel?

Igår var det iaf bandy och den slutade tyvärr med förlust. Även om chansen är liten så finns den fortfarande där. Bara hoppas på att Boltic skräller mot Vsk och vi vinner mot Broberg borta så är Kungälv i slutspel iaf. Tummarna kommer iaf att hållas :-)

Efter matchen så träffade vi några bollnäsbor :-) Fy så jag började längta efter Bollnäs. Det hade vart så himla kul och hoppa på den där bussen. Jag frågade faktiskt och jag fick till svar att jag fick följa med om jag ville ;-) Haha, alla var kanske inte så seriösa i slutändan, men kan lova att jag mer än gärna hade velat hoppa på bussen om jag så hade kunnat. Skulle vara skönt att komma iväg och träffa mina vänner. Nåväl, om två månader beger jag mig norrut och det är verkligen något att se framemot.



Nåja, nog om det. Idag så har jag jobbat och efter det så har jag som sagt tränat. Mer än så har jag faktiskt inte hunnit med. Eller jo, före jobbet så sprang jag in på Lindex och dom har faktiskt fina kläder, har typ aldrig riktigt gillat lindex, men dem har jätte mycket fina blusar och sånt. Faktiskt. Jag köpte i allafall blandannat ett par leggins. As sköna och snygga.

Dag 21 - en person som alltid ställer upp för dig



BIG LOVE TO U!
Har nyss kommit hem från jobbet & ska iväg och träna nu! :-) Hörs senare! (Okej, lät fult, vem säger hörs senare till en blogg, men anyways, ni fatta, vi hörs sen)

Dag 20 - en bild på dina närmaste

förvånade? nä, skulle inte tro de va ;-)
Aaaaanyways, I LOVE U

godmorgon sverige



Ikväll smällere! Längtar - ska bli så kul! + att dom möter Bollnäs :-) Gryyyyymt!
HEJA KUNGÄLV!!!!

Skarpe Nord Ikväll 19:00

Born this way

"There's nothin wrong with lovin who you are"



jag älskar texten till gaga's låt! värt och lyssna på texten :-)
Och nu funkar det inte igen - så här är länken typ: http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ


Nu ska jag göra mig färdig och sen fara till gymmet - bröst & axlar! Wiihoo

ADJÖ!

Skarpe Nord


bild www.ifkkungalv.se

Onsdag 16/2 är en mycket viktig kväll på Skarpe Nord!

19:00 är det matchdags mellan Kungälv och Bollnäs och ALLA ni som bor i Kungälv - far till Skarpe Nord!
Kungälv spelar om den sista slutspelsplatsen och det är FRI ENTRÈ! Så det ska knappast finnas något som hindrar er ;-) Gör som mig och åk till Skarpe Nord imorgon! VIKTIGT.

Hoppas det är några kungälvsbor som läser detta! ;-)


VI SES

Dag 19 - en person som är snygg



Joho, nog é han allt bra snigg

Glad alla ♥-dag allihopa!

Dagen till ära så vill jag bara passa på att säga hur glad jag är över att ha världens bästa familj & vänner. Ni är så himla fina på alla sätt och vis. ♥


Glad alla hjärtans dag från mig till er.

tack och lov för göteborg


Dinsko.




Gina Tricot (såklart...)

Dag 18 - en bild på din fritid





Ikväll: Bodyattack! Ska bli jätte kul, har inte varit på det passet på länge :-)

Dag 17 - en ovanlig bild

Ehm, en ovanlig bild? vet inte riktigt vad som är en ovanlig bild - så den skiter vi i ;-) braaa
Idag har jag: sovit, promenerat i kanon vädret, sebb bandy på tv.
Nu ska jag: träna rygg & triceps på gymmet, till skarpe och se p20, se oth, sova


det är sjukt hur jag vill bort till nå skönt ställe.
någon snäll själ som vill bjuda mig? snälla? ;-)



Collide

Hahahha, dagens händelse:

- Jag örfilade pappa.

Helt seriöst, när jag kom hem från jobbet så har pappa ställt sig just bakom dörren, så jag öppnar och det första jag ser är han stå där typ 1dm ifrån mig. Hahha! Jag tittar på han ett tag och sen örfilar jag han för att jag var så skrämd! Så kul!



Tummen upp ;-)

Dag 16 - en bild på dig själv



som om ni inte redan visste hur jag såg ut....

update



vädret är så himla konstigt nu ju, sverige är konstigt..
För två dagar sen hade vi inge snö alls kvar, bara lite sånt där skitigt snö ni vet, vid vägkanterna.
OCH NU, ja nu har vi haft snöstorm idag typ.. Så täckjackan åkte på nu på eftermiddagen igen :( Tråååååk. Vill ha VÅR, NU!!!
Shit, andra halvlek börja just i Vetlanda, 1-1. nervöst, nervös, nervöst! Kom igen nu IFK KUNGÄLV! heja, heja

mysi

Idag så var jag en sväng på stan här i Kungälv och bland annat denna mysiga tröja fick komma med hem:


Vit as skön stickad tröja från JC - 299:- och sen 20% alla ♥-dag rea ;-)

Sportlov ♥

Känns så jäkla skönt att få vara borta från skolan i 1vecka! Wiihooo. Det behövs verkligen måste jag säga :-)


Vetlanda - Kungälv idag!!!!!!! Håll tummarna framför elitrapport ikväll 19:00


"Stolta, starka, oslagbara"
KOM IGEN NU IFK!!!!

Dag 15 - en person du vill vara med



Väldigt väldigt längesen vi sågs nu! Och bara för att jag vet att vi inte kommer ses förrän i sommar så vill jag umgås med henne nuuuu! :-) Sjukt att vi snart varit vänner i 18 år, även om vi inte bott på samma ställe på 15 år! bra gjort av oss ;-) PUSS ♥

tadaa


Dag 14 - en bild som påminner dig om gamla tider


Push&Peel

Idag efter skolan så har jag varit med Maria och gjort en ansiktsbehandling! Den hetta Push&Peel och gjorde sååå ont ;-) Hahah, men efteråt känns huden as fräsch!

Såhär går det till:

♣ Först börjar hon med att tvätta ansiktet med nå desinfektionsmedel
♣ Sen börjar hon behandligen och smörjer först in ansiktet med nått som svider aaaaaaaaaas mycket! kinderna blev helt röd, typ som att man blivit bränd av solen eller nått! hah
♣ Sen efter att den torkat ordentligt så sätter hon på nå grejs, haha, som sen stelnar efter ett tag. Man känner sig som en porslindocka för det går typ inte att le eller göra nått!
♣ Sen till det bästa - dra av allt detta som stelnat! Det känns som att vaxa ansiktet typ, kom vi fram till ;-) ONT ONT ONT!
♣ Sen tillsist så tar hon med nå svamp och rengör ansiktet och sen avslutar hon det med att massera in nån fet kräm :-) As skönt!

Tack för behandligen & tack för idag Murre ;-) PUSS ♥


Nu snart äre dags för gymmet & sen äre ju också massa spännande bandy matcher idag! dock inte Kungälv, för dom spelade ju igår och vann med 5-0, utifall att nån missat det! CIAO

sanna vänner

Hittade denna på facebook:

"Det sägs att GODA VÄNNER kan spendera lång tid utan att talas vid, utan att vänskapen brister. Dessa vänner, när de träffas beter sig som om de sågs igår, tänker inte på hur lång tid gått, utan att de talats vid, eller hur långt ifrån varandra de bor. Om du har sådan tur att ha åtminstone sådan vän, sätt detta på din status. De vet vilka de är ♥"

Och det här är så jäkla sant! Till alla mina dessa GODA VÄNNER - jag saknar er, men det är skönt att veta att ni alla fortfarande finns där, precis som alltid förr! Ni är bäst :-) PUSS


hihi, låt med en rätt passande text va! Sjöng för övrigt denna på avslutningen i 6an, haha!
ÄLSKADE Carola när jag var mindre! hon var min största idol typ ;-) Hahha!

Dag 13 - du och någon klasskompis


Dag 12 - en bild + 5 fakta om mig



♥ älskar bandy, spelar dock inte själv.
♥ älskar att träna
♥ älskar sol, bad, vara brun, sommar, utlandet, you name it!
♥ bor idag i min femte bostadsort på 17år!
♥ gillar och shopppaaa ;-)

lite onödig fakta om mig
som ni säkert redan visste, inga nyheter! ;-)


busy busy

Hallå där!

Lite ont om tid för att blogga nu, eftersom att jag ganska nyligen kommit hem från sportlife och sitter här nyduschad! Och på en timme ska jag vara påväg till Skarpe Nord för IFK Kungälv mot HT-bandy! :-)

Så får skriva "dagens" senare eller imorgon! Busy woman nu assså ;-)

LATER DUDES!

 




du vet att jag älskar dig va. miss ya

cross that line

 








Idag har jag invigt skinnjackan för detta år!
aaaas skönt :-) Är så fruktansvärt less täckjackan så måste ju passa på då det är lite varmare! Nu längtar jag verkligen tills det blir vår på riktigt, så kan man börja använda nikejackan också! Såååå mycket bättre än nå jäkla tjock täckjacka ;-)


















Inte direkt nytt...

...men vem har sagt att gammalt är dåligt? ;-)


Dio - The Last In Line (början är grymmast)


Lady Gaga - Dance In The Dark (fattar inte varför jag hörde den här för första gången för typ 1,5v sen!? konstigt..)

som ni ser så är min musiksmak väldigt väldigt bred.


Dag 11 - en person du kan berätta allt för




Dag 10 - Någon du tycker är väldigt snäll

Maria "Murre" Sjöholm


♥ min älskade bandy kamrat ;-)

Dag 9 - någon i din släkt



okej, hon till vänster är ju min syster, men hon til höger - det är min kära faster
Hon är så himla snäll alltså och hon har ju världens coolaste frilla också! ;-) hihi ♥

hell yeah



hur skönt äre inte och komma hem från skolan och dra på sig lodisbyxor och en t-shirt!? BÄST

Outfit just nu
"Little Miss Giggles" t-shirt från Thailand
Gråa lodisbyxor

Dag 8 - en person jag saknar

Jennifer "Jenfi" Lindbäck! När jag läser din blogg och läser meningar som; hejssvejs i lingonskogen så går det ju inte att låta bli att sakna dig, hah. Du är så himla go, rolig och en så jäkla bra vän! :-) Åh vad jag längtar tills jag får träffa dig och dem andra ♥ 73dagar!

PUSS OCH GO

Jag har gjort något väldigt väldigt..

...KLANTIGT!!! På gymmet så tar jag alltid av mig mina ringar då jag kör arm för att jag tycker det gör så ont att  hålla i hantlar för att det klämmer när man har ringar. Jag lägger dom alltid i jackfickan. Men igår så la jag dem bara i skåpet och såklart så har jag ju efter att jag tränat dragit ut något från skåpet så ringarna har fallit ner och såklart så märkte jag det inte. Så min hälsingering och norrbottensring försvann. Tack och lov så hade någon snäll själ plockat upp ena, Norrbottensringen. så fick tillbaka den idag i receptionen (det var nämligen en födelsedagspresent från mina vänner). Men hälsingeringen är nu borta, har haft den i nästan fyra år och den representerar något viktigt, så det känns verkligen..




bild från google på en hälsingering - exakt en sån jag hade!


Detta är värt ett försök
- OM DET ÄR NÅGON AV MINA LÄSARE SOM PLOCKAT UPP DENNA RING PÅ SPORTLIFE, får ni gärna kontakta mig! (tvivlar dock på att det kommer nappa, men jag förlorar ju inget på att prova)


Dag 7 - en bild som du aldrig lagt upp

Idag kommer ni få två bilder som jag aldrig lagt upp. En före och en efter bild ;-)

Före


Efter


Det här var så jäkla kul och jag var så jäkla chokad!! Haha. Det här var sista dagen innan jag flyttade och så tänkte vi att vi var tvugna att hinna med iaf en bilbingo omgång innan jag åkte. Jag var så jäkla ledsen för hade alldeles före sagt hejdå till några kompisar och mormor. Så det var verkligen uppiggande att vinna dessa 2500 ;-) Nybörjartur kan man väl kalla det

Hold me tight

Idag är nog första "skoldagen" på länge som jag inte känt mig less - det kan ju dock bero på att vi inte befann oss på skolan, höhö ;-) Vi åkte in till stan och skulle gå på göteborgs filmfestival och se två filmer. Sköööönt.
Den första filmen var helt okej, men den andra var helt wierd. Hmmm. Nåja, skit i de. Åt mat från Subway till lunch och efter att vi sett färdigt filmerna så strosade jag runt inne på nordstan med Calle & Bella. Var lite ute efter nya springtights, vill ha såna där kort korta, asså typ cykelbyxor ni vet, korta som shorts typ :-) Men fanns inte kvar i storlekar inne på stadium i norstan så får väl vänta med det ett tag och gå kika på dem andra stadiumbutikerna. Finns ju som tur är mer än en här.



Dem här nike "cykelbyxorna" är dem bästa jag hittat hittills. Den första känns lite bättre, stadigare typ, plus att alternativ nr. 2 ser lite mer ut som ett par kallingar, hah.

Köpte inget annat heller idag - tummen upp faktiskt

Dag 6 - en bild på dig och en vän du inte varit med på länge



snygg bild tagen ca. 03.00 eller senare (men hade tyvärr ingen annan..) Men här är iaf jag och Jesper Andersson!! har inte träffat honom på över ett halvår så skulle väl kunna säga att det passade rätt bra på denna dag :-) (och eftersom att du alltid gnäller över att du inte får vara med i "stor-bloggen", so here you go ;-))



PEACE ♥

Ett halvår

Idag har jag bott på västkusten i 6 månader

Dag 5 - en gammal bild på dig själv

Har inte så mycket gamla bilder på den här datorn, men här är iallafall en från konfirmationen i 8:an. Har förändrats rätt mycket måste jag säga

RSS 2.0